adrenaline Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σας, να κανω μια ερωτηση ,εχω μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων αυτη την στιγμη η συνδεση που εχω ειναι adsl ευτυχως εχω πολυ καλες ταχυτητες γυρσο στα 20mbps download και γυρο στο 1mbps download.εμενα με ενδιαφερει το upload γιατι καταχορω πολλα ανταλλακτικα την μερα. υπαρχει τροπος να ανεβει το upload για να ανεβαινουν οι φωτογραφιες απο τα ανταλλακτικα γρηγοροτερα?δυστηχως δεν υπαρχει vdsl εκει που ειμαι
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλησπερα σας, να κανω μια ερωτηση ,εχω μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων αυτη την στιγμη η συνδεση που εχω ειναι adsl ευτυχως εχω πολυ καλες ταχυτητες γυρσο στα 20mbps download και γυρο στο 1mbps download.εμενα με ενδιαφερει το upload γιατι καταχορω πολλα ανταλλακτικα την μερα. υπαρχει τροπος να ανεβει το upload για να ανεβαινουν οι φωτογραφιες απο τα ανταλλακτικα γρηγοροτερα?δυστηχως δεν υπαρχει vdsl εκει που ειμαι δυσκολο να μην σου δινουν vdsl απο το αστικο κεντρο(αναλογως τον παροχο που εχεις).το λεω διοτι μ 20 mbit θα πετυχεις λογικα τα 5 Mbit upload ή εστω τα 2,5.αλλιως το μονο που υπαρχει ειναι annex m με 2 Mbit upload αλλα το υποστηριζει οσο ξερω On telecoms και forthnet με καποια εξτρα χρεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα