geoeva01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα αγορασα ενα lg g3 και εχει προεγκατεστημενο το lolipop ξερει κανεις πως γινεται να το ρουταρω?
GianniSM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Να βάλεις το κιτ κατ, και μετά να περάσεις prerooted lollipop. Είναι ο μόνος τρόπος. Δεν βγήκε ακόμα κάτι για απευθείας σε lollipopΔες εδώ: Site: Εδώ
Thrylos7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ακριβως οπως τα λεει ο απο πανω.... και μια και θα μπεις στη διαδικασια, δες μηπως αντι official lollipop βαλεις καποια αλλη.... Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Crash 2.1...
geoeva01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 με την prerooted lollipop θα ειναι ακριβως το ιδιο η θα εχω τιποτα θεματα? γιατι μαρεσει πολυ το κινητο οπως ειναι
GianniSM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε εγώ δεν το πείραξα. Αν ψάξεις υπάρχουν ένα σορό τρόποι, αλλά όπως είπες και εσύ μου αρέσει όπως ακριβώς είναι.
geoeva01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 παιζω το clash of clans και υπαρχει μια βοηθητικη εφαρμογη το xmod το οποιο θελει ρουτ γιαυτο σκεφτηκα να το κανω δεν θελω να αλλαξω αλλες παραμετρους ιστοριες για αγριους κοινως
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 http://www.droidviews.com/get-lollipop-lg-g3-root-starting-scratch/ Δες εδω
Fanta Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ακριβως οπως τα λεει ο απο πανω.... και μια και θα μπεις στη διαδικασια, δες μηπως αντι official lollipop βαλεις καποια αλλη.... Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Crash 2.1... Και γω την crash rom χρησιμοποιω... Γενικα η8ελα να ανοιξω ενα τοπικ σχετικα με το g3 πανω στο 8εμα rom.. Προσωπικα εχω δουλεψει ολα τα samsung galaxy και εδω και 1μισι μηνα γυρισα σε lg..Γενικα το κινητο τα σπαει, ειδικα η καμερα ετσι? Η μονη " αδικια" που σε βαζει στο τριπακι δελεασμου ειναι το 8εμα της rom. Αν κρατησεις την stock ρομ, αντε αμα βαλεις καμια custom based σε stock κρατας το apk της cameras το οποιος τα σπαει. αμα περασεις custom rom το apk της cameras που εχουν χαλαει πολυ την αποδοση,αναλυση και δυνατοτητες της καμερας, αλα γενικα το κινητο παει ποιο κομματια ..Η ερωητηση μ πανω σε αυτο το 9εμα ειναι : Εχει δοκιμασει κανεις καποια rom της προκοπης? Εγω εχω δοκιμασει την gloudy και την crash ρομ την οποια χρησιμοποιω τωρα... Και κατι αλλο που 8α ελεγε ασχημα αλλα εχψ ακουσει οτι δεν παιζει ειναι να γινει συμβατο το apk της cameras stock se custom rom
saruman123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Fanta πιστευω να πηρες το μηνυμα. Αν τα καταφερεις
Meraklis56 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και γω την crash rom χρησιμοποιω... Γενικα η8ελα να ανοιξω ενα τοπικ σχετικα με το g3 πανω στο 8εμα rom.. Προσωπικα εχω δουλεψει ολα τα samsung galaxy και εδω και 1μισι μηνα γυρισα σε lg..Γενικα το κινητο τα σπαει, ειδικα η καμερα ετσι? Η μονη " αδικια" που σε βαζει στο τριπακι δελεασμου ειναι το 8εμα της rom. Αν κρατησεις την stock ρομ, αντε αμα βαλεις καμια custom based σε stock κρατας το apk της cameras το οποιος τα σπαει. αμα περασεις custom rom το apk της cameras που εχουν χαλαει πολυ την αποδοση,αναλυση και δυνατοτητες της καμερας, αλα γενικα το κινητο παει ποιο κομματια ..Η ερωητηση μ πανω σε αυτο το 9εμα ειναι : Εχει δοκιμασει κανεις καποια rom της προκοπης? Εγω εχω δοκιμασει την gloudy και την crash ρομ την οποια χρησιμοποιω τωρα... Και κατι αλλο που 8α ελεγε ασχημα αλλα εχψ ακουσει οτι δεν παιζει ειναι να γινει συμβατο το apk της cameras stock se custom rom Δεν νομίζω να γίνει. Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που βελτιώνουν την κάμερα σε non-stock roms όπως η G2 Camera, Motorola Camera ή Lenovo Camera αλλά δεν κάνουν θαύματα. Έχουν κυρίως καλύτερο denoise αλγόριθμό αλλά δεν συναγωνίζονται την stock κάμερα ή την XCam. Μια λύση σε αυτό είναι με την multi-rom ώστε να έχεις και stock και non-stock rom αλλά δε το χω κάνει. Προσωπικά μιας και δεν χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα, έχω πάει σε CM 11 και δεν ξανα-γυρνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα