Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου,

θέλω να ανοίξω ένα νέο θέμα με τις εμπειρίες σας. Χτες παρατήρησα σε διάφορα μαγαζιά στην αγορά, ότι σχεδόν όλα τα νέα iMac όπως ήταν στημένα στα καταστήματα είχαν όλα λίγο έως πολύ σκόνες στις γωνίες, ειδικά στις κάτω γωνίες, δεξιά και αριστερά. Απίστευτο πράμα, και στον νέο iMac  Retina επίσης.

Εσείς που είστε κάτοχοι αυτών, έχετε ανάλογη εμπειρία;

Δημοσ.

Και τα παλιότερα imac το πάθαιναν αυτό. Συμβαίνει ακόμα;

Βέβαια και είναι λυπηρό!

σε iMac Late 2013  27" το έπαθα, απαράδεκτοι..... πάλι καλά έχουμε AppleCare.

Κατάλαβα φίλε... Δηλαδή μόνο με Apple care; Είναι πολύ λυπηρό να μην το έχουν αντιμετωπίσει ακόμα εκεί οι αππλεγηάνοι! Δε μπορώ να καταλάβω τι stress test κάνουν στα μηχανάκια, όταν το #1 πρόβλημα στα προηγούμενα ήταν αυτό;

Δημοσ.

Βέβαια και είναι λυπηρό!

Κατάλαβα φίλε... Δηλαδή μόνο με Apple care; Είναι πολύ λυπηρό να μην το έχουν αντιμετωπίσει ακόμα εκεί οι αππλεγηάνοι! Δε μπορώ να καταλάβω τι stress test κάνουν στα μηχανάκια, όταν το #1 πρόβλημα στα προηγούμενα ήταν αυτό;

ε ναι, applecare αν εισαι του 12-13 δλδ. Πάντως εγώ καπνιζω μπροστά απο το μηχάνημα σαν τρελός (παλιά κατηγορούσανε για το κάπνισμα και smoke free μηχανήματα..). Ακόμα δεν το πήγα αλλα αν ακουσω κανα περίεργο θα τους το γκρεμίσω. (το AppleCare επίσης είναι από student offer στην αγγλία δεν νομίζω να έχω θέμα but you never know...). Θα το πάω μια και καλλή μιας και έχω και λίγο bleeding στην άλλη γωνία.

χρήστης 10 χρόνια μακ ένα θα πω.

κάθε χρόνο και χειρότερα δυστηχώς :) και σε θέμα OS και σε hardware..

Δημοσ.

Tragic μόνο αυτό έχω να πω. Δηλαδή θα σκέφτεσαι αν καπνίζεις, αν έχεις σκόνη στο δωμάτιο κτλ, όπως παλιά. Είναι τελικά κάπως περίεργοι εκεί στην αππλε ή μάλλον σε αυτούς δεν εμφανίστηκε ποτέ το πρόβλημα αυτό! 

Άκου εκεί 2000+ μηχάνημα να κάνει ζημιά, όταν μία οθόνη των 100€ και στο χιόνι να την αφήσεις δε θα σου βγάλει θέματα!

Δημοσ.

Ας το δούμε ανάποδα. Εσείς που είστε κάτοχοι τέτοιων imac και δεν έχετε κανένα πρόβλημα μετά από αρκετούς μήνες χρήσης μπορείτε να μας πείτε 2 λογάκια; Με ενδιαφέρει γιατί φοβάμαι να προβώ σε αγορά imac μην έχω τα ίδια όπως τον προηγούμενο imac που είχα.

Δημοσ.

Σε imac 27αρι του 11 απο οτι θυμαμαι, μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο θεματακι.......

Απο την αλλη στο 27αρι 5Κ με το που το εβγαλα απο το κουτι ειχε 2-3 καμμενα pixels.... χαχαχαχα, οτι να ναι.... :-)

φυσικα στο 20λεπτο το γυρισα πισω και κατευθειαν μου δωσαν αλλο.....

Σκονη δεν εχω συναντησει εγω προσωπικα, αλλα απο φιλους εχω ακουσει κατα καιρους καποια παραπονα..... φυσικα δεν ηταν πλειοψηφια, αλλα υπηρχαν.

Δημοσ.

Τα παλιά imac γνωρίζω ότι έπασχαν σοβαρά. Η "έρευνα" μας, είναι να δούμε κατά πόσο υπάρχουν θιγόμενοι από τα νέα imac's τα  slim!

Εσύ unabomber πέτυχες διάνα, imac ρετινα 27 με καμένα πίξελ. Ειλικρινά γκαντεμιά, από την άλλη η άμεση αλλαγή ήταν σούπερ. Φαντάζεσαι να είχες θέματα με την αλλαγή;

Δημοσ.

Χαχαχαχα... ενταξει δεν επαθα και σοκ οταν τα ειδα... ολο και σε καποιον θα τυχαινε, και αυτος ημουνα εγω....

Δεν παιζει να ειχα θεμα, αφου σε 20 λεπτα, το ειχα παει πισω , στον ιδιο υπαλληλο..... :-D

Δημοσ.

Συμφωνώ. Αλλά αυτό θα μπορούσε να τύχει και σε macbook, οπότε να δούμε καθαρά το πρόβλημα των imac's σε σκόνες κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...