Προς το περιεχόμενο

root lg g3 lolipop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλεις το κιτ κατ, και μετά να περάσεις prerooted lollipop. Είναι ο μόνος τρόπος. Δεν βγήκε ακόμα κάτι για απευθείας σε lollipop

Δες εδώ: Link.png Site: Εδώ

Δημοσ.

ακριβως οπως τα λεει ο απο πανω.... και μια και θα μπεις στη διαδικασια, δες μηπως αντι official lollipop βαλεις καποια αλλη.... Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Crash 2.1...

Δημοσ.

Φίλε εγώ δεν το πείραξα. Αν ψάξεις υπάρχουν ένα σορό τρόποι, αλλά όπως είπες και εσύ μου αρέσει όπως ακριβώς είναι.

Δημοσ.

παιζω το clash of clans και υπαρχει μια βοηθητικη εφαρμογη το xmod το οποιο θελει ρουτ γιαυτο σκεφτηκα να το κανω δεν θελω να αλλαξω αλλες παραμετρους ιστοριες για αγριους κοινως

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακριβως οπως τα λεει ο απο πανω.... και μια και θα μπεις στη διαδικασια, δες μηπως αντι official lollipop βαλεις καποια αλλη.... Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Crash 2.1...

Και γω την crash rom  χρησιμοποιω... Γενικα η8ελα να  ανοιξω ενα τοπικ σχετικα με  το g3 πανω στο 8εμα rom.. Προσωπικα εχω δουλεψει ολα τα samsung galaxy και εδω και 1μισι μηνα  γυρισα σε lg..Γενικα το κινητο τα σπαει, ειδικα η καμερα ετσι? Η μονη " αδικια"  που σε βαζει  στο τριπακι δελεασμου ειναι το 8εμα της rom. Αν κρατησεις την stock ρομ, αντε αμα βαλεις καμια custom based σε stock κρατας το apk της cameras το  οποιος τα σπαει. αμα περασεις custom rom  το apk της cameras που εχουν χαλαει πολυ την αποδοση,αναλυση και δυνατοτητες της καμερας, αλα γενικα το κινητο παει ποιο κομματια ..Η ερωητηση μ πανω σε αυτο το 9εμα ειναι : Εχει δοκιμασει κανεις καποια rom της προκοπης? Εγω εχω δοκιμασει την gloudy και την crash ρομ την οποια χρησιμοποιω τωρα... Και κατι αλλο που 8α ελεγε ασχημα αλλα εχψ ακουσει οτι δεν παιζει ειναι να γινει συμβατο το apk της cameras stock se custom rom

Δημοσ.

Και γω την crash rom  χρησιμοποιω... Γενικα η8ελα να  ανοιξω ενα τοπικ σχετικα με  το g3 πανω στο 8εμα rom.. Προσωπικα εχω δουλεψει ολα τα samsung galaxy και εδω και 1μισι μηνα  γυρισα σε lg..Γενικα το κινητο τα σπαει, ειδικα η καμερα ετσι? Η μονη " αδικια"  που σε βαζει  στο τριπακι δελεασμου ειναι το 8εμα της rom. Αν κρατησεις την stock ρομ, αντε αμα βαλεις καμια custom based σε stock κρατας το apk της cameras το  οποιος τα σπαει. αμα περασεις custom rom  το apk της cameras που εχουν χαλαει πολυ την αποδοση,αναλυση και δυνατοτητες της καμερας, αλα γενικα το κινητο παει ποιο κομματια ..Η ερωητηση μ πανω σε αυτο το 9εμα ειναι : Εχει δοκιμασει κανεις καποια rom της προκοπης? Εγω εχω δοκιμασει την gloudy και την crash ρομ την οποια χρησιμοποιω τωρα... Και κατι αλλο που 8α ελεγε ασχημα αλλα εχψ ακουσει οτι δεν παιζει ειναι να γινει συμβατο το apk της cameras stock se custom rom

Δεν νομίζω να γίνει. Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που βελτιώνουν την κάμερα σε non-stock roms όπως η G2 Camera, Motorola Camera ή Lenovo Camera αλλά δεν κάνουν θαύματα. Έχουν κυρίως καλύτερο denoise αλγόριθμό αλλά δεν συναγωνίζονται την stock κάμερα ή την XCam. 

Μια λύση σε αυτό είναι με την multi-rom ώστε να έχεις και stock και non-stock rom αλλά δε το χω κάνει.

Προσωπικά μιας και δεν χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα, έχω πάει σε CM 11 και δεν ξανα-γυρνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...