elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους σας, Λοιπόν έχω μια σύνδεση ISDN και θέλω να συνδέσω 4 συσκευές (3 τηλέφωνα και 1 fax). Έφτιαξα ένα πρόχειρο σχέδιο για τη σύνδεση τους. Πιστεύω ότι είναι σωστό. Θα ήθελα τη γνώμη σας ή και την διόρθωση σας. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Η σύνδεση που εχεις κανει δουλεύει με pstn συσκευές στις αναλογικές πόρτες και βαράνε ολα μαζί Εσυ τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και ποσα νούμερα έχεις
elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που θέλω είναι να έχω μια σύνδεση ISDN και να συνδέσω 4 συσκευές (3 τηλέφωνα και 1 fax).
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλά τα έχεις συνδέσει, εφόσον όλες οι τηλεφωνικές συσκευές είναι απλές αναλογικές. Θα μπορούσε η 2η έξοδος του Netmod να συνδεθεί χωρίς splitter, πρώτα στο fax και από αυτό η 3η τηλεφωνική συσκευή. Συνήθως τα fax έχουν υποδοχές γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αυτό που λέει ο Νίκος, είναι ότι αν έχεις μόνο έναν τηλεφωνικό αριθμό, αναγκαστικά όλες οι συσκευές θα χτυπάνε ταυτόχρονα σε εισερχόμενες κλήσεις. Επίσης αν υπάρχει επικοινωνία από συσκευή συνδεδεμένη σε μια θύρα, τότε μόνο από τις συσκευές της άλλης θύρας μπορεί να γίνει χρήση του 2ου καναλιού.
elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Είναι για πελάτισα (Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με κάτι τέτοιο). Μου είπε ότι έχει δύο αριθμούς ο ένας για τα 3 τηλέφωνα και το άλλο για το fax.
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Άρα αν θέλει τη μία γραμμή αποκλειστικά για το fax, τότε και οι 3 τηλεφωνικές συσκευές πρέπει να συνδεθούν μαζί στην ίδια θύρα του Netmod. Φυσικά πρέπει να γίνει και η κατάλληλη ρύθμιση, ώστε η κάθε θύρα να δουλεύει αποκλειστικά με τον επιθυμητό αριθμό. Φρόντισε επίσης η υπηρεσία "Αναμονή κλήσης" να είναι απενεργοποιημένη στη θύρα που συνδέεται το fax, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να διακοπεί η λήψη κάποιο εγγράφου.
elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σε περίπτωση που έχει έναν αριθμό μόνο για όλες τις συσκευές τότε το κάνω όπως στο σχήμα μου παραπάνω?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σε περίπτωση που έχει έναν αριθμό μόνο για όλες τις συσκευές τότε το κάνω όπως στο σχήμα μου παραπάνω? Αν εχεις ενα αριθμο δεν κανεις τίποτα, δουλεύουν ολα παράλληλα και οποιος προλαβε και σήκωσε το τλφ, μετα το χαος.
elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 άρα το σχέδιο μου παραπάνω είναι σωστό για έναν αριθμό?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 άρα το σχέδιο μου παραπάνω είναι σωστό για έναν αριθμό? Δεν καταλαβενομαστε μαλλον. Το isdn ειναι συνθετο και μπορεί να κάνει πολλα αλλα μπορει να μην κανει και τίποτα, λες "είναι σωστό για έναν αριθμό" ναι ειναι σου απαντησα αλλα μπορεί και οχι, για αυτο σε ρωτησα τι θέλεις να κάνεις και ποσα νουμερα εχεις, ετσι με υποθεσεις δεν μπορουμε να το λυσουμε οση και καλη διάθεση να εχουμε Ενα παράδειγμα, αν μια κλήση την απαντήσεις απο το πρωτο καναλι και είναι για το φαξ τέλος την έχασες, οπότε πρέπει να πάρεις πίσω τον άνθρωπο και να του πεις να το ξαναστειλει (το φαξ) και να μαντέψεις οτι αυτο που κουδουνίζει τώρα ειναι ο ίδιος και προορίζεται για το φαξ και όχι για το τλφ
elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα κατάλαβα. Άρα το σωστό είναι να υπάρχουν δύο αριθμοί ένας για fax και ένας για τα τηλέφωνα. Όπως είπε και ο jkoukos τότε θα πρέπει και οι 3 τηλεφωνικές συσκευές να συνδεθούν μαζί στην ίδια θύρα του Netmod. Και την 2η έξοδο να συνδεθεί μόνο το fax και φυσικά να γίνουν και οι ανάλογες ρυθμίσεις.
elenigate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Άρα έχουμε και λέμε στην 1η έξοδο του netmode βάζω ένα splitter με 3 θεσεις για τα τηλέφωνα και στην 2η έξοδο του netmode βάζω μόνο το fax. Αυτό που είπε ¨Φυσικά πρέπει να γίνει και η κατάλληλη ρύθμιση, ώστε η κάθε θύρα να δουλεύει αποκλειστικά με τον επιθυμητό αριθμό. Φρόντισε επίσης η υπηρεσία "Αναμονή κλήσης" να είναι απενεργοποιημένη στη θύρα που συνδέεται το fax, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να διακοπεί η λήψη κάποιο εγγράφου.¨ Πως ακριβώς θα γίνει?
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να κάνεις τη ρύθμιση είτε με οποιαδήποτε συσκευή, με κατάλληλη πληκτρολόγηση, είτε με το Configuration Manager (από εδώ).
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αναμονή κλήσης ενεργ *43# απενεργ #43# θα χρειαστείς το manual http://www.intracom-telecom.com/helpdesks/netmod/product_documentation/gr_users_manual.htm Ψηφιακές ευκολιες https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CCwQFjAC&url=https%3A%2F%2Fwww.ote.gr%2Fdocuments%2F10280%2F38657952%2FPY_POLYMHLO_19_8_21_75.pdf%2F66ec8f37-4aed-4ef5-9bc3-bd43d5c766c1&ei=SK7wVLypDYzUaqXzgqAK&usg=AFQjCNEc8EQgXP10lGZylmaqnQa_Cm_sag&sig2=11ygDJGLGu1PH9CtNm1HzA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα