Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά όλα οκ με την θεμροκρασία εντάξει αλλά το πρόβλημα ότι δηλαδή με το που ανοίγω το pc και κλέινει κάπως 2-3 δευτερόλεπτα και ξαναξεκινάει συνεχίζει να υπάρχει...εάν γνωρίζει κάποιος ρε παιδιά ας μου πεί γιατί φοβάμε μην κάψω κανά τροφοδοτικό...

Πάτησα το κουμπάκι πάνω στην μητρική που λέει reset έλενξα ε'αν κάποιο καλώδιο στον σκληρό δίσκο δεν είναι συνδεμένο αλλά πάλι τα ίδια.

Επεξ/σία από megaklhs
Δημοσ.

Αυτο πρεπει ναναι το τροφοδοτικο κυριως φιλε. Μπορει και αλλα, αλλα ξεκινα απο εκει. Δοκιμασε με κανα δανεικο αν μπορεις.

Δημοσ.

Αυτο πρεπει ναναι το τροφοδοτικο κυριως φιλε. Μπορει και αλλα, αλλα ξεκινα απο εκει. Δοκιμασε με κανα δανεικο αν μπορεις.

Δεν νομίζω να είναι τροφοδοτικό φίλε γιατί εάν ήταν έτσι δεν θα άνοιγε καθόλου το pc τώρα το μόνο που κάνει είναι ότι με το που ανοίγει σταματάει 2-3 δευτερόλεπτα και συνεχίζει κανονικά και μετά είναι μια χαρά το pc.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τσεκαρε το manual της μητρικης σου σου μηπως απο κει κατλαβεις γιατι το κανει αυτο μηπως κανει καποιο ελεγχο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να είναι τροφοδοτικό φίλε γιατί εάν ήταν έτσι δεν θα άνοιγε καθόλου το pc τώρα το μόνο που κάνει είναι ότι με το που ανοίγει σταματάει 2-3 δευτερόλεπτα και συνεχίζει κανονικά και μετά είναι μια χαρά το pc.

Εδω κανεις λαθος φιλε μου. Ανετα μπορει να ειναι το τροφοδοτικο και ειναι ο πρωτος υποπτος. Τωρα εσυ κανε οτι θες

Τι εννοεις σταματαει? Στο ποστ? Δε κανει ρεσταρτ δλδ? Φυσιολογικο ειναι αυτο.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

Τι εννοείς <<σταματάει 2-3 δευτερόλεπτα και συνεχίζει κανονικά>>  μαύρη εικόνα , τι ???? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...