Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά επειδή τώρα τελευταία η οθόνη μου άρχισε να τα παίζει θα προσπαθήσω να την φτιάξω και αν δεν γίνεται θα προχωρήσω σε αγορά καινούργιας.

Είμαι 60-70 εκατοστά από την οθόνη και να πω την αλήθεια βαρέθηκα με την 24 και μου φαίνεται μικρή πλέον και δεν μου πάει η καρδιά να ξαναγοράσω ίδιο μέγεθος γιαυτό έλεγα να πάω σε 27 1080 και επειδή το budget είναι βαριά 250 φοβάμαι για την ποιότητα της 27αρας και πιο πολύ φοβάμαι μην βλέπω pixel το μέγεθος δεν με ενοχλεί.

Η χρήση είναι gaming,καμμοιά ταινία.

Εσείς τι προτείνεται? 

Δημοσ.

Η ποιότητα με ενδιαφέρει πιο πολύ αν θα είναι αισθητή με το μάτι με μια 24 και μια 27 το μέγεθος δεν ενδιαφέρει θα με βολέψει.

Δημοσ.

27αρι 1080 θα δεις σιγουρα διαφορα στο μεγεθος απλα η αναλυση θα ειναι χαλια. Γενικα δεν στο συνηστω αλλα και παλι ειναι κατι που πρεπει να το δεις απο κοντα και να αποφασισεις αν εισαι ευχαριστημενος με αυτο.

Δημοσ.

Λοιπόν αποφάσισα να πάω εδώ http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html αλλά ο φίλος απο πάνω με έβαλε σε σκέψεις για την http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-U2515H.html?keyphrase=25+inch+monitor η οποία είναι πάρα πολύ πάνω απο το budget μου αλλά αν αξίζει στα 100 ευρο τοσο πολύ θα το σκεφτώ να κάνω την υπέρβαση τι λετε?

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία σου γράφω. Από 24αρα 1080 εδώ και 2 εβδομάδες πήγα σε 27αρα 1440p.Παρά την διαφορά μεγέθους την 3η μέρα χρήσης την συνήθισα. Αν σκεφτείς πως εδώ μέσα αρκετοί με 24αρες 1080p κοιτάνε να πάνε στην 25αρα 1440p ε...Τώρα τα 100Ε είναι σημαντική διαφορά αλλά η οθόνη είναι κάτι που μένει.

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία σου γράφω. Από 24αρα 1080 εδώ και 2 εβδομάδες πήγα σε 27αρα 1440p.Παρά την διαφορά μεγέθους την 3η μέρα χρήσης την συνήθισα. Αν σκεφτείς πως εδώ μέσα αρκετοί με 24αρες 1080p κοιτάνε να πάνε στην 25αρα 1440p ε...Τώρα τα 100Ε είναι σημαντική διαφορά αλλά η οθόνη είναι κάτι που μένει.

Σχετικό είναι και αυτό, η δική μου χάλασε στα 4 χρόνια και ενώ είχε χαλάσει και άλλες 2 φορές εντός εγγύησης.

Και όταν χαλάσει, συνήθως δε συμφέρει να επιδιορθωθεί...

Δημοσ.

Σχετικό είναι και αυτό, η δική μου χάλασε στα 4 χρόνια και ενώ είχε χαλάσει και άλλες 2 φορές εντός εγγύησης.

Και όταν χαλάσει, συνήθως δε συμφέρει να επιδιορθωθεί...

Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει ποτέ οθόνη.Ακόμα έχω 2 ΅μπαούλα΅ CRT Eizo-Sony. Ποιά ήταν η προβληματική οθόνη ?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει ποτέ οθόνη.Ακόμα έχω 2 ΅μπαούλα΅ CRT Eizo-Sony. Ποιά ήταν η προβληματική οθόνη ?

Καλά κι η δική μου crt ήταν σκυλί, οι lcd όμως όχι τόσο.

Τη Samsung 2232bw είχα, την έχω 24 ώρες τη μέρα ανοιχτή, στον πρώτο χρόνο άρχισε να σβήνει και με τις πολλές φορές που την ανοιγόκλεινα άνοιγε, μάλλον καμμένοι πυκνωτές.

Μου την έφτιαξαν, στα 2,5 χρόνια το ίδιο, την ξαναέφτιαξαν και στα 4 πάλι ακριβώς το ίδιο. Από τότε, το σκέφτομαι πάρα πολύ πριν δώσω χρήματα για οθόνη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...