passenger57 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλημέρα! Έχω ένα σύστημα τετραπύρηνο με winxp prof eng sp3 ( μην ρωτήσετε γιατί ) και σήμερα που πήγα να κάνω επανεκκίνηση δεν μπουτάρει καθόλου....μαύρη οθόνη...Μπουτάρει στον δεύτερο σκληρό αλλά στον βασικό όχι.Έχω το cd των windows...πως μπορώ να κάνω fix mpr... και τι αλλο μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλημερα, βαλε το cd και κανε εκκινηση απο αυτο... επελεξε επιδιορθωση στο καταλληλο μενου.. μπες σε dos.. πληκτρολογεισe την εντολη help για να τσεκαρεις αν γραφω λαθος... θα δωσεις την εντολη chkdsk /r /p αστο να σκαναρει και να επιδιωρθωσει και εισαι ετοιμος αν ειναι σε καλη κατασταση δισκος κτλ...
passenger57 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 το system restore λες; μου ζητάει δισκέτα αλλά δεν έχω drive τετοιο...μετά με πάει κατευθειαν στην εγκατασταση πως μπαινω σε dos??
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 οταν κανεις εκκινηση απο το cd windows xp pro η πρωτη οθονη που θα βγαλει ειναι αν θες να κανεις επιδιορθωση και ακολουθεις τις εντολες....
passenger57 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι αυτό κάνω αλλά δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή... δλδ μου προτείνει εγκατασταση μονον με ή χωρίς φορμάτ....Τι άλλο μπορώ να κάνω; Εχω μπουτάρει με το HIRENS ΒΟΟΤ CD και τρέχω virtually ta mini win xp....μπορώ να κάνω κάτι από εκεί για να ενεργοποιήσω τα windows στον σκληρό;
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Έχεις εντελώς μαύρη οθόνη ή μαύρη οθόνη με κέρσορα που αναβοσβήνει; Λογικά το δεύτερο είναι που απλά δείχνει ότι κάτι άλλαξε και τα xp δεν βρίσκουν ποια τον δίσκο εκεί που τον περιμένουν,μπες από τον δεύτερο δίσκο ή από τα minixp που λες και βρες το αρχείο boot.ini στο C του δίσκου που δεν ανοίγει,είναι κρυφό αρχείο πρέπει να τα εμφανίσεις. Μέσα εκεί πρέπει να ορίσεις από πού να ξεκινάει. Το checkdisk δεν θα κάνει τίποτα εκτός και αν είναι χαλασμένος ο δίσκος.
passenger57 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εντελώς μαύρη οθόνη έχω....το boot.ini υπάρχει....δηλώνει πως μπουτάρει από το partition 1 των winxp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα