^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα η ταινία έχει φανταστική ατμόσφαιρα και ειδικά το τέλος είναι φοβερό.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 STELARA tous tapa egw,oute kan sto daxtylaki tou Matrix Revolutions den ftanei.Alla oloi edw mesa mou to paizoune koultoura
privateer Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Poly diafhmish gia to tpt h tainia Oxi pws htan moufa alla sigoura den einai kai kati to fobero.Idiws to oscar gia to senario den katalaba pws to phre
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Οχι τόσο καλό όσο το suicide virgins αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι μια απλή και καθημερινή ιστορία χωρίς πολλούς φανφαρονισμούς και υπερβολές , με ωραία ατμόσφαιρα. Μην περιμένετε να δείτε μια "πρωτοποριακή" ρομαντική ταινία όπου ο πρωταγωνιστής είναι ο τέλειος υπερ-ήρωας που θα σώσει τον κόσμο και η όμορφη κοπέλα τον ερωτεύεται (γιατί άραγε?) ...
n0_NaiviE Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Mia wrea komodia pou pezei o Bill Murray einai kai i mera tis marmotas -> xwris na eimai sigouros. Emena mou aresei to tromero xoumor tou Bill !
konnak Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Η Μέρα της Μαρμότας είναι Η κωμωδία (καθώς και ένα από τα πρώτα DVD της συλλογής μου - χρονολογικά κατά την ημ/νία αγοράς) και ο Μάρει είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Το χε δείξει και η ΤιΒι πολλές φορές, αλλά πλέον έχει καιρό να το δείξει...
midnight_man Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 πράγματι ήταν καταπληκτικός ο murray και εκεί. βασικά ήταν η μόνη ταινία που μ' έπιασαν τα ζουμιά... babe, i got u babe... άσχετο αλλά φέτος είδαμε murray και caradine σε ρόλους-εκπληξη που αποκατέστησαν την επί χρόνια αδικία εις βάρος τους...
LupinIII Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Egw telika to eida kai exw na pw to exhs.. To senario einai aploiko,uparxoun omws YPEROXES skhnes kai telika h tainia exei mia omorfh atmosfaira..Einai apo tis liges pou eida teleutaia kai pou kleinontas thn TV sou exei meinei mia aist8hsh tou wraiou.. Kalo!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.