ababapanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 tha ine kalo.... ala alios ine na to pezeis sto joypad tou PS2 me tin parea sou!
Litost Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Opos eixa ksanagrapsei parte -ego pira idi- enan ps2 to usb adapter pou vgazei dyo eksodous gia ps2 gamepads. Etsi den xreiazetai na ksanamathoume ton xeirismo. Ellada den ksero an iparxei, egw pareigila apo http://www.play.com 8 lires an thimamai kala me eksoda metaforas komple.
ababapanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 file iparhei ke to ehw parei idi... ine mia polu kali lisi gia opion den ehei ps2... anatrexte se palia post mou...kapios mou ihe dosei ena tilefono gia kam\pio magazi stin drapetsona eki to ehei to exartima ena mikro magazaki.!!!
icy20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Egw pantws tha me vrisete alla xwris keyboard den paizw tipota!Me joypad den borw!
Litost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Icy se sena tha proteina ton adaptora pou apo ena daktylo bgazei dyo!!! Pare efta oktw tetoious,tha tous xreiasteis!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Καλή η πλάκα παιδιά, αλλά και εγώ έχω ξεσυνηθίσει τα joypads και παίζω μια χαρα με keyboard. Στο κάτω-κάτω, αν τα παλικάρια στην KONAMI κάνουν μια καλή δουλειά στην διάταξη των εντολών, μπορεί και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για άτομα σαν κι εμένα και τον icy20 .
lanista Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν εγώ έχω το winning eleven 7 (WE7) εδώ και σχεδόν δύο μήνες (σχεδόν από την στιγμή που βγήκε στην ιαπωνία ) . Το PES3 είναι στην ουσία η ευρωπαική μεταφορά του ... To WE7 είναι στην ουσία το καλύτερο ποδόσφαιρο το οποίο έχει βγει ποτέ και ίσως ο κυριότερος λόγος να αγοράσει κανείs ps2 ... Η βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση (WE6 - PES2 ) είναι απλά τεράστια . Όχι μόνο έχουν προστεθεί και άλλα στοιχεία στο μέρος όπου διαχειρίζεσαι μία ομάδα που ανεβαίνει κατηγορίες (όπως πχ η αναζήτηση παικτών με βάση δεδομένα χαρακτηριστικά κτλ) αλλά κυρίως αυτό που έχει αλλάξει είναι το ότι το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο ρεαλιστικό και φυσικά πολύ πιο εδιαφέρον ... Για παράδειγμα τα συχνά γκολ που μπαίνανε από πλάιγια με σέντρες είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθούν , τα σουτ και οι πάσες επηρεάζονται ΠΑΡΑ πολύ από την θέση και την ταχύτητα του παίκτη προσδίδοντας μεγάλη αληθοφάνεια στην κίνηση , ο υπολογιστής δεν "χάφτει" εύκολα τα 1-2 που γίνονται , έχουν προστεθεί νέες τρίπλες όπως εναέριο τακουνάκι , περιστροφή γύρω σπό την μπάλα και πάρα πολλά ακόμα .... Τέλος υπάρχει και μία φήμη ότι θα βγει και για XBOX . Για περισσότερα δείτε εδώ : http://www.polygonmag.com/news/index.php?id=968 Λέτε να σας φέξει ΧΒΟΧάδες ????????
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 lanista, WE7 είναι στην ουσία το καλύτερο ποδόσφαιρο το οποίο έχει βγει ποτέ και ίσως ο κυριότερος λόγος να αγοράσει κανείs ps2 HTAN isws o kyrioteros logos:P
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Αν η μεταφορά της KONAMI για το PES3 από PS2 σε PC είναι όπως του ISS3, καλύτερα να το ξεχάσουν από τώρα οι PC users. Δεν ξέρω τι κάνει η KONAMI στις κονσόλες, αλλά στα PC έχει πατώσει εδώ και..πολλές δεκάδες χρόνια. Κρίμα. ΥΓ ΧΒΟΧ rulez. Μη μου βρίζετε την κονσόλα μου! Απλώς δεν έχει...παιχνίδια! (ακόμα) Αλλά κατα τ'άλλα δεν συγκρίνεται με το PS2.
Crom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 sto pc the pistevo oti tha einai toso kalo logo xeirismou allo pragma to xeiristirio sto ps2 kai exei kai efkolia patas to koumpaki kai ksapla sto kanape kai paizeis sti megali tileorasi kai oxi sti karekla mprosta stin othoni tou pc... gia to filo pou rotaei gia to game cube exei kikloforisei idi apo to flevari to winning eleven 6 FE stin iaponia ego to exo parei apo http://www.play-asia.com 50 $ einai apsogo kalitero apo pe2 kati san pro evo2.5 einai tora perimeno na do kai to 3 ti leei... alla kai me afto efxaristimenos eimai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.