megaklhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα αποφάσισα να κάνω έναν καθαρισμό στον επιτραπέζιο υπολογιστή μου τον καθάρισα μια χαρά όλα καθάρισα το μπροστά μέρος μητρική κάρτα γραφικών ανεμιστηράκια κτλ κτλ αλλά τώρα μόλις ανοίγω το pc ανοίγει για κανά 10 δευτερόλπετα με πάει μέχρι την επιφάνεια και μετά κλείνει απο μόνο του.Υποθέτω ότι κάτι βραχικυκλώνει στο pc γιατί για να είναι τροφοδοτικό δεν νομίζω μιας και το καλοκαίρι το άλλαξα.Εάν γνωρίζει κάποιος εάν όντως είναι βραχυκύκλωμα και πώς μπορώ να βρώ ποιό καλώδιο φταίει ή εάν φταίει κάτι άλλο ας μου απαντήσει γιατί τον υπολογιστή τον χρειάζομε την Δευτέρα οπότε πρέπει να φτιαχτεί μέχρι αύριο.
infin1tyGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τα έβαλες όλα τα ανεμιστηράκια σωστά; Έβγαλες και την ψύκτρα του επεξεργαστή για καθάρισμα; Αν ναι, άλλαξες θερμαγώγιμη πάστα όταν την ξανατοποθέτησες; Κατά πάσα πιθανότητα κλείνει λόγω υπερθέρμανσης οπότε τσέκαρε αυτά.
megaklhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τα έβαλες όλα τα ανεμιστηράκια σωστά; Έβγαλες και την ψύκτρα του επεξεργαστή για καθάρισμα; Αν ναι, άλλαξες θερμαγώγιμη πάστα όταν την ξανατοποθέτησες; Κατά πάσα πιθανότητα κλείνει λόγω υπερθέρμανσης οπότε τσέκαρε αυτά. Τα ανεμιστηράκια ναι όλα μια χαρά είναι.Την ψύχτρα ναι την έβγαλα να δώ εάν θέλει πάστα μιας και δεν έχω αλλάξει ποτε 4 χρόνια τώρα που έχω το pc και εφόσον είδα ότι θέλει το έκλεισα πάλι γιατί έλεγα την τρίτη να πάω να πάρω να βάλω.Δεν είχα ποτέ θέμα με θερμοκρασία στο pc πάντα ήταν 45-47 βαθμούς.
exypnakias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τα ανεμιστηράκια ναι όλα μια χαρά είναι.Την ψύχτρα ναι την έβγαλα να δώ εάν θέλει πάστα μιας και δεν έχω αλλάξει ποτε 4 χρόνια τώρα που έχω το pc και εφόσον είδα ότι θέλει το έκλεισα πάλι γιατί έλεγα την τρίτη να πάω να πάρω να βάλω.Δεν είχα ποτέ θέμα με θερμοκρασία στο pc πάντα ήταν 45-47 βαθμούς. Μμμμμ! Μάλλον αυτό είναι! Πρέπει να την αλλάξεις την πάστα! Τσέκαρε λίγο θερμοκρασίες!
megaklhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορώ φίλε να τσεκάρω θερμοκρασίες γιατί δεν προλαβαίνω να μπώ μου κλείνει το pc...βλέπω υπάρχουν πάστες 5 1 ευρώ υπάρχουν και με 5 ποιές είναι καλύτερες ; βλεπω ολοι λενε μια artic silver 5
exypnakias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορώ φίλε να τσεκάρω θερμοκρασίες γιατί δεν προλαβαίνω να μπώ μου κλείνει το pc...βλέπω υπάρχουν πάστες 5 1 ευρώ υπάρχουν και με 5 ποιές είναι καλύτερες ; βλεπω ολοι λενε μια artic silver 5 +1 στην artic silver 5. Είναι πολύ καλή, βεβαία θέλει προσοχή στην τοποθέτηση της (δηλ. να μη βάλεις πολύ) γιατί έχει βάση το μέταλλο!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, τα καλωδια απο το τροφοδοτικο ειναι ολα στη θεση τους στη μητρικη και πατανε καλα? eidika to 12volt?? ωραιες παστουλες http://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?keyphrase=THERMAL+PASTA+SILVER+0.5gr http://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?from=most-popular&keyphrase=THERMAL+PASTA+WHITE+0.3gr
megaklhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, τα καλωδια απο το τροφοδοτικο ειναι ολα στη θεση τους στη μητρικη και πατανε καλα? eidika to 12volt?? ωραιες παστουλες http://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?keyphrase=THERMAL+PASTA+SILVER+0.5gr http://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?from=most-popular&keyphrase=THERMAL+PASTA+WHITE+0.3gr Απ οτι βλεπω ναι ολα ειναι μια χαρα δεν πειραξα εξαλου και τα καλωδια δεν ειναι οτι τα εβγαλα...τα κουνισα λιγο ναι αλλα δεν τα εβγαλα...εσυ φιλε θα επελεγες την artic η αυτην που εστηλες ; πρωτη φορα θα αλλαξω και δεν ξερω ποια να παρω...επισης θα ηθελα να ρωτησω την παλια την καθαριζω με απλο οινοπνευμα ; Και τελος θα ηθελα να ξερω εαν παρω πολυ θα ξεραθει μεσα στο σωληναριο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλημερα, οποτε δεν ειναι απο τα καλωδια το προβλημα...τοτε δες θερμοκρασιες οπως σου ειπαν και οι παραπανω...και αν παταει σωστα και δουλεθει σωστα η ψυκτα.. οσο αφορα για τις παστουλες τις εχω δοκιμασει σε πολλα μηχανηματα και πανε πολυ καλα και σε βαθος χρονου δεν ξεραινονται εννοω απο τις θερμοκρασιες αυτο δεν σημαινει οτι και η παστα που σου προτειναν δεν ειναι καλη αντιθετος σαν ενναλακτικη στις προτεινα... ,τωρα για τη ποσοτητα αν ειναι να τη χρησιμοποιησεις μια φορα παρε καλτερα μικροτερη ποσοτητα οσο μενει και εχει ανοιξει ξεραινεται γι'αυτο...ειναι στη δικη σου επιλογη...
megaklhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σήμερα κατάφερα και άνοιξα τον υπολογιστή και είδα στο speedfun ότι το temp3 φτάνει 127 βαθμούς οπότε λογικά θέλει πάστα σωστά ;
exypnakias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σήμερα κατάφερα και άνοιξα τον υπολογιστή και είδα στο speedfun ότι το temp3 φτάνει 127 βαθμούς οπότε λογικά θέλει πάστα σωστά ; ΦΥΣΙΚΑΑΑ! Αγόρασε πάστα και μετά ξανά άνοιξέ τον!
megaklhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Να ρωτήσω και 2 τελευταία πραγματάκια μόνο.Πρώτον παρατήρησα ότι τώρα μόλις άνοιξα το pc άνοιξε έκανε κάτι σαν σβήσιμο 2-3 δευτερόλεπτα και συνέχισε να δουλεύει κανονικά.Έλενξα το καλώδιο του ρέυματος και είναι μια χαρά..αυτό οφείλετε στην πάστα ;Και δεύτερον την παλιά πάστα θα την καθαρίσω με καθαρό οινόπνευμα ή μπορώ και με το κανονικό το μπλέ ;
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αλλαξε παστα και μετα κανε τις ερωτησεις... αν υπαρχουν.
megaklhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αλλαξε παστα και μετα κανε τις ερωτησεις... αν υπαρχουν. Σχετικά με το οινόπνευμα ;
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 χρησιμοποιησε οποιο ναναι, βρεξε ενα πανακι και καθαρισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα