Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να νοικιάσω έναν επαγγελματικό χώρο και θέλω VDSL. Ο δήμος έχει γεμίσει εδώ και καιρό από τα καινούρια KV (παίζει να είναι χρόνος), αλλά ο ΟΤΕ δε δίνει ακόμα διαθεσιμότητα. Αντίθετα, η σελίδα της WIND δίνει, αλλά δεν την εμπιστεύομαι, δε νομίζω ότι θα δίνει από KV από τη στιγμή που δε δίνει ο ΟΤΕ. Ξέρει κανείς (από μέσα, από έξω κλπ) πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα;

Δημοσ.

Εάν δεν έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, δεν μπορεί να δώσει vdsl από KV κανένας από τους άλλους 2 παρόχους (Wind, Hol).

Η Wind μάλλον δίνει από το ΑΚ.

Το πότε θα ενεργοποιηθεί, θα μαθευτεί από ανακοίνωση του ΟΤΕ στον τύπο.

Δημοσ.

Αυτό γνωρίζω και εγώ. Το κουφό της υπόθεσης; Χθες το απόγευμα η σελίδα του ΟΤΕ έδινε μη διαθέσιμο. Στο τηλέφωνο λίγες ώρες αργότερα -μετά από εγγραφή στο call back- μου επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμο το vdsl και ότι μπορώ να τους παίρνω τηλέφωνο ανά μερικές εβδομάδες για να ενημερώνομαι σχετικά με το ζήτημά μου. Και σήμερα, ως δια μαγείας, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη! WTF???

Τσέκαρα και σε άλλα σημεία της περιοχής, στη διεύθυνση που με ενδιαφέρει δίνει κανονικά διαθεσιμότητα 50 και 30 Mbps, ενώ σε κάποιες διευθύνσεις σε παραπέμπει στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση για διευκρινήσεις χωρίς να λέει ναι ή όχι. Η Wind εξακολουθεί να δίνει κανονικά διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

Μάλλον έπεσες στην ώρα ενεργοποίησης.

Αυτό που θα έκανα, στην περίπτωσή σου, είναι να δοκιμάσω διαθεσιμότητα με αριθμό του ΟΤΕ κάποιου γνωστού σου που παίρνει από το ίδιο KV.

Δημοσ.

Σε 2 περιοχές που είχα παρακολουθήσει όλη την πορεία εργασιών του νέου δικτύου, οι εργασίες ηλεκτροδότησης των KV, που είναι οι τελευταίες, ολοκληρώθηκαν ΣΕΠ/ΟΚΤ 2013 και το δίκτυο ενεργοποιήθηκε τον ΙΟΥΝ 2014, φυσικά, με σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Είναι αριθμός ΟΤΕ;

Εάν ΝΑΙ, τότε σίγουρα έχει ενεργοποιηθεί.

Αν δεν είναι ΟΤΕ, στο λέει και δε σου δίνει απάντηση στο ερώτημα διαθεσιμότητας.
Δημοσ.

Μα γι' αυτό επιμένω να χρησιμοποιήσεις αριθμό ΟΤΕ, για δοκιμή.

Το ίδιο είχα κάνει πριν από 1,5 χρόνο και αφού σιγουρεύτηκα ότι δίνει, ζήτησα φορητότητα από Frthnet σε Wind, αλλά ο ΟΤΕ με ταλαπώρησε για 1,5 μήνα, με συνεχείς αναιτιολόγητες απορρίψεις, μέχρι να ενεργοποιηθεί η φορητότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...