Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για να περναει η ωρα μου οταν θα ειμαι στα φυλακια. Διαθετω γυρω στα 100+ ευρω και θα το παρω απο Αθηνα. Σε αυτα τα λεφτα ποια αξιζουν?

Δημοσ.

για τον αποθηκευτικό χώρο μπορει άνετα να βάλει μια micro sd και να το λύσει, μάλιστα στο θέμα του encore έχουν πει πως να τη κάνεις να φαίνεται σαν κανονικός σκληρός δίσκος.
Το lenovo σίγουρα αξίζει, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη τιμή από αυτή που θέλει να δωσει ο ts.

Το 1gb μνήμης είναι λίγο, αλλά για απλή χρήση φτάνει, καμιά ταινία, λίγο ιντερνετ, κανα παιχνιδάκι. Λίγο που το είδα απο κοντά καλά πήγαινε.

Δημοσ.

Το θεμα αποθηκευτηκτου χωρου θα το λυσω με OTG. Οποτε δεν ειναι κριτηριο επιλογης. Νομιζω οτι παω για το lenovo a8-50 a5500. Δεν παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα ε?

Δημοσ.

Εναλλακτικά, θα μπορούσες να πάρεις κάποιο καλό σταθερό υπολογιστή να τον έχεις μόνιμα στο φυλάκιο.Φαντάζομαι ηλεκτροδοτείται κανονικά το φυλάκιο ε;

Δημοσ.

φίλε αν θες να το χαίρεσαι το τάμπλετ μην το παίρνεις στο στρατό, γιατί πέφτει πολύ κλέψιμο. :-D

Μάλλον κάποιοι έχουν καιρό που απολύθηκαν ή εγώ ήμουν στους τυχερούς που έπεσε σε μη  κλέφτες :-D

Δημοσ.

1. Τα ταμπλετ απαγορευονται δια ροπαλου στον στρατο .ειδικα σε μεθοριο.  Αν το παρουν χαμπαρι την πατησες.

2. πεφτει τρελο κλεψιμο απο φανταρους ακομη και σε κορδονια παπουτσιων ή οδοντοκρεμες...

Εναλλακτικά, θα μπορούσες να πάρεις κάποιο καλό σταθερό υπολογιστή να τον έχεις μόνιμα στο φυλάκιο.Φαντάζομαι ηλεκτροδοτείται κανονικά το φυλάκιο ε;

τι στο καλο ????? 

• Like 1
Δημοσ.

Για την μοναδα στην Ροδο. Θα πηγαινω συχνα φυλακια ως χειριστης ρανταρ και το κινητο (galaxy s2) δεν την παλευει και πολυ τελευταια...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εγω στη μοναδα ειμαι αρκετα χαλαρα, οποτε σκεφτομαι να παρω ενα ταμπλετακι για τις δυσκολες ωρες του κεπικ. Καμια προταση; Θελω απλα να εχει full hd οθονη και να παιζει ταινιες blu ray γιατι τα δισκακια μου τα εχω κανε ολα rip σε mkv. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...