Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι φίλε μου ο επεξεργαστής είναι καινούριος η εγγύηση έχει να κάνει απο την ημέρα αγοράς με την απόδειξη. ο συγκεκριμένος κύριος είχε μαγαζί μα hardware κτλ και του έχει μείνει τρελλό στόκ με καινούρια και παλιά κομμάτια και απλά ψάχνει να τα σμρώξει όπως κατάλαβα.

Δημοσ.

Οι συνειδητοποιημένοι αγοραστές θα αποφύγουν κάτι τέτοιο, οι μη σίγουρα όχι. Έτσι και εξάλλου ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας επιλέγει κάθε τι που θέλει από όπου θέλει και δίνει όσα χρήματα θέλει ;).

Δημοσ.

ακριβώς απο το κατάστημα, είναι στα κλεισίματα και απότι κατάλαβα προσπαθεί να σμπρώξει πράμα αλλά με αποδείξεις, έκλεισε το λιανικής και έχει την αποθήκη άν δέν κάνω λάθος

Δημοσ.

φίλε dimitrisop έχεις απόλυτο δίκιο και σκεπτόμενοι αυτό δέν κάναμε καμία ενέργεια. απλώς πρώτα με ένοιαζε να δώ κατα πόσο θα άξιζε κάτι τέτοιο και άν θα ταίριαζαν τα παραπάνω μεταξύ τους. τα υπόλοιπα θα ήταν ψιλά γράμματα.

σας ευχαριστώ πολύ που μας αποτρέψατε απο μιά μάλλον ασύμφωρη και "κακή" αγορά,

σάν επίλογος ο fx 6300 me 8gb μνήμη και την 280χ θα είναι ένα καλό setup?? μιάς και το όλο εγχείρημα δέν θα κοστίζει παραπάνω απο αυτά που διαθέτει ο αδερφός μου, τουναντίων... θα κρατάει πίσω την κάρτα γραφικών??? θα πεζει τους τελευταίους τίτλους απροβλημάτιστα?

θέλω το καλύτερο για τον μικρό μου αδερφό μιάς και δουλεύει κι αυτός όπως κι εγώ όλη μέρα και δέν θέλω να πάνε στράφη τα χρήματά του. η αγορά θα γίνει πολύ σύντομα

edit τροφοδοτικό έχει ένα corsair 3ετίας στα 600 watt

• Like 1
Δημοσ.

φίλε dimitrisop έχεις απόλυτο δίκιο και σκεπτόμενοι αυτό δέν κάναμε καμία ενέργεια. απλώς πρώτα με ένοιαζε να δώ κατα πόσο θα άξιζε κάτι τέτοιο και άν θα ταίριαζαν τα παραπάνω μεταξύ τους. τα υπόλοιπα θα ήταν ψιλά γράμματα.

σας ευχαριστώ πολύ που μας αποτρέψατε απο μιά μάλλον ασύμφωρη και "κακή" αγορά,

σάν επίλογος ο fx 6300 me 8gb μνήμη και την 280χ θα είναι ένα καλό setup?? μιάς και το όλο εγχείρημα δέν θα κοστίζει παραπάνω απο αυτά που διαθέτει ο αδερφός μου, τουναντίων... θα κρατάει πίσω την κάρτα γραφικών??? θα πεζει τους τελευταίους τίτλους απροβλημάτιστα?

θέλω το καλύτερο για τον μικρό μου αδερφό μιάς και δουλεύει κι αυτός όπως κι εγώ όλη μέρα και δέν θέλω να πάνε στράφη τα χρήματά του. η αγορά θα γίνει πολύ σύντομα

edit τροφοδοτικό έχει ένα corsair 3ετίας στα 600 watt

με 150 ευρω βρισκεις FX 8320 , i3 που ειναι κλασεις ανωτεροι και φυσικα με νεοτερες τεχνολογιες απο τον 4πυρηνο που σου πουλαγαν.τοσα τους ελειπαν μαλλον.....

Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσουμε, ακου εκει 150 ευρω. Φυσικα τι λεμε τωρα, μεχρι και πριν κανα 9μηνο ειχε ατομα (ξερετε για ποιους μιλαω, τους γνωστους επιχειρηματιες του φορουμ, αυτοι που δεν εχουν κανενα ποστ αλλα εχουν απο 889 αξιολογησεις ο καθενας) που τους πουλαγαν μεταχειρισμενους απο 80 μεχρι 140 ευρω, και τους q6600 60-70 ευρω. Ε ρε γλεντια.

Μακρυα απο σοκετ 775, ναι μεν ακομα και σημερα δεν ειναι εντελως για τα μπαζα, αλλα ειναι μια τοσο παλια τεχνολογια που με τα ιδια λεφτα φτιαχνει κανεις νεο συστημα με εγγυηση και πολυ καλυτερο φυσικα.

Ενα 40αρι αξιζει να δωσεις αν εχεις ειδη τη μητρικη παντως.

• Like 1
Δημοσ.

150 ευρω για quad...ειπαμε να βγαλει κατι και το καταστημα αλλα αυτο ειναι κανονικο γδαρσιμο. Λυπαμαι αυτον που θα τον αγορασει σε αυτη την τιμη πιστευοντας πως πηρε κατι αξιολογο. Δεν αξιζει με τιποτα TS. Παντως θυμαμαι προσφατη αγγελια εδω μεσα με 2 q9550 σφραγισμενους στα €120 ο ενας και εφυγαν εν ριπη οφθαλμου...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...