Προς το περιεχόμενο

προβλημα εκτυπωσης σε laser samsung 2675F


PSYHAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω παρει εδω και κανα 10ημερο το συγκεκριμενο πολυμηχανημα. Εκανα κανονικα την εγκατασταση, αρχισα να εκτυπωνω κιολα ηταν μια χαρα. Μεχρι σημερα, που μου βγαζει πλεον τις σελιδες με πιο αχνα γραμματα και ειδικα προς το τελος της σελιδας σχεδον με κενα. Οτι ρυθμισεις και να βαλω, η κατασταση δεν διορθωνεται. Οι ενδειξεις του τονερ και του drum ειναι πανω απο 95%, εξαλλου το μηχανημα ειναι καινουριο. Το προβλημα εμφανιστηκε μετα τις 70-80 περιπου εκτυπωσεις.

Σκεφτομαι μηπως φταιει το τονερ, αφου και απο το καταστημα που το πηρα μου ειπαν οτι αυτο που εχει μεσα δεν ειναι για πολλες εκτυπωσεις, αλλα ουτε 100-200 σελιδες να μην εχει βγαλει?

Καμμια ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα,

το τονερ ειναι γιατι στα καινουργια δινουνε με μειωμενη ποσοτητα τα τονερ για να πετυχουν στο συνολο καλυτερη τιμη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι απολυτα,100-200 σελιδες δεν ειναι μειωμενη ποσοτητα ..........ειναι ξεφτιλα,ή ελατωματικο.Ο φιλος να εκτυπωσει μια αναφορα του μηχανηματος και να παρει το μαγαζι που το πηρε .....για τα περεταιρω....αλλαγη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Η λυση ηταν πολυ απλη και και δεν χρειαζοταν καν να ανοιξω το θεμα. Στις οδηγιες για την τοποθετηση του εργοστασιακου τονερ, λεει οτι πρωτα πρεπει να το κουνησεις και μετα να το βαλεις, κατι που προφανως θα ισχυει για καθε νεο τονερ. Απλα τις πρωτες σελιδες τις εβγαζε για καποιον λογο κανονικα και δεν εδωσα σημασια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...