Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σάς C: έχω ένα πρόβλημα με το pc μου,καταρχάς τρέχει τα  windows 7 τα όποια είναι κατεβασμένα πειρατικά (είχε κάποιο time limit πού μπορούσες να τα κανείς γνήσια κάπως... εγώ το άφησα και το έκανα πολύ αργότερα ίσως να φταίει και αυτό) και freezarei όλοι την ώρα τελείως random όταν πχ είμαι youtube η παίζω κάποιο game η και μερικές φορές όταν πας να εγκαταστήσεις κάτι και όταν freezarei ξανά freezarei μετά το restart αρκετές φόρες συνεχόμενα , δεν ξέρω τι να κάνω θα ήθελα να αποφύγω να ξανακάνω format και να ξαναπεράσω windows κλπ,εάν υπάρχει κάποια λύση παρακαλώ βοηθήστε με 

Δημοσ.

Ποιός να ξέρει; Μπορεί να είναι τα πάντα, από ιός μέχρι drivers.

Αυτά είναι τα κακά με τα πειρατικά.

Όχι για ηθικολογία, αλλά πρακτικά δεν ξέρεις αν το iso ή το crack εγκαθιστά ιούς.

Ενημερωτικά, τα 8 είναι πιο ελαφριά από τα 7, βάζεις κι ένα classic shell και είσαι κύριος.

Δημοσ.

Ποιός να ξέρει; Μπορεί να είναι τα πάντα, από ιός μέχρι drivers.

Αυτά είναι τα κακά με τα πειρατικά.

Όχι για ηθικολογία, αλλά πρακτικά δεν ξέρεις αν το iso ή το crack εγκαθιστά ιούς.

Ενημερωτικά, τα 8 είναι πιο ελαφριά από τα 7, βάζεις κι ένα classic shell και είσαι κύριος.

έχω ακούσει διάφορα για τα 8 σε σταθερό, εάν τα βάλω θα τρέχουν καλά?

Δημοσ.

καλησπέρα,

εφόσον τα windows που έχεις είναι με ερωτηματικό??άνοιξε τη διαχείριση και δες την ώρα που φριζαρει εάν πιάνει 100% ο επεξεργαστής.....

μπορείς να ελενξεις και το δισκο σου παραλληλα με τα προηγουμενο εαν ειναι σε καλη κατασταση..??

μπορεις να αννεωσεις ολους τους οδηγους απο το επισημο σαιτ του κατασκευαστη να σιγουρεψεις οτι και απο κει εισαι ενταξει...

και κανε ελεγχο με antivirus και antimalware....

και γραψε μετα να δουμε τι αλλο μπορεις να ελενξεις αν δεν εχεις αποτελεσμα με αυτα...

Δημοσ.

Για διάφορους λόγους τα 8άρια είναι γρηγορότερα και αποδοτικότερα στο hw.

Έχω 8.1 και τα είχα από την έκδοση 8.0 .

Τις πρώτες βδομάδες ίσως σου σπάσουν τα νεύρα για να συνηθίσεις

(εγώ αυτό το Charms bar δεν το χώνευα στην αρχή πχ)

αλλά στη συνέχεια δε θα τα αλλάζεις ούτε για αστείο.

Βάζεις classic shell από την αρχή,

απενεργοποιείς features που δε σε βολεύουν (πχ τις 'ενεργές' γωνίες της οθόνης)

και δίνεις στον εαυτό σου λίγες μέρες και καλή θέληση να τα συνηθίσεις.

Μετά είσαι κύριος και δεν επιστρέφεις για αστείο στα 7άρια.

Δημοσ.

καλησπέρα,

εφόσον τα windows που έχεις είναι με ερωτηματικό??άνοιξε τη διαχείριση και δες την ώρα που φριζαρει εάν πιάνει 100% ο επεξεργαστής.....

μπορείς να ελενξεις και το δισκο σου παραλληλα με τα προηγουμενο εαν ειναι σε καλη κατασταση..??

μπορεις να αννεωσεις ολους τους οδηγους απο το επισημο σαιτ του κατασκευαστη να σιγουρεψεις οτι και απο κει εισαι ενταξει...

και κανε ελεγχο με antivirus και antimalware....

και γραψε μετα να δουμε τι αλλο μπορεις να ελενξεις αν δεν εχεις αποτελεσμα με αυτα...

chekara τα παραπάνω που είπες,δεν υπήρχε κάτι για τους drivers πήγα στο site δεν μ έβγαλε κάτι, ο cpu χτύπησε 100 σε μια φάση άλλα έπεσε αμέσως και μετά γύρο στα 2 λεπτά αργότερα freezare, ο ssd  είναι οκ  είναι και σχετικά καινούργιος , δεν μπόρεσα να chekarw me advirus γιατί έχει τελειώσει το trial up πήγα να κατεβάσω άλλο άλλα δεν κατέβαινε ( πρέπει να το βάψω μπλε και να το πετάξω στην θάλασσα)

Για διάφορους λόγους τα 8άρια είναι γρηγορότερα και αποδοτικότερα στο hw.

Έχω 8.1 και τα είχα από την έκδοση 8.0 .

Τις πρώτες βδομάδες ίσως σου σπάσουν τα νεύρα για να συνηθίσεις

(εγώ αυτό το Charms bar δεν το χώνευα στην αρχή πχ)

αλλά στη συνέχεια δε θα τα αλλάζεις ούτε για αστείο.

Βάζεις classic shell από την αρχή,

απενεργοποιείς features που δε σε βολεύουν (πχ τις 'ενεργές' γωνίες της οθόνης)

και δίνεις στον εαυτό σου λίγες μέρες και καλή θέληση να τα συνηθίσεις.

Μετά είσαι κύριος και δεν επιστρέφεις για αστείο στα 7άρια.

μάλλον θα κάνω αυτό εάν δεν γίνετε κάτι άλλο  ευχαριστώ για την βοήθεια ^ ^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...