Haldol Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 τωρα που πλησιαζω τα 30 και εχω βαλει μυαλο, θελω το αμαξακι μου, με καλη ζαντουλα, φιμε, ηχοσυστημα.... αντε να δουμε ποτε θα γινουν ολα αυτα... Συμπληρώνω: με εξάτμιση, φίλτρο, πρόγραμμα, άγριους εκκεντροφόρους, κορώνα-πηνίο, ημισλικ λάστιχα … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Συμπληρώνω: με εξάτμιση, φίλτρο, πρόγραμμα, άγριους εκκεντροφόρους, κορώνα-πηνίο, ημισλικ λάστιχα … βαλε και συμπιεση, για να μην χασει χαμηλα, και valvetrain για να αντεξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Θα τον βλέπουμε να μπαίνει έτσι στις στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τι εξαρτηματα εχουν? εγώ σε πάω, είσαι μεγάλο τρολ! Τα θεματάκια που ανοίγεις είναι όλα ένα και ένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 εγώ σε πάω, είσαι μεγάλο τρολ! Τα θεματάκια που ανοίγεις είναι όλα ένα και ένα!!! γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τι φιλτρο θελει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Με την υπογραφή που έχεις φαίνεται ότι κάθε φορά κάνεις πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τι φιλτρο θελει? Το καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τι σκαλωμα πριν καμια δεκαετια με τουτα τα αυτοκινητα?? ποσα ευρω πεταμενα σε περιοδικα (xl, max power, burn out, κλπ) τοτε. αφισες σε ολο το δωματιο, χαρα με τα καγκουροαμαξα... εμ βεβαια, τοτε 18 ημουν, νεος οδηγος φανταζομουν σουπερ αυτοκινητο στα χερια μου με 123458 αλογα και nos, μος, λος, κος, τος τωρα που πλησιαζω τα 30 και εχω βαλει μυαλο, θελω το αμαξακι μου, με καλη ζαντουλα, φιμε, ηχοσυστημα.... αντε να δουμε ποτε θα γινουν ολα αυτα... Σαν ιός είχε εξαπλωθεί η καγκουριά εκείνη την περίοδο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Λεφτά υπήρχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τι φιλτρο θελει? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosrx8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τι φιλτρο θελει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τι φιλτρο θελει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Με αυτο βεβαια θα πηγαινει καλυτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα