Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.
Σημερα ειπα να δοκιμάσω μια Gigabyte Εp45 που την ειχα παρατήσει εδω και κανα χρονο μιας και δεν αναβε.

Ίσιωσα λοιπον λιγο τα πινακια απο cpu  (ασχετο ) την βαζω και ανοιγει!
Ανοιγει εκτος κουτιου βεβαια ,έχοντας την εξω στο γραφειο.

Εδω ειναι το θεμα μου.Μετα απο πολλές δοκιμές κατέληξα οτι καπου βραχυκυκλωνει στην εισοδο του πληκτρολογιου.Εκει στο backplate .Oταν δηλαδή τοποθετώ την Μobo στο case και ακουμπαει εκει πίσω στην τρυπα για την βιδα δεν ανοιγει.Μετα πρεπει να ξαναβγαλω ολα τα καλωδια να φυγει ολο το ρευμα και ξανα απο την αρχη.Αν βαλω λιγο χαρτι απο κατω απο την μητρική ακριβως εκει που ακουπαει  (εκει που ειναι να κουμποσει η βιδα)  ανοιγει μια χαρα,χωρις βεβαια να αναγωριζει το keyboard.
Ρωτω λοιπον ειναι επικυνδινο να εχω λιγο χαρτι απο κατω?   :-)

Δημοσ.

Eξαρταται απο τον τυπο του χαρτιου...περα απο την πλακα, οχι, δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Εχεις τοποθετημενα σωστα ολα τα standoffs? Mηπως ακουμπα η μητρικη στο κουτι απευθειας σε καποιο σημειο?

• Like 1
Δημοσ.

Ακουμπαει εκει ακριβως μιας και το standoff του κουτιου σε αυτο το σημειο δεν συμβαδίζει με την μητρική ,ετσι η μητρικη ακουμπαει πανω του,αλλα περα απο αυτο αν κουνησω την μητρικη σε αυτο το σημειο με το δαχτυλο μου σβηνει .Εχει καποιο θεμα εκει.

Ετσι βαζοντας το χαρτι πανω στο standoff του κoυτιου να ακουμπαει μαλακα ολα κομπλε.Αν βγαλω τελείως το standoff δεν ανοιγει γιατι λογικα γερνει εκει και κατι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...