Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μια reference 970 δεν αποδίδει καλύτερα απο την tri-Oc? την asus την απεριψα, διαβάζω πως η λύση της για το cooler της κάρτας ειναι copy-paste απο τις nVidia και δε δουλεύει όπως θα έπρεπε. Ανάμεσα σε arc και Sandisk ήμουν κυρίως και εγω, αλλα κατεληξα στον arc. Οχι σε reference καρτα πραγματικα.
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ωραια, τοτε θα κινηθω αναμεσα σε 290 Tri-Oc και Evga 970 superclocked 2.0. Σαφως η δευτερη ειναι ακλυτερη, αλλα κοστιζει και 40 ευρω παραπανω. Τα αξιζει για 1080p? Θα μου πειτε μπορστα στα 300 τι ειναι τα 40...
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ποτέ δε συμπάθησα την έκδοση της Evga η οποία υστερεί λίγο στην ψύξη έναντι των άλλων αφού η ψύκτρα δεν είναι σωστά τοποθετημένη.
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι απο την Acx 2.0 και επειτα οτι προβλημα υπηρχε διορθώθηκε.
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ηδη η 290 είναι overkill για 1080p θα είσαι καλυμμένος για τα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα με αυτή τη κάρτα σκέψου να πάρεις και 970. Γιατί ρε παίδες τι έχουν οι EVGA μια χαρά κατασκευαστής είναι *Απ ότι διαβάζω είναι λίγο θορυβώδης η συγκεκριμένη σε full load σε σύγκριση με άλλες 970.
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Όπως τα πε ο Fulgore. Μόνο η FTW αξίζει, οι άλλες έχουν θέμα με την ψύκτρα. Όχι ότι δε κάνει δουλειά και ότι υπερθερμαίνεται απλά δε κάνει για overclocking και στην τελική δεν παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Ήδη έχει ένα κουσούρι με τη μνήμη, ποιος θα ήθελε να προσθέσει άλλο ένα;
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα με την ψυχτρα που λες δε το έχουν πλέον στην έκδοση acs 2.0. Γνωρίζω ότι οι κορυφαίες εκδόσεις ειναι οι gigabyte g1 gaming και msi gaming αλλα δε θέλω να δώσω 400 ευρώ, εξάλλου δε με ενδιαφέρει το oc, η κάρτα ειναι ήδη οριακά υπερβολή για 1080p. Θεωρώ την evga την καλύτερη στο budget που διαθέτω. Αν η 290 ήταν φθηνότερη θα την προτιμούσα, αλλα όπως έχουν τα πράγματα με βλέπω να αγοράζω την 970.
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Στα reviews που βρήκα έδειχνε ότι η ψύκτρα δε πατάει σωστά. Αν το βρήκες κάπου αλλού ότι όντως διορθώθηκε το θέμα πόσταρε το εδώ αν μπορείς για να μη λέω και γω ότι να ναι.
XMorsX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Θα δω αν το ξαναβρω θα το ποσταρω. EDIT: Οριστε ενα review. http://www.fudzilla.com/35795-evga-gtx-970-sc-acx-20-reviewed?start=14 EDIT2: Kι αλλο ενα. http://www.anandtech.com/show/8568/the-geforce-gtx-970-review-feat-evga/15
Physiciant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η μια που πόσταρες είναι η FTW που έχει διαφορετική ψύκτρα απ' τις άλλες EVGA και η άλλη έχει το θεματάκι που λέγαμε. Άρα στα λόγια μου έρχεσαι. Δεν είπα ότι υπερθερμαίνεται αλλά ότι δεν πατάει καλά η ψύκτρα. Τώρα στο review λέει ότι ήταν σκόπιμο αυτό και ότι εξ αρχής ήθελαν να πατάει μόνο σε 2 αντί 3 heatpipes. Εκεί ο καθένας πιστεύει ότι θέλει..
XMorsX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Λεει οτι η μια εχει 3 pipelines και η αλλη 5, που διαβασες για το "προβλημα"?
Physiciant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Την ψύκτρα της FTW την δείχνει εδώ http://www.anandtech.com/show/8568/the-geforce-gtx-970-review-feat-evga/2 και της "προβληματικής" εδώ http://www.fudzilla.com/35795-evga-gtx-970-sc-acx-20-reviewed?start=3
XMorsX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι κατάλαβα τι εννοείς σε ευχαριστώ. Τέλος πάντων, απο ότι διάβασα οι θερμοκρασίες δεν ειναι πρόβλημα, αντίθετα αντέχει και oc μέχρι ενα σημείο, ο θόρυβος ειναι ενα μικρό θέμα που θα διορθωθει / διορθώθηκε με νέο bios. Δεδομένου ότι οι καλύτερες υλοποιήσεις κάνουν + 30 ευρώ που δε θέλω να δώσω εφόσον δε με ενδιαφέρει το oc, προχώρησα με την παραγγελία. Σας ευχαριστώ!
stratigos24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Χαχαχα ισχύει!!!! Απλά ως παθών και γω από την Samsung ούτε τον 850 Pro δε θα αγόραζα. Είχα καταλήξει σε Crucial αλλά και αυτοί βγάλαν προβλήματα. Οπότε αμέσως επόμενη ήταν η Sandisk που τον συγκεκριμένο τον έχει και ένα φιλαράκι εδώ και 4 μήνες με απολύτως κανένα πρόβλημα. <Offtopic> Άντε να δούμε αν θα γίνει τώρα τίποτα με το καινούργιο fix για τον 840 Evo..αναμένουμε Τί προβλήματα βγάλαν οι crucial? Όταν λες καινούριο fix για evo τι εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα