Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής θέμα : συμμετέχω με άλλα δύο άτομα σε ένα project για βίντεο και χρησιμοποιούμε το Sony Vegas Pro. Το θέμα όμως είναι ότι οι άλλοι δύο έχουν 64bit υπολογιστές κι εγώ 32bit. Το Sony Vegas απο έκδοση 12 και μετά δεν βγαίνει για 32bit, οπότε εγώ σε αντίθεση με τους άλλους που χρησιμοποιούν τη 12, έχω την έκδοση 11.

Το όλο project είναι στημένο με Sony Vegas Pro 12 και έχουν δημιουργηθεί και κάποια template τα οποία χρησιμοποιούμε με αυτή την έκδοση και δεν τα τρέχει σε'μένα γιατί έχω προγενέστερη έκδοση του προγράμματος.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα τρέξω με την έκδοση 11; Δεν προτίθεμαι όπως καταλαβαίνετε να ξοδευτώ για ν'αποκτήσω 64bit σύστημα.

Υ.Γ. Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός και ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Η/Υ που να είναι 32Bit, εκτός και αν έχεις αρχαίο Η/Υ έχεις επεξεργαστή που μπορεί να τρέξει και 64bit,πρέπει απλά να περάσεις το κατάλληλο λειτουργικό σε 64bit έκδοση.

Δημοσ.

Ναι,σαν επεξεργαστής έχει intel 64

http://ark.intel.com/products/29758/Intel-Core2-Duo-Processor-T5300-2M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB

τώρα αν είναι κάνα laptop και του έχουν βάλει περιορισμό στο bios άλλο αυτό,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις ,κάνε εκκίνηση με ένα δισκάκι με 64 Bit λειτουργικό και αν είναι να μην δουλέψει θα σου βγάλει μήνυμα από την αρχή χωρίς να κάνει καμιά αλλαγή στο σύστημα οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος.

Αν είναι αυθεντικά αυτά που έχεις μπορείς να τα περάσεις τα 64bit και πάλι θα είναι αυθεντικά το κλειδί πιάνει και στης δυο εκδόσεις.

Δημοσ.

Για λάπτοπ πρόκειται - fugitsu amilo - έχει περιορισμό; Δεν ξέρω.

Να σε ρωτήσω, ο σταθερός που έχω στο συννημένο, σηκώνει 64bit;

???

post-232710-0-07193900-1425052422_thumb.jpg

Δημοσ.

Και αυτος μπορει να παρει 64bit windows.

Τι ακριβώς θελεις να κανεις με το vegas?

Και τα δυο σου μηχανήμτα ειναι ΠΑΡΑ πολυ αδύναμα για το vegas. Δεν φτάνουν καν τις ελαχιστες απαιτησεις του προγράμματος. Που κανει λογο για τουλαχιστον 4GB ram και διπύρινο επεξεργαστή στα 2Ghz και πανω....

Microsoft® Windows Vista® 64-bit SP2, or Windows 7 64-bit   2 GHz processor (multicore or multiprocessor CPU recommended for HD or stereoscopic 3D)   500 MB hard-disk space for program installation   4 GB RAM (8 GB recommended)   OpenCL™-supported NVIDIA®, AMD/ATI™, or Intel® GPU with 512MB memory or more, for GPU-accelerated video processing and rendering

Δημοσ.

Βάλε 64bit 7άρια και το vegas 12. Δεν έχεις άλλη λύση από τη στιγμή που δε θέλεις να δώσεις λεφτά για άλλο σύστημα.

Θα έλεγα να αναβαθμίσεις τη μνήμη στα 4gb. Στο σταθερό pc τι κάρτα γραφικών έχεις; Δουλεύεις με την apu (R3) του sempron ή έχει ξεχωριστή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...