Προς το περιεχόμενο

lost in translation

midnight_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα η ταινία έχει φανταστική ατμόσφαιρα και ειδικά το τέλος είναι φοβερό.

Δημοσ.

Οχι τόσο καλό όσο το suicide virgins αλλά αξίζει τον κόπο.

Είναι μια απλή και καθημερινή ιστορία χωρίς πολλούς φανφαρονισμούς και υπερβολές , με ωραία ατμόσφαιρα.

Μην περιμένετε να δείτε μια "πρωτοποριακή" ρομαντική ταινία όπου ο πρωταγωνιστής είναι ο τέλειος υπερ-ήρωας που θα σώσει τον κόσμο και η όμορφη κοπέλα τον ερωτεύεται (γιατί άραγε?) ... :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Μέρα της Μαρμότας είναι Η κωμωδία (καθώς και ένα από τα πρώτα DVD της συλλογής μου - χρονολογικά κατά την ημ/νία αγοράς) και ο Μάρει είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Το χε δείξει και η ΤιΒι πολλές φορές, αλλά πλέον έχει καιρό να το δείξει...

Δημοσ.

πράγματι ήταν καταπληκτικός ο murray και εκεί. βασικά ήταν η μόνη ταινία που μ' έπιασαν τα ζουμιά...

babe, i got u babe...

άσχετο αλλά φέτος είδαμε murray και caradine σε ρόλους-εκπληξη που αποκατέστησαν την επί χρόνια αδικία εις βάρος τους...

Δημοσ.

Egw telika to eida kai exw na pw to exhs..

To senario einai aploiko,uparxoun omws YPEROXES skhnes kai telika h tainia exei mia omorfh atmosfaira..Einai apo tis liges pou eida teleutaia kai pou kleinontas thn TV sou exei meinei mia aist8hsh tou wraiou..

Kalo!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...