silve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Γεια χαρά! Καταρχάς να πω sorry αν postαρα σε λάθος κατηγορία. Δε βρήκα κάπου για περιφερειακά. Στο θέμα μας. Λοιπόν, αγόρασα πριν κάμποσο καιρό το mouse Gigabyte ECO600. Τώρα θυμήθηκα ότι το έχω (μη ρωτήσετε γιατί) και λόγο των αναγκών χρειάστηκα wireless mouse. Ενώ το βάζω κανονικά και το αναγνωρίζει (σε windows 8.1) το ποντίκι κολλάει πολύ συχνά. Μου κάνει δηλαδή διακοπές στη ροή αλλά και στα clicks. Θα πρέπει να πατήσω μερικές φορές μέχρι και 4-5 φορές για να πιάσει. Λογικά φαντάζομαι πως σε τέτοιες περιπτώσεις φταίει το κακό σήμα έτσι; Ε λοιπόν το ποντίκι από το USB πάνω στο desktop βρίσκεται το πολύ 50 εκατοστά απόσταση. Είναι δυνατόν να κολλάει έτσι από τόση κοντινή εμβέλεια; Έχετε ακούσει παρόμοια προβλήματα με το συγκεκριμένο μοντέλο για τη σύνδεσή του;
selianx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Είναι ανεμπόδιστη η επικοινωνία reciever-mouse; Δηλαδή, δοκίμασες να κοιτάει ας πούμε το mouse το reciever χωρίς τίποτα μεταξύ τους;
silve Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δοκίμασα το ποντίκι σε ένα laptop που η απόσταση είναι σχεδόν μηδαμινή και δούλευε μια χαρά, χωρίς κολλήματα. Τι στο καλό, μα να μη λειτουργεί σε 50εκ. απόσταση και χωρίς παρεμβολές με εμπόδια ενδιάμεσα; Τι να πω, ωραία η Gigabyte. Θα το χρησιμοποιώ μόνο για το laptop. Ευχαριστώ!
MT60RS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μηπως αυτο γινεται οταν το εχεις αφησει καποια ωρα (μπορει και 1λ) ακινητο; Παιζει να μπαινει σε standby
silve Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Όχι, γιατί με το που το βάζω αμέσως μου το κάνει στο desktop και σε απόσταση 50εκ όπως έγραψα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα