Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν βρεικα κατι παρομοιο οποτε ανοιξα καινουριο θεμα,

Χθες σε μια πτωση τασης λογο κακοκεριας, το ups δεν κρατησε το pc ανοιχτο και μετα απο εναν χαρακτηρηστικο ηχο εκλεισε, με αποτελεσμα να κλεισει και το pc. Το θεμα ειναι οτι εβγαλα την μπαταρια και την μέτρησα με το πολυμετρο, και βγαζει κανονικα τα 13V DC οπως γραφει και η ενδειξη πανω. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει??  Ευχαριστω

Επεξ/σία από dios231
Δημοσ.

πολυ κατατοπιστικο το post που ανεβασες και σε ευχαριστω.

Εχω όμως μια απορια, οτι την μπαταρια δεν την εχω πανω απο 2-2,5 χρονια, μου φαίνεται πολυ λιγο για να αγορασω καινουρια.
Μπορει να φταιει που δεν εκλεινα το ups και το ειχα παντα ανοικτο? ( Σε ρωταω γιατι ανέφερες κατι για παρα-φορτωμενο ups)

Δημοσ.

Δεν εχει σημασία αν το εχεις μόνιμα ανοιχτό, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του. Επισης μετά απο 2,5 χρόνια η μπαταρία δεν θεωρείται καινουργια, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένη.

 

Παραφορτωμένο εννοώ να εχεις μπαταρία/ups π.χ. 800VA (δηλαδή κάπου 400Watt) και εσύ να του εχεις πάνω φορτωμένο καταναλωτές 350 watt. Αν σε αυτό συνυπολογίσεις τη φθορά της μπαταρίας, τοτε λογικό ειναι στη διακοπή ρεύματος, να κλείσει σχεδόν αμέσως. 

Δημοσ.

Μαλιστα καταλαβα, παντως η μπαταρια που εχω ειναι 1000VA, και πανω εχω το pc (450W τροφοδοτικο), και την οθονη. Τελος παντων, οποτε παμε για καινουρια μπαταρια. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια/ενημερωση. Καλη συνεχεια :)

  • Like 1
Δημοσ.

Αν και θα το ξέρεις ήδη, απλά μήπως έχεις κανει το λαθος να βάλεις το pc στην surge only (κόκκινη) υποδοχή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...