Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα Η/Υ αρκετά παλιό άλλα μπορώ να πω ότι βαστάει ακόμα, επειδή δεν έχω ένα καλό χρηματικό ποσό τώρα έτσι ώστε να πάρω ένα καινούριο θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία.
Τώρα πρόσφατα αγόρασα μια καινούρια GPU την ( MSI r7 260x GDDR5 2gb ram oc edition ) 
τα υπόλοιπα κομμάτια είναι τα εξής :

CPU -> Intel Core 2 Quad Core Q8200 2.33GHz

Motherboard -> Aspire m5640/m3640 post-294808-0-78720300-1425153302_thumb.
RAM-> 2x2gb ram 800 Mhz

Monitor-> Mia Asus 22 60-75 hz

PSU-> Ozone 650 watt

Τα προβλήματα που έχω είναι τα εξής :

1ο Όταν πατάω το κουμπάκι να ανοίξει το PC κάνει το εξής ανοίγει δεν δείχνει τπτ στο μόνιτορ δλδ black screen και το ανεμηστηράκη της GPU τρέχει στο full speed βέβαια όταν βάλω το καλώδιο στην θύρα VGA της motherboard δουλεύει άλλα πρέπει να το κάνω ρεσταρτ για να δουλεύει με την κάρτα
2ο Τρώω πολλά κολλήματα ενώ είναι ανοιχτό το PC κολλάει ή οθόνη 
3ο Η απόδοση στα games πχ. παίζω Tom Clancy's ghost rider ultra low settings βγάζω με τα βίας 30-40 fps και πολλά κολλήματα .

Γενικά ψάχνομε με τα PC και πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι η MOBO και η RAM και θέλω να σας ρωτήσω εάν μια αλλαγή μητρικής θα μου λύσει τα προβλήματα όχι να παίζω με 100 fps απλός να μην έχω αυτά τα παράξενα κολλήματα να δουλεύει σωστά το PC. 
Επίσης θα ήθελα να κάνω OC την CPU την οποία δεν την έχω κάνει διότι είναι κλειδωμένη ( νομίζω δεν γίνετε να την κάνω με την τωρινή μητρική )

Η MOBO που σκέφτομαι να πάρω είναι η εξής: http://www.skroutz.gr/s/281569/Gigabyte-G41M-Combo.htmlδεν ξέρω εάν μου ξεκλειδώνει την CPU γιαυτό θέλω την βοήθεια σας.

P.S Δεν έχω SSD

Σας ευχαριστώ!!!

post-294808-0-78720300-1425153302_thumb.jpg

Δημοσ.

κανείς ε;  :wacko:  :unsure:

Κάνε υπομονή και θα απαντήσουν άτομα που πραγματικά ξέρουν.

Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγαν οι οδηγοί της κάρτας μου... Έβαλα πάλι τους παλιούς και όλα μια χαρά...

Επίσης κάποιοι λένε πως κάνει καλό ένα update στο BIOS...

Μην αγχώνεσαι θα βρεθεί λύση. Κάνε υπομονή για να ακούσεις τη γνώμη ενός ειδικού!

Επίσης να αναφέρεις αν ακούγεται κάποιος ήχος όταν ανοίγεις το pc... π.χ. 4 μπιπ στη σειρά...

Δημοσ.

Κάνε υπομονή και θα απαντήσουν άτομα που πραγματικά ξέρουν.

Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγαν οι οδηγοί της κάρτας μου... Έβαλα πάλι τους παλιούς και όλα μια χαρά...

Επίσης κάποιοι λένε πως κάνει καλό ένα update στο BIOS...

Μην αγχώνεσαι θα βρεθεί λύση. Κάνε υπομονή για να ακούσεις τη γνώμη ενός ειδικού!

Επίσης να αναφέρεις αν ακούγεται κάποιος ήχος όταν ανοίγεις το pc... π.χ. 4 μπιπ στη σειρά...

Όταν ανοίγει το μόνο που ακούω είναι το ανεμηστιράκη της κάρτας να τρέχει στο φουλ και κάνει ένα μπιπ .

Δημοσ.

Όταν ανοίγει το μόνο που ακούω είναι το ανεμηστιράκη της κάρτας να τρέχει στο φουλ και κάνει ένα μπιπ .

Το ένα μπιπ είναι normal νομίζω...

Εμένα έκανε 1 μπιπ μακρύ και 4 πιο σύντομα και μετά είδα ότι ήταν η κάρτα γραφικών, που τελικά έβαλα τους παλιούς οδηγούς και έφτιαξε. Συγνώμη δε νομίζω να ξέρω κάτι άλλο όμως περίμενε.

Λογικά αύριο θα πάρεις καλές απαντήσεις...

Δημοσ.

Τα προβλήματα που περιγράφεις τα είχες και πριν βάλεις την συγκεκριμένη GPU; Πριν ήσουν απλά με την on board;

Αν μπορείς βγάλε μια foto το πλαϊνό του τροφοδοτικού σου, να δούμε τα πλήρη specs ή δώσε κάποιο link που να ανταποκρίνεται στο δικό σου.

Δημοσ.

Γεια σου φιλε μου ειχα ακριβως την ιδια καρτα μαζι με ι-5 και μια Asus b85 ειχα ψαξει τα παντα πεταγε black screen κολαγε δεν ανοιγε το pc ...την εστειλα για φτιακσιμο με την εγγυηση αλλα τιποτα μ ειπαν οτι δουλευει μια χαρα σε αυτους ...Προσπαθησε να την καψεις .Εγω την πηγα σε φιλο τεχνικο την χαλασε και ετσι με καλυπσε η εγγυηση και πηρα καινουργια .Πσακσε και σε αλλα φορουμ τηα βρεις και αλλους μαι τετια προβληματα

Δημοσ.

Ποια κάρτα είχες πριν; Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο του τροφοδοτικού σου; Πόσο καιρό το έχεις; Με τι τρόπο έχεις συνδεδεμένο το monitor με την 260;

Δημοσ.

Ποια κάρτα είχες πριν; Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο του τροφοδοτικού σου; Πόσο καιρό το έχεις; Με τι τρόπο έχεις συνδεδεμένο το monitor με την 260;

Πριν είχα την 9600GS μια πολύ μικρή κάρτα . ( την άλλαξα λόγο υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλών επιδόσεων ) 

Το τροφοδοτικό είναι αυτό http://reviews-tests.com/benchmarksreviews/psu/OCZ/600W_StealthXStream_2_OCZ600SXS2/

και το έχω γύρο στα 3-4 χρόνια ( τελικά είναι 600 watt ) 

Για την σύνδεση του monitor με τον πύργο έχω ένα καλώδιο VGA και από τις δύο πλευρές απλά το κουμπώνω σε ένα ανταπτορα DVI και μετά στην κάρτα γιατί η κάρτα παίρνει μόνο DVI όχι VGA.

P.s : Θα απαντήσω σε καμία ώρα από τώρα γιατί δεν είμαι σπίτι σορρυ.

Τα προβλήματα που περιγράφεις τα είχες και πριν βάλεις την συγκεκριμένη GPU; Πριν ήσουν απλά με την on board;

Αν μπορείς βγάλε μια foto το πλαϊνό του τροφοδοτικού σου, να δούμε τα πλήρη specs ή δώσε κάποιο link που να ανταποκρίνεται στο δικό σου.

Δεν τα είχα τα προβλήματα αυτά με την προηγούμενη κάρτα . 

Επiσεις έχω προβλήματα με το skype όταν με καλούν ή τους καλώ τρώω black screen.

Δημοσ.

πρωτα πρωτα, να σου πω οτι, και η μητρικη σου, αλλα και το τροφοδοτικο, καλο θα ειναι να μπουν σε προγραμμα αλλαγης..!!!  

το προβλημα σου, ενδεχομενως να συμβαινει, επειδη προηγουμενως ειχες Nvidia και δεν εχει καθαριστει σωστα το συστημα, ωστε να μπει καρτα αλλης εταιρειας (ATI).  

αν μπορεις, κανε απεγκατασταση ολων των drivers γραφικων με ενα καλο προγραμμα (Display Driver Unistaller, Driver Cleaner, Driver Sweeper) κανε restart, και επειτα βαλε τους νεους drivers για την 260Χ.  δεν θυμαμαι αν θελει και ενα καθαρισμα σε safe mode..!! αν θυμαται κανεις ας το αναφερει..!! 

Δημοσ.

πρωτα πρωτα, να σου πω οτι, και η μητρικη σου, αλλα και το τροφοδοτικο, καλο θα ειναι να μπουν σε προγραμμα αλλαγης..!!!  

το προβλημα σου, ενδεχομενως να συμβαινει, επειδη προηγουμενως ειχες Nvidia και δεν εχει καθαριστει σωστα το συστημα, ωστε να μπει καρτα αλλης εταιρειας (ATI).  

αν μπορεις, κανε απεγκατασταση ολων των drivers γραφικων με ενα καλο προγραμμα (Display Driver Unistaller, Driver Cleaner, Driver Sweeper) κανε restart, και επειτα βαλε τους νεους drivers για την 260Χ.  δεν θυμαμαι αν θελει και ενα καθαρισμα σε safe mode..!! αν θυμαται κανεις ας το αναφερει..!! 

Τα παρακάτω που είπες τα έκανα με τα προγράμματα που μου πες αλλά συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα

θα την βάλω σε ενός φίλου PC να δω εάν κάνει τα ίδια εάν τα κάνει θα την δώσω για αλλαγή.

Ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...