dkotanid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν είναι λίγο βλακώδες όμως να βασίζεσαι στο apple care και ας πούμε να θεωρείς το φαινόμενο δεδομένο, αλλά να περιμένεις μόνο το χρόνο εκδήλωσης του φαινομένου; Και μετά να τρέχεις (αν είσαι και επαρχεία) με τον imac ανά χείρας, μένεις χωρίς υπολογιστή για 10-20 μέρες και να σου ξαναέρχεται και να είσαι πάλι happy, μέχρι νεοτέρας! Δύσκολη απόφαση η αγορά imac πάντως!
Unabomber Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Eννοειται οτι ειναι χαζομαρα ολο το θεμα με τις σκονες, αλλα το παιζεις 50-50.... Oπως σου ειπα πριν σε 27αρι του 11 δεν εχω δει σκονες ή οτιδιποτε αλλο.... Καθαρα θεμα τυχης ειναι..... οπως βεβαια και σε ολα τα ηλεκτρονικα ειδη, και απο ολες τις εταιριες... Απο την στιγμη που μπορει να υπαρξει αυτο το φαινομενο και κανενας δεν σου εγγυαται οτι θα το παθεις ή οχι...... ειναι καθαρα θεμα δικης σου επιλογης. Και οι μισοι εδω μεσα να σου πουμε οτι ειχαμε θεμα και οι αλλοι μισοι οτι δεν ειχανε, δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Ενταξει δεν αγοραζεις και σπιτι, για να ειναι τοσο δυσκολη αποφαση.....
dkotanid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Eννοειται οτι ειναι χαζομαρα ολο το θεμα με τις σκονες, αλλα το παιζεις 50-50.... Oπως σου ειπα πριν σε 27αρι του 11 δεν εχω δει σκονες ή οτιδιποτε αλλο.... Καθαρα θεμα τυχης ειναι..... οπως βεβαια και σε ολα τα ηλεκτρονικα ειδη, και απο ολες τις εταιριες... Απο την στιγμη που μπορει να υπαρξει αυτο το φαινομενο και κανενας δεν σου εγγυαται οτι θα το παθεις ή οχι...... ειναι καθαρα θεμα δικης σου επιλογης. Και οι μισοι εδω μεσα να σου πουμε οτι ειχαμε θεμα και οι αλλοι μισοι οτι δεν ειχανε, δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Ενταξει δεν αγοραζεις και σπιτι, για να ειναι τοσο δυσκολη αποφαση..... Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε, απλά μου έκανε εντύπωση ότι έξω στα μαγαζιά όλα το είχανε, όσα ήταν στις εκθέσεις, μα όλα!!!
Unabomber Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Λογικο ειναι ρε συ, στις εκθεσεις σκεψου ποσο καιρο ειναι εκτεθημενα, ποσο σκονη εχουν τα μαγαζια μεσα, απο τον κοσμο που μπαινοβγαινει.... Ε, στο δωματιο σου(γενικα μεσα στο σπιτι σου) δεν θα υπαρχει τοσο υπερεκθεση σε σκονη, οποτε μπορει να μην σου εμφανιστει ποτε.
dkotanid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Λογικο ειναι ρε συ, στις εκθεσεις σκεψου ποσο καιρο ειναι εκτεθημενα, ποσο σκονη εχουν τα μαγαζια μεσα, απο τον κοσμο που μπαινοβγαινει.... Ε, στο δωματιο σου(γενικα μεσα στο σπιτι σου) δεν θα υπαρχει τοσο υπερεκθεση σε σκονη, οποτε μπορει να μην σου εμφανιστει ποτε. Ναι έχεις δίκαιο και εδώ, το σκέφτηκα και αυτό όσο ήμουν μέσα στα μαγαζιά, και μετά πήγα είδα τα macbook και άλλες οθόνες (φθηνές) που έχουν ακριβώς την ίδια έκθεση σε σκόνη και πιθανώς τον ίδιο σε μερικές περιπτώσεις και περισσότερο χρόνο στο ράφι, και απέρριψα αυτή τη δικαιολογία, επειδή τα μηχανήματα αυτά δεν είχαν το παραμικρό!
Unabomber Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν μπορεις να συγκρινεις βεβαια, απλες οθονες με Imac ....... Aλλο στατικο ηλεκτρισμο παραγει το ενα αλλο το αλλο.... οποτε διαφορετικες ποσοτητες σκονης τραβανε..... Εξαλλου, δεν μπορεις να ξερεις ακριβως αν στα stand που ειναι τοποθετημενα τα imacs ή οι οθονες κλπ, τα καθαριζουν(αν το κανουν βεβαια)- Ξεσκονιζουν, με την ιδια σχολαστικοτητα ωστε να φευγει η σκονη...... Γενικα εχει πολλες παραμετρους να βλεπεις ενα εκθεσιακο προιον, διοτι δεν θα εχει την ιδια μεταχειρηση οταν το παρεις εσυ σπιτι σου. 1
xlorenzo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εγώ φίλε μου στο δικό μου late 2009 i5 το έπαθα στα δυο χρονια. Το άνοιξα το καθάρισα μόνος μου μιάς και δεν είχα apple care(πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου είναι πολύ λεπτή δουλειά), μετά το ασφάλισα με αυτά τα αλουμινόχαρτα που έχει μέσα και δεν ξαναέπιασε τίποτα απο τότε. Το imac δουλευει 24/7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα