Basilhs23___ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Προτείνω να συγκληθεί νέο eurogroup που θα συζητηθεί το θέμα, διαφορετικά η ανθρωπότητα απειλείται με 3ο παγκόσμιο πόλεμο που θα συνοδευτεί με ιντερνετικό κράχ.
geoeva01 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ειναι σαν αυτο εδω να σας καψω λιγο το μυαλο προς τα ποια μερια γυριζει η μπαλαρινα? http://en.wikipedia.org/wiki/Spinning_Dancer#mediaviewer/File:Spinning_Dancer.gif
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ειναι σαν αυτο εδω να σας καψω λιγο το μυαλο προς τα ποια μερια γυριζει η μπαλαρινα? http://en.wikipedia.org/wiki/Spinning_Dancer#mediaviewer/File:Spinning_Dancer.gif 6
necroboy12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 παιδια απο το κιν μου ειναι μπλε και μαυρο και απο το πσ χρυσο και ασπρο οτι καταλαβει κανεις......τι να πω
Nikolas- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 παιδια απο το κιν μου ειναι μπλε και μαυρο και απο το πσ χρυσο και ασπρο οτι καταλαβει κανεις......τι να πω Σαν να έδωσες πληροφορία μου φαίνεται. Εγώ έχω IPS oθόνη σε PC και κινητό (LG), και είμαι σίγουρος πως είναι γαλάζιο με μουσταρδί. Παίζει οι άλλες δύο παραλλαγές να εμφανίζονται ανάλογα με την τεχνολογία της οθόνης δηλαδή VA ή TN; 1
redefeugo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μας ψεκάζουν. Μετά απο αυτό έχω πειστεί και εγώ...
Angelo24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ασπρο-χρυσο ειναι, καλα ποιος το βλεπει μπλε wtf?? Δηλαδή δεν βλέπεις καθόλου την απόχρωση του μπλε?
mariosCS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 το σημαντικό δεν μας το είπατε: το φόρεμα πότε θα μπει στο ebay ?
epir21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι είναι άσπρο χρυσό και το άσπρο φέρνει λίγο σε μπλέ. Το μαύρο δεν μπορώ να καταλάβω που το βλέπετε. Όσο για την μπαλαρίνα δεν μπορώ να την φανταστώ να είναι το δεξί πόδι κάτω. Και προφανώς κινείται στην κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού (αλλα ξεφύγαμε) btw: 2
ninos22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Και εγω το είδα αρχικά λευκο χρυσό (αφου πρώτα διάβασα οτι το βλέπουν ολοι λευκο χρυσο) και μετα που διάβασα και τα υπόλοιπα όλες τις επόμενες φορές ηταν (και ειναι) μπλε μαυρο. Επισης κατι που δεν σχολίασε κανένας ειναι το δεύτερο σχέδιο με τα κουτάκια που γράφει οτι το Α με το Β ειναι ακριβως τα ίδια χρώματα. Λολ
redcom7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μακράν η πιο χειρότερη είδηση του insomnia ακόμη και από αυτήν η οποία έλεγε ότι"οι χρήστες ios κάνουν πιο πολύ σεξ και την έχουν πιο μεγάλη" Τώρα είμαστε στο τέρμα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα