baiosss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδες. Λοιπον εχω την συγκεκριμενη οθονη στο Pc μου η οποια υποτιθεται πως υποστηριζει και HDMI. Επισης εχω ενα blackberry z30 το οποιο και αυτο υποστηριζει συνδεσεις HDMI. Επειδη προσπαθω τις δυο τελευταιες ημερες να συνδεσω το κινητο με την οθονη του pc και να κανω προβολη της οθονης της κινητης συσκευης στην οθονη του υπολογιστη και δεν τα καταφερνω, θα ηθελα αν εχετε καποια λυση να μου πειτε τι συμβαινει. Κανω την συνδεση με το καλωδιο το οποιο παρεπιπτοντως καταληγει σε micro hdmi στην θυρα του κινητου, στις ρυθμισεις της συσκευης ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια και επισης δειχνει πως η συνδεση επιτυγχανεται δειχνοντας μου μαλιστα και καποιες αναλυσεις για την λειτουργια οθονης. Εχω επιλεξει ολες τις αναλυσεις που μου δινονται στο blackberry αλλα δεν καταφερνω να κανω προβολη του στην οθονη. Απο την αλλη μερια στα πλαινα της οθονης του υπολογιστη υπαρχουν καποια πληκτρα ρυθμισεων (για τα χρωματα, την αντιθεση της οθονης κλπ) αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο με ρυθμισεις hdmi. Αοσυνδεσα το καλωδιο DVI μηπως καταφερω κατι αλλα δεν... Θεωρητικα πιστευα πως με την συνδεση του καλωδιου ολα θα δουλευουν ρολοι χωρις να χρειαστει να πειραξω κατι εγω οπως και στο σχετικο βιντεο Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα