Προς το περιεχόμενο

2GB RAM Xiaomi Redmi 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Ξέρει κανείς πότε θα βάλουν τα site το Redmi 2 enhanced version και σε τι τιμή περίπου?

Γιατί θέλω να το παραγγείλω.

Δημοσ.

Καλημέρα 

Ξέρει κανείς πότε θα βάλουν τα site το Redmi 2 enhanced version και σε τι τιμή περίπου?

οχι μη, δεν ειναι καλο θα τα κλαις τα λεφτα σου

Δημοσ.

οχι μη, δεν ειναι καλο θα τα κλαις τα λεφτα σου

Δεν είναι καλό; Θα κλαίει τα λεφτά του; Πραγματικά θα ήθελα να ακουσω τη γνώμη σου

Redmi2 με 2GB; Το redmi και γενικά τα xiaomi εχουν αποδειχτει vfm και με πολύ καλή υποστηριξη απο την κοινότητα. 

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω xiaomi γιατί όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Έχεις από προσωπική εμπειρία αντίθετη άποψη?

Δημοσ.

Καλημέρα

Ξέρει κανείς πότε θα βάλουν τα site το Redmi 2 enhanced version και σε τι τιμή περίπου?

Είχε ανακοινωθεί ότι μετά την κινέζικη πρωτοχρονιά θα κυκλοφορήσει. Άρα πρέπει να εμφανιστεί. Όσο για τις αρνητικές γνώμες, το ότι η Xiaomi είναι 3η σε πωλήσεις παγκοσμίως και πρώτη στην Κίνα κάτι σημαίνει. Επίσης θεωρείται εταιρεία εγγύηση. Εγώ πάντως έχω 2 xiaomi κινητά, το κύριο από τον Μάιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω xiaomi γιατί όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Έχεις από προσωπική εμπειρία αντίθετη άποψη?

Αυτή την περίοδο η αγορά κινητου xiaomi είναι απο τις πιο value for money αγορες. Ποιοτικό, δουλευει καμπάνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό των κυβικών του (εξαίρεση στα χρήματα, που βάζει κάτω πολύ ακριβότερα κινητα) και το miui (η android rom που φορά) ειναι από τις καλύτερες διανομές android. Έχουν περάσει δυο xiaomi απο τα χέρια μου και το ένα έμεινε. Μέχρι τώρα δεν σκεφτηκα ουτε μια φορά οτι θέλω να το αλλάξω και θεωρώ οτι ειναι η καλύτερη αγορά κινητου που εχω κάνει μέχρι τώρα (και πιστεψε με εχω αλλάξει πολλά κινητα). 

Το μόνο που με ενοχλεί λίγο ειναι η διάρκεια της μπαταρίας, αλλά δεν χτυπιέμαι γιατί σχεδόν όλα τα smartphone της αγοράς εχουν το ίδιο θέμα. Εξαίρεση το lenovo p780 κολλητου, το οποίο εχει τεραστια μπαταρία και το φορτίζει ανα 3-4 ημέρες (ναι αυτό το ζηλευω). 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Είδα Link.png Site: εδώ ότι το έβαλαν preorder οπότε μάλλον σύντομα θα μπει και κανονικά.

Δημοσ.

Μην αγοράζεις με pre-orders. 

Μόλις πέσουν κομμάτια στην αγορα, σίγουρα θα εμφανιστουν στα γνωστα μαγαζια (vickmal, minideal, κλπ)

Δημοσ.

Ερωτηση απο ασχετο .Το συγκεκριμενο σες σχεση με το NOTE 4G τι διαφορα εχει?και τα δυο 2 γιγα ram δεν εχουν η μου φαινεται?Επισης να υποθεσω οτι μολις βγει αυτο θα πεσει και η τιμη του αλλου ή οχι?

Δημοσ.

Ερωτηση απο ασχετο .Το συγκεκριμενο σες σχεση με το NOTE 4G τι διαφορα εχει?και τα δυο 2 γιγα ram δεν εχουν η μου φαινεται?Επισης να υποθεσω οτι μολις βγει αυτο θα πεσει και η τιμη του αλλου ή οχι?

Η τιμή του απλού με το 1GB ram μπορεί να πέσει, όχι του 4G. Οι διαφορές είναι σίγουρα στην οθόνη 4.7 τα 2GB, 5.5 το 4G). Για άλλες πρέπει να δεις χαρακτηριστικά, δεν τα θυμάμαι απ' έξω.
Δημοσ.

Είχε ανακοινωθεί ότι μετά την κινέζικη πρωτοχρονιά θα κυκλοφορήσει. Άρα πρέπει να εμφανιστεί. Όσο για τις αρνητικές γνώμες, το ότι η Xiaomi είναι 3η σε πωλήσεις παγκοσμίως και πρώτη στην Κίνα κάτι σημαίνει. Επίσης θεωρείται εταιρεία εγγύηση. Εγώ πάντως έχω 2 xiaomi κινητά, το κύριο από τον Μάιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Και η σαμσουνγκ πρώτη είναι, δεν σημαίνει πως είναι ότι καλύτερο. Πάντα θα υπαρχουν θετικές και αρνητικές απόψεις για ένα προϊόν. Όσο μεγαλύτερη κυκλοφορία τόσο περισσότερες θα είναι αυτές.

Ο αριθμός πωλήσεων μιας εταιρίας δεν είναι ταυτοσημο της ποιότητας, χωρίς να αναφέρομαι στην ξιαομι. Πάρε παράδειγμα την HTC, ίσως τα καλύτερα τηλέφωνα από πλευράς Android, αλλά η εταιρία μπαίνει μέσα.

Δημοσ.

Η τιμή του απλού με το 1GB ram μπορεί να πέσει, όχι του 4G. 

Ayto λες οτι δεν προκειται να πεσει η τιμη του.

http://www.report me for spam/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555

Απο μια γρηγορη ματια παντως βλεπω πως και τα δυο εχου 2 γιγα ραμ και το καινουργιο αν και με μικροτερη ιθονη ειναι ακριβοτερο.

δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.....

Δημοσ.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 και νομίζω όλοι συμφωνούν έχει κάνει φοβερή ανωδική πορεία που εάν δεν υπήρχε το θέμα των πατεντών, πολλοί δεν θα κοιμόντουσαν στην Apple & Samsung που είναι από πάνω της στην κατάταξη.

Ayto λες οτι δεν προκειται να πεσει η τιμη του.

http://www.report me for spam/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555

Απο μια γρηγορη ματια παντως βλεπω πως και τα δυο εχου 2 γιγα ραμ και το καινουργιο αν και με μικροτερη ιθονη ειναι ακριβοτερο.

δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.....

Αυτό είναι το 4G. Πολύ καλό κινητό, το έχω σαν δεύτερο. Αυτό είναι άλλο από το redmi2, μάλλον ο μεγάλος του αδερφός. Πιο δυνατό, πιο μεγάλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...