Προς το περιεχόμενο

Corsair H100i drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο σωστός τρόπος σύνδεσης της corsair H100i με το usb της mobo? Γιατί δεν μου το αναγνωρίζει στο corsair link και μου έχει σπάσει τα νεύρα..

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι φυσικά και έχω εγκαταστήσει την H100i..; Απλά το θέμα είναι ότι δεν την αναγνωρίζει στο Corsair link η βλακεια. Ούτε να δω τις ενδείξεις μπορώ ούτε να ρυθμισω τίποτα.. (ούτε το led φυσικά... :-) ). Θα ακολουθησω το link παραπάνω και θα γραψω το τι κκατάφερα.. Ευχαριστώ πάντως.

Δεν μου το εμφανίζει κάν στην διαχείριση συσκευών  σαν corsair H100i .. είναι συνδεμένη κανονικά με το USB της motherboard..

Έβγαλα και κάποια πριντ μήπως και βοηθήσουν...

post-333441-0-87214800-1425148606_thumb.jpg

post-333441-0-34137100-1425148680_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Win 8 ή 8.1?

Στον πίνακα ελέγχου, στο Programs and features, στο βγάζει σαν "Corsair Hydro Series 7289 usbDevice (Driver Removal)"? Αυτό , το απεγκατέστησες πριν ξεκινήσεις από την αρχή τις προσπάθειες?

Άλλη διαθέσιμη usb στη μητρική, υπάρχει?

Αν θέλεις, απεγκατέστησε τελείως τα πάντα, και τους usb οδηγούς της Corsair, με κλειστό το δίκτυο και σβήσε τον υπολογιστή.

Βγάλε το καλώδιο από τη usb, ξεκίνα το σύστημα και δοκίμασε εκεί να περάσεις τους οδηγούς. Λογικά, θα σου πει πως δεν βλέπει τπτ και χρειάζεται να συνδέσεις το καλώδιο από την αντλία στη μητρική.

Σβήσε τον υπολογιστή, βάλε το και ξανατρέξε τον οδηγό.

• Like 1
Δημοσ.

Άργησα λίγο να απαντήσω.. Μια asus εχω έχει και άλλα usb πανω στην mobo κςι τρέχει Windows 8.1.. Εκανα ενα πείραγμα στην registry και λύθηκε το πρόβλημα.. Δεν αναγνωριζε με τίποτα την Corsair.. Βασικά σαν πρόγραμμα (Corsair link) δεν αναγνωριζε ττίποτα.. Ουτε τα φανακια του κουτιου ουτε θερμοκρασία της cpu ουτε τίποτα. Με το πείραμα στην registry βρήκε το led της Corsair καθώς και τα φανακια της και τα ρυθμιζω απ το link. Αλλα εξακολουθεί να μην βρίσκει τα υπόλοιπα (θερμοκρασία cpu κλπ κλπ)..

Δημοσ.

Για να μην σας λείπουν απο το Corsair Link Software συσκευές η να αναβοσβήνουν κόκκινα λαμπάκια για δίσκους η ανεμιστήρες η θερμοκρασίες με μηδέν κ.λ.π δεν ξέρω παιδιά αλλα εγω βρήκα λύση για μένα με το να κάνω εγκατάσταση παλαιότερη εκδοση του Corsair Link software.
Παρόλο που δοκίμασα και την τελευταία εκδοση Corsair Link Software v3.1.5525 19-02-2015 μου εκανε πάλι αλλα ντ'αλλων...με αποτέλεσμα να γυρίσωστην παλιά v2.7.5339

Οπως θα δείτε και στη φοτο ολα δουλεύουν ρολόι και σε win8.
Ολα αυτά ομως με την προυπόθεση να γίνει σωστή απεγκατάσταση ολων των driver απο corsair και χωρίς πειράγματα στο registry και ουτε βγάλε βάλε USB ποσο μάλλον οσοι εχετε και Corsair Commander Mini.

Οσοι κάνατε εγκατάσταση την τελευταία v3.1.5525 και αν δεν βλέπετε σωστά αυτά που θέλετε στο Corsair Link πάτε σε παλαιότερη version.

Πως πάμε σε παλαιότερη version:

1) Κάντε unistall απο το control panel τα εξής:
Corsair Link, Corsair Link USB Dongle και μετα το Corsair Hydro Series 7289 USB Device αν θυμάμαι καλα για οσους εχουν βάλει την τελευταία v3.1.5525

2) Reboot

3) Device manager κάντε κλικ εκεί που λέει Human Interface Devices
εδω θα βρείτε τα HID-compliant device και USB Input Device, σε καθένα απο αυτά θα κάνετε δεξί κλικ μετά Properties μετά Details και στο Property θα επιλέγεται το Hardware Ids, σε οποιο απο αυτα εχει(path) δηλαδή βλέπεται απο κάτω VID_1B1C&PID_0C04 θα κλείνετε το  παράθυρο και το συγκεκριμένο HID-compliant device πάλι με δεξί κλικ απάνω του θα το κάνετε unistall.

ΠΡΟΣΟΧΗ..Θα υπάρχουν τουλάχιστουν 3-4 HID-compliant device και 3-4  USB Input Device θα διαγράφεται μονο αυτο που εχει το VID_1B1C&PID_0C04 οπως ανάφερα παραπάνω. Βλέπετε φοτο.

Ισως ακουστεί και ο ηχος οπως οταν βγαίνει ενα USB.

4)Αφού έχετε κατεβάσει απο την Corsair την αμέσως προηγούμενη έκδοση του Corsair Link την κάνετε εγκατάσταση
 και αν ολα πήγαν σωστά θα ακουστεί ο ήχος οταν βάζουμε ενα USB.

5) Reboot

6) Ανοίγετε το Corsair Link αν ολα εμφανίζονται οπως τα θέλετε κρατάτε αυτήν την version αν οχι κάνετε τα ίδια απο το βήμα 1 μεχρι να Βρείτε τη σωστή εκδοση του προγράμματος για το συστημά σας.  

post-334489-0-28996900-1425643641_thumb.jpg

post-334489-0-04951100-1425643651_thumb.jpg

post-334489-0-62321100-1425643663_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ψάξιμο και πάλι τίποτα.. καλά όχι οτι παίζει και πολύ ρόλο αλλά γιατί να μην δείχνει στο link το τι παίζει..; 
Ενώ στο εικονίδιο δείχνει κανονικά στο Link πάλι κόκκινο... Μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό ; Ευχαριστώ πολύ!

(Επισυνάπτω για να δείτε τι παίζει)

post-333441-0-70984400-1426170024_thumb.jpg

post-333441-0-99819700-1426170053_thumb.png

Δημοσ.

Πολύ ψάξιμο και πάλι τίποτα.. καλά όχι οτι παίζει και πολύ ρόλο αλλά γιατί να μην δείχνει στο link το τι παίζει..; 

Ενώ στο εικονίδιο δείχνει κανονικά στο Link πάλι κόκκινο... Μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό ; Ευχαριστώ πολύ!

εμένα μου λειτουργησε μονο με αυτη την εκδοση . Corsair-Link-Installer-RC-v2_6_5214

Επίσης συνηθως εαν το συνδεσεις σε εξωτερικη θυρα usb (πισω απο το κουτι η στις μπροστα θυρες) και οχι απο usb μεσα στην μητρική  τοτε το αναγνωρίζει.

Δημοσ.

Δοκίμασε να τα κάνεις τα κοκκινα εικονίδια με δεξί κλικ Hide Device και κανε exit το corsair link και πάλι open. Η Ισως δεν ειναι η σωστη version για το συστημά σου η δεν έγινε σωστά το unistall για τον driver του corsair link  η δεν εχεις διαγράψει τον φάκελο (Profiles)  με  το παλιο profile που φτιάχνει το πρόγραμμα στο C:\Users\ΝΑΜΕ\AppData\Roaming\Corsair. Οπου NAME ειναι το ονομα του pc σου.

Δημοσ.

εμένα μου λειτουργησε μονο με αυτη την εκδοση . Corsair-Link-Installer-RC-v2_6_5214

Επίσης συνηθως εαν το συνδεσεις σε εξωτερικη θυρα usb (πισω απο το κουτι η στις μπροστα θυρες) και οχι απο usb μεσα στην μητρική τοτε το αναγνωρίζει.

Δοκίμασα αυτό με το usb τίποτα το ίδιο πράγμα.. Θα κάνω και ένα downgrade στην βερσιόν που μου αναφέρεις και θα δω γιατί εξακολουθεί να μου τα βγάζει κόκκινα τα φανακια. Ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασε να τα κάνεις τα κοκκινα εικονίδια με δεξί κλικ Hide Device και κανε exit το corsair link και πάλι open. Η Ισως δεν ειναι η σωστη version για το συστημά σου η δεν έγινε σωστά το unistall για τον driver του corsair link η δεν εχεις διαγράψει τον φάκελο (Profiles) με το παλιο profile που φτιάχνει το πρόγραμμα στο C:\Users\ΝΑΜΕ\AppData\Roaming\Corsair. Οπου NAME ειναι το ονομα του pc σου.

Πιστεύω ότι έγινε σωστά το unistall αλλά θα ξανακάνω μια προσπάθεια. Επίσης θα δοκιμάσω να κάνω το downgrade στην βερσιόν που αναφέρει ο φίλος παραπάνω μπας και βγάλω άκρη μ αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως!!

Δημοσ.

χρησιμοποιησε το revouninstaller, κανε επανεκινηση οταν το pc ανοιξει συνδεσε το usb σε μια διαφορετικη θυρα, και κανε εγκατασταση το corsair link

Δημοσ.

Έκανα unistall τα πάντα, οτι υπήρχε και δεν υπήρχε σε σχέση με την H100i, έκανα εγκατάσταση την Corsair-Link-Installer-RC-v2_6_5214 έκδοση και δούλεψε!!!  :-D Επιτέλους.. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...