chpetros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το occt μου έβγαλε μήνυμα με τίτλο crysis2.exe και μέσα έγραφε πως η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. εγώ δεν έχω εγκαταστήσει το crysis2 στο σύστημά μου. άρα θα έκανε το πρόγραμμα δοκιμές με το συγκεκριμένο παιχνίδι. δεν ξέρω γιαυτό περιμένω οδηγίες. Τα δικά σου λογια τα έκανα και δεν άλλαξε τίποτα.
EddieObscurant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 απο τα γραφήματα θα δεις τι τιμές έπιασε η κάθε παραμετρος και θα το συγκρίνεις με τα όρια που έχει στις ρυθμίσεις του προγραμματος. To crysis 2 το βάζει το πρόγραμμα γιατι με το κανονικό του όνομα οι drivers αναγνωρίζουν την εφαρμογή και κατεβάζουν τα ρολόγια, δεν σου εγκαθιστα το παιχνίδι. Αφου δοκίμασες όλα τα παραπάνω, απο κει και πέρα αρχίζεις και κάνεις δοκιμές για να δεις τι φταει. Δοκίμασε άλλα καλώδια απο το τροφοδοτικό ή αλλο τροφοδοτικό αν έχεις για να αποκλεισεις να φταιει αυτό, αν και πιθανότερο ειναι να ειναι θέμα ασυμβατότητας. Δες επίσης μήπως έχει βγει κανα bios update για τη μητρική σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα