beetlebum Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 γεια σας παίδες! σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartphone (αν και δεν ειμαι fan του είδους αλλά ας όψεται...)..οπότε έκανα μια γύρα και έχω καταλήξει σε αυτά... Samsung galaxy s4 mini (έχει και χαμηλό sar, μου αρέσει ως κινητό που δεν είναι και πολύ μεγάλο,έχω ακούσει καλα σχολια-αν και διαβασα και 1-2 αρνητικες κριτικες οτι τρωει κολληματα) Samsung galaxy core prime LG G3 Huawei Ascend P7 mini (για το P7 έχω διαβάσει πολυ καλα σχόλια..λέτε να αξίζει όντως?) Mου αρέσουν και το Ηtc One και το Samsung glaxy A3 αλλά πάμε παραπάνω στην τιμή... Oυσιαστικά θέλω ένα αξιόπιστο κινητό,χωρις κολληματα ...επειδη είμαι ψιλοάσχετη κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη α!και εννοείται μιλάμε για αγορά μεσω μαγαζιού skroutz
driverpit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Motorola Moto 2nd Gen Dual SIM http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html170.00 LG G3 s mini http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html185.00 Αν μπορείς να διαθέσεις 50 ευρώ παραπάνω κοίτα το LG G2 16GB http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html247.00 1
elenit24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 huawei ascend p7(όχι το mini) με κλειστά μάτια τέλεια εμφάνιση ( που είσαι και κοπέλα και προφανώς σε νοιάζει) τέλεια μπροστινή κάμερα με 8mp.Άριστο λογισμικό και δεν τρώει καθόλου κολλήματα(το έχω δύο μήνες και ακόμα το κοιτάω και το θαυμάζω να φανταστείς,δεν το βαριέμαι με τίποτα χαχα) (μη φοβάσαι την κίνα βγάζει θηρία σε σωστές τιμές) είχα και το s4 mini, όντως δεν κόλλαγε αλλα το λογισμικό του ήταν άθλιο και αναγκάστηκα να το πουλήσω.+ οτι η μπατααρία δεν άντεχε ούτε για πλάκα.για τα άλλα κινητά δεν έχω άποψη.
beetlebum Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 γιατί όχι το P7 mini?η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσουν πολυ τα μεγαλα σε μεγεθος κινητά και επειδη ειχα ακουσει καλα σχόλια για το s4 mini έτεινα περισσοτερο προς τα εκει,δεν πρόκειται να το έχω για απαιτητική χρήση...τι πρόβλημα υπάρχει με το λογισμικό και το λες αθλιο?(ρωταω να μαθαίνω κιολας)
elenit24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 δεν έχω εμπειρία απο το p7 mini βέβαια εγώ σκεφτόμουν αφού πούλησα το s4 mini να πάρω το p7 mini για να δοκιμάσω και λίγο την κίνα μεριά πράγμα που δεν άξιζε και τόσο αφου το s4 mini είναι καλύτερο χαρακτηριστικά! και εγώ με την ίδια λογική πήγαινα με το μικρό κινητό, αλλά έπεσα στην ανάγκη του καλού κινητού που έπρεπε να είναι αναγκαστικά παντόφλα ( ascend p7 ) γιατί βαρέθηκα με κινητά σαν το samsung..όταν λέω άθλιο λογισμικό, κάθε εταιρία φτιάχνει το δικο της λογισμικό και το συνδυάζει με το android. η samsung λοιπόν έχει το περιβόητο touchwiz που για εμένα δεν με κάλυπτε καθόλου αφού έψαχνα ρυθμίσεις και δεν τις έβρισκα! ( προηγουμένως τις έβρισκα σε HTC ) π.χ. αυτό που με νευρίασε είναι ότι είχε άχρηστες ρυθμίσεις και σαν πρώτες να το πω είχε κάτι τέλειος άκυρες. παραδείγματος χάρη σύνδεση με smart tv.. ( τι πιο αναγκαίο !) και δεν είχε ας πούμε ρύθμιση λεξιλογίου για τις αποθηκευμένες λέξεις του Τ9 που εσύ έβαλες (για να τις επεξεργαστείς να τις διαγράψεις κ.ο.κ.) βέβαια κάποιους δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα.και άλλο ένα πρόβλημα ήταν ότι είχε πολύ άβολο πληκτρολόγιο, δύο μήνες που το είχα δεν το συνήθισα.κατά την γνώμη μου απο θέμα χρημάτων αν θες να κοιτάξεις κάτι στα ίδια λεφτά με το samsung να δεις κάτι άλλο, lg,motorola κ.ο.κγια το huawei p7 mini εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις αλλα με μια επιφυλακτικότητα γιατι δεν το ξέρω σαν κινητό. Αλλά η κίνα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν θα απογοητευτείς για την αγορά σου σίγουρα και αν λες οτι δεν το θες για απαιτητική χρήση θα σου είναι μια χαρά πιστεύω.και όμορφο κινητό και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις που μπορείς να του κάνεις ώστε να μην το βαριέσαι ποτέ.(να ξέρεις ότι για selfie φωτογραφίες έχει και ένα είδος φλας για το βράδυ χαχαχα τελειο?? )
panos- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Lumia 535 γρήγορο και φθηνό και θα σε καλυψει σε οτι κι αν το θες. 94€ απο skroutz
elenit24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 για να αναφέρει τα κινητά που αναφέρει δεν θέλει windows μάλλον και για να έχει στην διάθεση της 160€ κρίμα είναι
beetlebum Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις!...ναι το p7 ωραίο φαίνεται (σίγουρα δεν ψάχνω για windows phone)...όσο για το s4 mini, επειδή σύντομα θα αριβάρει το s6 ίσως περιμένω άλλο λίγο και μπορεί να το βρω σε αρκετά καλη τιμή οπότε να αξίζει...αλλιώς ίσως και το lg...(αν και θέλω το κινητό σχετικά μικρό όπως προείπα)...πάντως σε αυτές τις επιλογές θα παίξω... και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα