Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, είναι δεν είναι, ας ακούσει αν θέλει ότι έγραψα και ας πάει στο καλό...

Και εγώ τέτοια δουλευά κάνω και απλά το νίωθω το παιδί...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεχασες κωδικο και ξεχασες και το mail που ειχες βαλει και καλα;;;;;

αστο ρε μαν

Όχι το username ξέχασα... Το mail φυσικά και το ξέρω αλλά δεν βρήκα επιλογή να μου στείλουν ξέρω γω το username μου. Δοκίμασα κάποια που βάζω αλλά δεν ήταν αυτό. Τι να έκανα; ΟΚ δικαίωμά σου βέβαια να μην πιστεύεις.

το εβαλε γιατι δεν ξερει βρε το παιδι σου λεει,δεν τρολλαρι ειπαμε χαχααχαχαχαχαχαχ

θα φτιαξει τουμπανο πσ και θα του βαλει Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι. Θα βάλω windows 64-bit...

χααχαχαχαχαχαχααχαχαχ
χααχαχαχαχαχαχαχ
χααχαχαχαχαχαχαχ
χααχαχαχ
γτ γελαω τοσο γτ?χαχααχαχ
μονο που το ειδα φρικαρα

Βλέπω BluRay ταινίες...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι το username ξέχασα... Το mail φυσικά και το ξέρω αλλά δεν βρήκα επιλογή να μου στείλουν ξέρω γω το username μου. Δοκίμασα κάποια που βάζω αλλά δεν ήταν αυτό. Τι να έκανα; ΟΚ δικαίωμά σου βέβαια να μην πιστεύεις.

Βλέπω BluRay ταινίες...

ναι ρε σε πιστευω ηρεμισε χααχαχαχαχαχααχααχαχχα

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, είναι δεν είναι, ας ακούσει αν θέλει ότι έγραψα και ας πάει στο καλό...

Και εγώ τέτοια δουλευά κάνω και απλά το νίωθω το παιδί...

Φίλε σου στέλνω αν θες κώδικα ούτε μισή σελίδα και μου φόρτωσε τη RAM σε 5.5 gb για πίνακα 100x100... Εγώ θέλω να τον δοκιμάσω και παραπάνω για να βρω δείκτες κατάστασης... Θέλω να το βάλω στη διατριβή μου. 

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλον κώδικα, γιατί και εγώ την είχα πάθει και γέμιζε 8gb με πίνακα rand 1000x1000 και έκανε 10 λεπτά να βγάλει αποτέλεσμα.

Αλλαξα κώδικα και έβγαζε σε 3 δεύτερα χωρίς πρόβλημα. Στην σχολή εξάλλου τρέχουμε με 2gb ram.

Αν έχεις μεγάλο πίνακα κάνε επαναληπτική και όχι direct μέθοδο επίλυσης ;)

You may not need a new pc after all! ;)

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλον κώδικα, γιατί και εγώ την είχα πάθει και γέμιζε 8gb με πίνακα rand 1000x1000 και έκανε 10 λεπτά να βγάλει αποτέλεσμα.

Αλλαξα κώδικα και έβγαζε σε 3 δεύτερα χωρίς πρόβλημα. Στην σχολή εξάλλου τρέχουμε με 2gb ram.

Αν έχεις μεγάλο πίνακα κάνε επαναληπτική και όχι direct μέθοδο επίλυσης ;)

You may not need a new pc after all! ;)

Εμένα μου τρέχει 1,5 ώρα σε 100χ100... Το θέμα είναι ότι κάθε στοιχείο του πίνακα είναι συντελεστής Fourier, οπότε αργεί πρώτον σε εκείνο το σημείο και μετά στον υπολογισμό των ιδιοτιμών (όπου κακώς λογικά) δεν έκανα κάποιο permutation... Σε ευχαριστώ πάντως. Απλώς σκέφτομαι ότι αν τα ρίξω τώρα δεν θα χρειαστώ pc ακόμα και αν συνεχίσω για διδακτορικό (παρόμοια πειράματα για ταχύτητες σύγκλισης θα τα κάνω μια ζωή αν συνεχίσω, γι' αυτό θέλω το pc).

Απλώς έπρεπε να βάλω στην τιμή "Όσο λιγότερο ώστε να γίνεται η δουλειά μου". Νόμιζα ότι τόσα θα έβγαινε γιατί έψαξα από πριν... 

Δημοσ.

Περιορίζει και ο επεξεργαστής λογικά. Καλώς, συνέχισε με την αγορά του pc, τώρα που πείστηκαν όλοι ότι δεν είσαι τρολλάκι, θα σου προτείνουν λογικά τίποτα. Πάντως πάρε XEON, αξίζει!

Κάποτε ένας βλάκας πήγε να κάνει πράξεις με πίνακες με Basic. Ετρεχε λοιπόν τρεις βδομάδες και παρότι τα αποτελέσματα ήταν σωστά, το σκίσαμε κατευθείαν. Το κάνε μετά με Fortran και έτρεξε για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου!

Προφανώς αξίζει να επενδύσεις και εκεί! ;)

Δημοσ.

Περιορίζει και ο επεξεργαστής λογικά. Καλώς, συνέχισε με την αγορά του pc, τώρα που πείστηκαν όλοι ότι δεν είσαι τρολλάκι, θα σου προτείνουν λογικά τίποτα. Πάντως πάρε XEON, αξίζει!

Κάποτε ένας βλάκας πήγε να κάνει πράξεις με πίνακες με Basic. Ετρεχε λοιπόν τρεις βδομάδες και παρότι τα αποτελέσματα ήταν σωστά, το σκίσαμε κατευθείαν. Το κάνε μετά με Fortran και έτρεξε για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου!

Προφανώς αξίζει να επενδύσεις και εκεί! ;)

Σε ευχαριστώ πολύ να 'σαι καλά. Με αυτά που μου είπες κατάλαβα ότι πρέπει να μάθω Fortran!

Δημοσ.

Πραγματικα παντως αν εχεις σκοπο να δωσεις 6000 οπως λες ειναι κριμα να μην εχεις gaming configuration, δεν νομιζω οτι με τοσα χρηματα ειναι δυνατον να φτιαχτει μηχανημα που να μπορει να σηκωσει και τις 2 λειτουργιες αυτες και αλλες τοσες ακομα......

Δημοσ.

Όταν βλέπετε τη λέξη «τούμπανο» οπουδήποτε μέσα στο αρχικό post - πόσο μάλλον όταν τη βλέπετε στον ...τίτλο! - μην ασχολείστε καν. Μαζί με την εισαγωγή: «Γεια χαρά ...μάγκες!» που συναντάται σε παρεμφερούς ...σοβαρότητας θέματα, είναι τα πλέον κραυγαλέα στοιχεία τού ότι έχετε να κάνετε με τρίχες. Δε χρειάζεται να φτάσετε στο να διαβάσετε για το budget των ...€6000 και να ματώσουν τα ματάκια σας.

Τώρα που σας έδωσα τις συμβουλές μου αγαπητοί συμφορουμίτες, βοηθήστε κι εσείς αν θέλετε, σ' ένα θέμα που με καίει:

Κατέβηκα λιμανάκια τις προάλλες κι έφαγα άσχημη ήττα από έναν παλιοκάγκουρα με μια aventador τού κιλού. Δυο κολόνες μού έριξε ο κιαρατάς, οπότε δε μπορεί, κάτι παίζει με το δικό μου εργαλείο. Ξέρουμε κάνα καλό μάστορα, να μού ανεβάσει κάμποσο τη veyron; Δε λέει να τον ξαναπιώ...

Δημοσ.

Πραγματικα παντως αν εχεις σκοπο να δωσεις 6000 οπως λες ειναι κριμα να μην εχεις gaming configuration, δεν νομιζω οτι με τοσα χρηματα ειναι δυνατον να φτιαχτει μηχανημα που να μπορει να σηκωσει και τις 2 λειτουργιες αυτες και αλλες τοσες ακομα......

Όντως αλλά ας κάνουμε το 6000 --> όσα λιγότερα για να γίνεται η δουλειά μου. Έχεις κάτι να μου προτείνεις;

Όταν βλέπετε τη λέξη «τούμπανο» οπουδήποτε μέσα στο αρχικό post - πόσο μάλλον όταν τη βλέπετε στον ...τίτλο! - μην ασχολείστε καν. Μαζί με την εισαγωγή: «Γεια χαρά ...μάγκες!» που συναντάται σε παρεμφερούς ...σοβαρότητας θέματα, είναι τα πλέον κραυγαλέα στοιχεία τού ότι έχετε να κάνετε με τρίχες. Δε χρειάζεται να φτάσετε στο να διαβάσετε για το budget των ...€6000 και να ματώσουν τα ματάκια σας.

Τώρα που σας έδωσα τις συμβουλές μου αγαπητοί συμφορουμίτες, βοηθήστε κι εσείς αν θέλετε, σ' ένα θέμα που με καίει:

Κατέβηκα λιμανάκια τις προάλλες κι έφαγα άσχημη ήττα από έναν παλιοκάγκουρα με μια aventador τού κιλού. Δυο κολόνες μού έριξε ο κιαρατάς, οπότε δε μπορεί, κάτι παίζει με το δικό μου εργαλείο. Ξέρουμε κάνα καλό μάστορα, να μού ανεβάσει κάμποσο τη veyron; Δε λέει να τον ξαναπιώ...

Φίλε αν έχεις να προτείνεις κάτι πες μου. Δε ξέρεις τι είναι μου φαίνεται να τερματίζει η RAM, να μην βγάζεις το αποτέλεσμα που θες και να πρέπει να τελειώσεις και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα... Αν θες πρότεινε κάτι σε 2000... θέλω μεγάλη RAM και να μην κάνει θόρυβο... Απαντάς όπως θέλεις no problem...

Δημοσ.

Πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο έχει για τρολλάκι πάντως. Αν και μοιάζει, απαίτησε πολύ κόπο για να μας "τρολλάρει".

Ας είναι, ας αλλάξουν οι mods τον τίτλο και ας υπάρχει σαν θέμα για όποιον στο μέλλον ψάξει κάτι παρόμοιο! ;)

Δημοσ.

Πας σε 64gb RAM σιγουρα, cpu xeon E5 12 core x2 και gpu nvidia tesla k80 τουλαχιστον σε SLI, ΜΗΝ πεσεις παρακατω για τη δουλεια που τα θελεις πραγματικα.. Φαινεται οτι εχεις πολλες γνωσεις και σου αξιζει το καλυτερο δυνατο μηχανημα φιλε..

Δημοσ.

Πας σε 64gb RAM σιγουρα, cpu xeon E5 12 core x2 και gpu nvidia tesla k80 τουλαχιστον σε SLI, ΜΗΝ πεσεις παρακατω για τη δουλεια που τα θελεις πραγματικα.. Φαινεται οτι εχεις πολλες γνωσεις και σου αξιζει το καλυτερο δυνατο μηχανημα φιλε..

Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω. Στην ουσία θέλω να κάνω κάτι το οποίο να μοιάζει με server, παρά με desktop. Desktop έχω και παίζω εκεί παιχνίδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...