Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

z2 lte η g3 16 gb το z2 εχει καλυτερη μπαταρια και 3 gb ram αλλα χειροτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων τελικα ποιο απτα δυο προτεινετε 

Δημοσ.

z2 lte η g3 16 gb το z2 εχει καλυτερη μπαταρια και 3 gb ram αλλα χειροτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων τελικα ποιο απτα δυο προτεινετε 

βαλτε μεσα και το s5 και οτι αλλο 350-

Δημοσ.

Και μπαταρία κορυφαία;και κατασκευή κορυφαία; και απο λαγκ φρι κορυφαίο; αν ήταν το 32 αρι ΙΣΩΣ να ήταν καλύτερο. Αλλά ανάμεσα σε 16αρι νομίζω ασυζητητί το ζ2

Δημοσ.

Και μπαταρία κορυφαία;και κατασκευή κορυφαία; και απο λαγκ φρι κορυφαίο; αν ήταν το 32 αρι ΙΣΩΣ να ήταν καλύτερο. Αλλά ανάμεσα σε 16αρι νομίζω ασυζητητί το ζ2

Η μπαταρία είναι αρκετά καλή να σου βγάλει την μέρα.

Αν γνώριζες για το 32αρι θα ήξερες πως οι διαφορές είναι 4-5% σε σχέση με το 16αρι.

Όσο για το λαγκ είναι πραγματικά ελάχιστο πια και το κόστος που πληρώνεις για την οθόνη του.

Ποιότητα κατασκευής τι εννοείς; το γυαλί που τρέμεις μην σου γρατσουνίσει και τελικά την μόνη ποιότητα που αισθάνεσαι να ναι αυτή της θήκης; ή μήπως το άθλιο σέρβις της αρβάτο που κάνεις την προσευχή σου μην σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή;

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθείτε στο σέρβις :-) τσέκαρε ποσες συσκευές σονυ ζ2,ζ3 έχουν σταλεί σέρβις και πόσα g2,g3.τα σονυ είναι πραγματικά απροβλημάτιστα.Στα lg δε στο γειτονικό φορουμ 1/5 έχουν σταλεί. Τεσπα καλη Αγορά εύχομαι ότι κ αν.αποφασισεις

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθείτε στο σέρβις :-) τσέκαρε ποσες συσκευές σονυ ζ2,ζ3 έχουν σταλεί σέρβις και πόσα g2,g3.τα σονυ είναι πραγματικά απροβλημάτιστα.Στα lg δε στο γειτονικό φορουμ 1/5 έχουν σταλεί. Τεσπα καλη Αγορά εύχομαι ότι κ αν.αποφασισεις

Καλό θα ήταν να ξέραμε και τις πωλήσεις του κάθε κινητού. Δεδομένα έχουν πουληθεί πολλά G3, οπότε αν πήγαν 20 στα 2000 πχ είναι ίδιο από τα Σονυ αν πήγαν 5 στα 500. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξέρουμε ποιο είναι το περισσότερο ζημιάρικο.

• Like 1
Δημοσ.

όρεξη να έχεις να διαβάζεις http://www.gsmarena.com/lg_g3_vs_sony_xperia_z2-review-1100.php .

Για μένα Z2, κυρίως λόγο κατασκευής και μπαταρίας. Αν θες φωτογραφίες με λίγο φως δε σου κάνει, αφου οτι και αν έκανα στον ελάχιστο φωτισμό η κάμερα του Z2 απλά δεν. Σε ολα τα άλλα(απο απόκριση μέχρι μαγνητικούς φορτιστές) το Z2 είναι καλύτερο.

Το οτι θέλει προσοχή μια συσκευή δεν νομίζω πως είναι αρνητικό. Αν είχες ένα ένα ρολόι πανέμορφο θα έβαζες το χέρι ανάμεσα σε βράχια; όχι, θα το πρόσεχες. Το ίδιο είναι και το Ζ2. Η συσκευή εξωτερικά είναι πανέμορφη(αν δε απασχολούν τα bezels που για πολλούς είναι no-no) και απαιτεί να της φέρεσαι με σεβασμό. Ή να την βάλεις σε θήκη. Αν ούτε το ένα ούτε το άλλο το βλέπεις πιθανό μην το πάρεις.

Τέλος ο επεξεργαστής του Z2 δεν είναι χειρότερος, ο ίδιος ακριβώς είναι, απλά χαμηλότερα χρονισμένος. 

Δημοσ.

τελικα μπορω να διαθεσω μεχρι 300 ευρω το παρα πολυ σκεφτομαι για g2 32gb η g3 16gb απο αυτα τα δυο τι προτεινετε 

Δημοσ.

τελικα μπορω να διαθεσω μεχρι 300 ευρω το παρα πολυ σκεφτομαι για g2 32gb η g3 16gb απο αυτα τα δυο τι προτεινετε

G3 16gb η g3 32gb μεταχειρισμενο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...