avadonmod Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπερα και εγω κατοχος αυτου του laptop. Το ανοιξα πρωτη φορα χθες και πραγματικα σέρνεται. Εχω ηδη εναν ssd 120GB της Intel. Οπότε αυτο που θα προτείνατε και απο τι διαβασα ειναι να βαλω τον ssd για αρχη? Ενταξει το laptop δεν φαινεται φοβερό, αλλα τουλάχιστον ειναι ωραιο και ελαφρύ και νομίζω ειναι εφικτό να φτάσει να μπορεί να ειναι αξιοπρεπές για καθημερινή απλη χρήση, ακομα και με τα 2Gb για τωρα. O ssd που έχω έχει ήδη εγκατεστημενα μεσα στα windows 7,αν τον βγάλω από το άλλο laptop καιτο βάλω σε αυτό, θα είναι ηδη εγκατεστημενα ή θα πρέπει να τον κάνω format? Γιατι εχω αρχεια μεσα στον ssd και το λαπτοπ το παλιο δεν ανοιγει, μου κάηκε ο φορτιστής. Δεύτερον, θα μπορέσω να ξαναπεράσω τα windows 8.1 αμα θέλω μετα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αν και παλιο το θεμα, ελπίζω κάποιος που γνωριζει να το δει
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αν αλλάξεις δίσκο και μπεί αλλού με λειτουργικό μέσα πρέπει να ξανα γίνει format επειδή ειναι διαφορετικό hardware , δεν θα μπαίνει ετσι και αλλιώς
web_assasin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αν αλλάξεις δίσκο και μπεί αλλού με λειτουργικό μέσα πρέπει να ξανα γίνει format επειδή ειναι διαφορετικό hardware , δεν θα μπαίνει ετσι και αλλιώς Καλα μην ορκιζεσαι για αυτο,εγω το εχω κανει σε πολλα μηχανηματα με τα 7. αλλα για να ειναι ολα κομπλε θα πρεπει να γινει εγκατασταση απο την αρχη ( και οχι φορματ ) .
avadonmod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σας. Κατεβασα τα windows 8.1 bing απο to site της microsoft με σκοπο να τα ξαναπερασω για μα διωξω την σαβουρα π εχει η λενοβο μεσα. Αλλα οταν βαζω το κλειδί μου λέει πως το κλειδι αυτο δεν ταιριαζει με αυτην την εκδοση. Υπαρχει περίπτωση να το λεει αυτο επειδη κανω το setup οσο ειμαι μεσα στα windowd οποτε το key είναι ηδη χρησιμοποιημενο? Απο το bios/boot ομως δεν καταφερα να τρεξω το dvd... Δεν ειχε τετοια επιλογη.
user27 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Φιλε οταν με το καλο το καταφερεις γραψε αν βελτιωθηκαν οι επιδοσεις γιατι με ενδιαφερει η αγορα ssd για το laptop αυτο.
web_assasin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Eπεσε δυστυχως παλι στα χερια μου το g50-30. το εχει παρει μια φιλη και σερνεται,οποτε ειπα να το αναβαθμισω σε μνημη και ισως και δισκο. προσπαθω να κανω εγκατασταση απο usb και απο dvd αλλα οταν φορτωνει τα αρχεια πεταει αυτη την κλασσικη μπλε οθονη και λεει οτι το bios δεν ειναι συμβατο. αφου δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις που βρηκα στο ιντερνετ για το bios ,ειπα να κανω update στο ΒIOS αλλα οταν περασα τα αρχεια στο usb και εκανα Boot απο εκει,ο υπολογιστης ανεφερε οτι δεν υπαρχει λειτουργικο στο φλασακι. τι λυσεις παιζουν για να περασουμε τα 7? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2015 από web_assasin
web_assasin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 τελικα αφου δοκιμασα και flash bios και ειδα οτι ειχα το τελευταιο,εκανα reset defaults,αλλαξα τη θυρα usb 3.0 σε usb 2.0 και το λειτουργικο σε windows7 και εκανε κανονικα εγκατασταση. Τωρα ομως εχω αλλο προβλημα,του βαζω μια 4ρα ραμ και δεν ανοιγει καν. το ιδιο τσιπακι το δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ κομπλε,μετα δοκιμασα και αλλο τσιπακι ραμ στο λενοβο και παλι τα ιδια.. τι διαολο?
laziokos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 τελικα αφου δοκιμασα και flash bios και ειδα οτι ειχα το τελευταιο,εκανα reset defaults,αλλαξα τη θυρα usb 3.0 σε usb 2.0 και το λειτουργικο σε windows7 και εκανε κανονικα εγκατασταση. Τωρα ομως εχω αλλο προβλημα,του βαζω μια 4ρα ραμ και δεν ανοιγει καν. το ιδιο τσιπακι το δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ κομπλε,μετα δοκιμασα και αλλο τσιπακι ραμ στο λενοβο και παλι τα ιδια.. τι διαολο? απο οτι βλεπω που αναφερθηκε και αλλου αν ειναι ddr3 1,50v δεν λειτουργει θελει ddr3L εγω ευτυχως το διαβασα και παρηγγειλα την ddr3L εχω βαλει windows 7 και ενα ssd σκληρο μονο και ενω δειχνει να πηγαινει καλα σε γενικες γραμμες οταν βαζω 1080p video youtube κανει κατι κολληματακια.. και το πιο περιεργο αφου κλεισω τα παντα και ειμαι στην επιφανεια εργασιας μου δειχνει cpu usage 100% ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ?
web_assasin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 τα κολληματα ειναι θεμα οδηγων καρτας γραφικων,η απλα καρτας γραφικων.. δε φοραει κ οτι καλυτερο.. δοκιμασε αλλους οδηγους και δες στις διεργασιες τι παιζει απο φορτο μνημης και cpu.
laziokos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 τα κολληματα ειναι θεμα οδηγων καρτας γραφικων,η απλα καρτας γραφικων.. δε φοραει κ οτι καλυτερο.. δοκιμασε αλλους οδηγους και δες στις διεργασιες τι παιζει απο φορτο μνημης και cpu. δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις να δοκιμασω αλλους οδηγους...εχει ενα προγραμματακι που εγκατεστησε οταν εβαλα τον οδηγο απο το site της lenovo αλλα δεν το εχω πειραξει ακομα..(οχι οτι πιστευω οτι θα αλλαξει κατι) καταρχην και μετα που εβαλα τα windows το μηχανημα δουλευει οπως δουλευε και χωρις να περασω τον οδηγο... γινεται πρακτικα να δουλευει η καρτα γραφικων αλλα να υπολειτουργει? τελοςπαντων θα ερθει και η 4 γιγα ραμ και βλεπω αν και δεν φαινεται να φταιει η ραμ με βαση τις μετρησεις.. παντως δεν το μετανιωνω για 198 ευρω που το πηρα κουτα..
web_assasin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 γινεται πρακτικα να δουλευει η καρτα γραφικων αλλα να υπολειτουργει? γινεται ναι,εγω ειχα ενα λαπτοπ που ανεβαζε θερμοκρασια κ εσβηνε λογω οδηγων,κοντεψα να το πεταξω. δοκιμασε μηπως βρεις παλαιοτερους οδηγους,το νεοτερο δε σημαινει οτι ειναι κ το καλυτερο. παντως δεν το μετανιωνω για 198 ευρω που το πηρα κουτα.. παιζει ακομη αυτη η τιμη?
laziokos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 γινεται ναι,εγω ειχα ενα λαπτοπ που ανεβαζε θερμοκρασια κ εσβηνε λογω οδηγων,κοντεψα να το πεταξω. δοκιμασε μηπως βρεις παλαιοτερους οδηγους,το νεοτερο δε σημαινει οτι ειναι κ το καλυτερο. παιζει ακομη αυτη η τιμη? εψαξα στο site της ιντελ αλλα δεν καταφερα κατι...θα δω μπορει να ανεβασω screenshotsη και βιντεο..γιατι εχω και μια αλλη απορια.. μου βγαζει ενα unkown device και δεν μπορω να βρω τι ειναι.. οσο για την τιμη ηταν απο crazy sundays στο eshop 210,90 απλα ειμαι σε νησι και τιμολογειται με 16% Φ.Π.Α γιαυτο και τα 198 ευρω εχει ενα ACER αυτη τη στιγμη με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστηκα 213,9
panosdark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) εχω το ιδιο μοντελο lenovo g50-30 n2840 2gbεκτος απο ram που θελω να βαλω (ddr3l 4gb 1600mhz) εχω δει οτι >>> Processor Base Frequency 2.16 GHz Burst Frequency 2.58 GHz >>> http://ark.intel.com/products/82103/Intel-Celeron-Processor-N2840-1M-Cache-up-to-2_58-GHzμπορω να το ανεβάσω στα 2.58 GHz με ασφαλεια? ωστε να φορτωνω πιο βαριες εφαρμογες....και αν ναι με ποιο τροπο θα το κανω? μεσα απο το bios ? ειδα οτι ανεβαζοντας τι cpu αναβαθμίζεται και η gpu >>> Processor Graphics ‡ Intel® HD Graphics Graphics Base Frequency 311MHz Graphics Burst Frequency 792 MHzGraphics Max Dynamic Frequency 792 MHz Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από panosdark
kamatero1973 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 σε περιπτοση που το προσπαθήσεις να το ανεβάσεις 1 πρέπει να κιταξεις στα βιος να δεις αν γίνεται σε αυτό το μοντελο 2 σε περίπτωση που βάλεις τον cpu στα όρια του μπορεί να τα παίξει 3 ανεβάζει τρομερές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να κλίνει συνεχια ο υπολογιστής 4 χάνεις την εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα