GianniSM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Για αρχή είσαι βέβαιος πως είναι κλειδωμένο; αν ναι σε ποιον πάροχο;
t1g3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι οταν βαζω την καρτα μου λεει πως ειναι κλειδωμενο και ζηταει κωδικο..
nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Επικοινωνείς με τον πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένο και ζητάς -ευγενικά- το unlock code. Πληρώνεις κάποιον μέσω Internet ώστε να σου δώσει το unlock code που χρειάζεσαι. (Εμπεριέχει ρίσκο) Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να γνωρίζει σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένη η συσκευή.
arc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ΜΗΝ το πάρεις σαν διαφήμιση Πριν απο 2 χρόνια είχα ξεκλειδώσει ένα xperia απο αγγλία από το www.cellunlocker.net Άψογοι (τοτε, γιατί τωρα δεν ξέρω, δεν τους εχω χρειαστεί προσφατα) Κόστος πάει αναλογα με το κινητό-πάροχος 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ΜΗΝ το πάρεις σαν διαφήμιση Πριν απο 2 χρόνια είχα ξεκλειδώσει ένα xperia απο αγγλία από το www.cellunlocker.net Άψογοι (τοτε, γιατί τωρα δεν ξέρω, δεν τους εχω χρειαστεί προσφατα) Κόστος πάει αναλογα με το κινητό-πάροχος Το εχει χρησιμοποιησει δικος μου ανθρωπος αυτο καθως και μελη του φορουμ. Ο τελευταιος πριν απο εναν χρονο περιπου. Εγκρινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα