Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Dragon’s Dogma Online – New Screenshots Released Η Capcom κυκλοφόρησε νέες εικόνες για τον επεχόμενο free-to-play τίτλο, βασισμένο στο Dragon's Dogma και λέγεται Dragon's Dogma Online. Τα γραφικά για τα σημερινά δεδομένα δεν λένε απολύτως τίποτα, αλλά μιας και δεν είχαμε νήμα γι' αυτό, είπα να φτιάξω. Κάποιοι ίσως να ενδιαφερθούν. Εικόνες: First Gameplay: Story Trailer:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αν ήταν κάτι που μου άρεσε στο Dragon's Dogma που το είχα δει λίγο σε φίλο, είναι ότι σκαρφαλώνεις (όπως δείχνει και λίγο εδώ) τα μεγάλα bosses. Δεν είναι ακριβώς Shadow of the Colossus, αλλά δεν κάθεσαι και βαράς τα πόδια τους μέχρι να πεθάνουν από αιμορραγία. Κάτι που θα έπρεπε να κάνουν και τα πιο "μοντέρνα" RPGs του είδους (looking at you Inquisition ). 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Άψογο game αλλα online δύσκολα, χίλιες φορες να βγάζαν sequel. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Νέο trailer: Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2015 από Psycho_Warhead
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Λίγο ακόμα Psycho και ψήθηκα να το βάλω στο PS3
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τραγικό, δεν είδα καν τις ονομασίες των trailers παρά μόνο τον τίτλο του DSOG ότι πρόκειται για trailers του παιχνιδιού και τα πόσταρα, μόνο που το ένα ήταν για το Elite: Dangerous 1
Daemonos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Είναι παιχνιδάρα!! εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! ήθελα βέβαια μεγαλύτερο χάρτη αλλα τι να κάνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα