Προς το περιεχόμενο

MLS iQTab Elite 3G vs MLS iQTab 10 3G vs Lenovo A7600 10.1" IPS 3G

gkarabid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλημερα μου σε ολοι την παρεα.

Ειμαι σε αναζήτηση αγορας ενος Tablets 10΄ (αντε 9,7΄και πανω) και να ειναι 3g για να μην κανω το κινητο Host συνεχεια.....

Χθες σε μια βολτα σε καταστημα ηλεκτρονικων ειδων ειδα 3 μοντελα τα  MLS iQTab Elite 3G   MLS iQTab 10 3G   Lenovo A7600 10.1" IPS 3G τα οποια πιστευω οτι ειναι για επώνυμα αρκετα καλα.

Το lenovo με μια ματια φαινεται αρκετο καλο και γρηγορο αλλα λιγο η οθονη μου τα χαλασε.Φαινεται λιγο θαμπό (η φωτεινότητα ηταν τερμα) και δενεχει και εξοδο HDMI για προβολη σε καποια οθονη.Δεν ξερω τωρα αν υποστηριζει ανταπτορα .Επισης εχω διαβασει αρκετα καλα σχολια για την αποδοση του και για την μπαταρια του.

Το  MLS iQTab 10 3G απο μια συντομη επαφη (ειχαν αρχισει η πωλητες να επιμενουν για το lenovo και την εκανα απο το καταστημα) φαινεται αρκετα ποιο ποιοτικό ως προς τα πλαστικα του και εχει την θυρα hdmi που θελω.Επισης ενα κλικ επανω προς οθονη σε σχεση με το lenovo,και ας εχει την ιδια αναλυση.

Για το αλλο μοντελο της MLS δεν μπορω να πω τιποτα για οθονες κλπ γιατι δεν ειχε μπαταρια,και ειδα οτι σε σχεση με το αλλο mls υπολείπεταισε καμερα και φλας.

Το κακο ειναι οτι δεν βρηκα καποια σχολια για τα mls αρνητικα θετικα ωστε να παρω μια συντομη αποφαση .Και επισης λιγο η Ελληνικη μαρκα με φοβίζει....

Ποιο πιστεύετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη αναμεσα σε αυτα τα τρια μοντελα.

Να αναφερω οτι η τιμες που βλεπεται στο site του καταστηματος δεν ειναι αυτες ...πχ το lenovo ειναι στα 230 ευρωκαι οχι στα 289..

Αν εχουμε και καμια προταση απο καποιο αλλο μοντελο (αν ειναι απο κινα παραγγελια κατεβαινω στα χρηματα λογο υποστηρίξεις- εγγυήσεις) δεκτην.

post-177457-0-22211900-1425023829_thumb.jpg

post-177457-0-21634100-1425023830_thumb.jpg

post-177457-0-60435500-1425023832_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To lenovo το εχω δουλέψει για λίγο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και απο χρηστικότητα και απο υλικά . Αν σε αυτά προσθέσεις τη συνεισφορά της κοινότητας σε development (roms, προγραμματα, κλπ) το θεωρώ vfm. Το mls απο την αλλη ειναι αξιοπρεπέστατη ελληνική προσπάθεια, αλλά δεν την εχω δουλέψει τόσο όσο τα lenovo. Η αιχμή της ειναι το maic, το οποίο δεν ξέρω πόσο χρήσιμο ειναι σε tablet (αντί για κινητό). 

Όσον αφορά τι τιμές. Αν θες να ψωνίσεις μέσω e-inclusion τότε η τιμή ειναι στα 230 και μάλιστα ειναι και τσιμπημένη. Αν θες να ψωνίσεις από την τσέπη σου, πάρε το lenovo από το e-shop 220 ευρω http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a7600-h-a10-70-101-quad-core-13ghz-16gb-3g-wifi-bt-gps-android-42-blu-p-PER.910272

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, το ίδιο lenovo ήταν σε προσφορά κάπου στα 195 ευρω. Αντίθετα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στο e-inclusion το κοπανάνε προς τα πάνω. 

To lenovo το εχω δουλέψει για λίγο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και απο χρηστικότητα και απο υλικά . Αν σε αυτά προσθέσεις τη συνεισφορά της κοινότητας σε development (roms, προγραμματα, κλπ) το θεωρώ vfm. Το mls απο την αλλη ειναι αξιοπρεπέστατη ελληνική προσπάθεια, αλλά δεν την εχω δουλέψει τόσο όσο τα lenovo. Η αιχμή της ειναι το maic, το οποίο δεν ξέρω πόσο χρήσιμο ειναι σε tablet (αντί για κινητό). 

Όσον αφορά τι τιμές. Αν θες να ψωνίσεις μέσω e-inclusion τότε η τιμή ειναι στα 230 και μάλιστα ειναι και τσιμπημένη. Αν θες να ψωνίσεις από την τσέπη σου, πάρε το lenovo από το e-shop 220 ευρω http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a7600-h-a10-70-101-quad-core-13ghz-16gb-3g-wifi-bt-gps-android-42-blu-p-PER.910272

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, το ίδιο lenovo ήταν σε προσφορά κάπου στα 195 ευρω. Αντίθετα τα μαγαζιά που συμμετέχουν στο e-inclusion το κοπανάνε προς τα πάνω. 

Μπορει το Lenovo φιλε μου να παρει τον ανταπτορα για θηρα hdmi?

Δεν γνωρίζω αν δέχεται τον adaptor 

ΑΛΛΑ

αν οι αναγκες σου συμπεριλαμβάνουν hdmi καλύτερα βρες κάτι που εχει εξ'αρχής hdmi (μην μπλέκεις με adaptors)

ΚΑΙ

το βασικότερο, ακόμα κι αν αγοράσεις adaptor να ΜΗΝ ειναι turbo-x. Μην αγοράζεις τετοιο brand. Καλύτερα παρε κάτι αλλο (φθηνότερο ή ακριβότερο δεν εχει σημασία)

• Like 1

Καλησπέρα.

Συγγνώμη που επεμβαινω αλλα εαν τελικα καταληξεις σε μοντελο MLS θα σου πρότεινα να δεις αυτη εδω  την δική μου αγγελία.

http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/varioustablets/400036-mls-iqtab-giant/. 

(Πρόκειται για ολοκαινουριο σφραγισμενο στο κουτί του κερδισμενο σε διαγωνισμό της εταιρίας Γερμανος)

Πρόκειται για μοντέλο MLS με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικα από αυτά του MLS iQTab 10 3G   όπως φαινεται και εδω στην συγκριση του public

http://www.public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat1827621pp&compare=prod7260112pp%2Cprod6760150pp

και όσον αφορά την τιμή που το δινω  μιλαμε σε pm (πολυ κοντα σε αυτη που θα αγοραζες το MLS iQTab 10 3G εαν καταληξεις σε αυτο)

Συγγνώμη και πάλι.

Το 10 3G είναι το ίδιο με το elite 3g (αυτό είναι νεότερο μοντέλο). Είναι πολύ αξιόπιστα και τα δυο. Το Giant είναι ένα επιπεδο πανω (οθόνη, CPU, battery)

Παιδια αν κανω μια στροφη σε κινα μερια κατι τετοιο αξιζει http://www.aliexpress.com/item/2015-new-Original-GALAXY-TAB-P3100-IPS-Screen-3G-Phone-10-inch-Octa-Core-1920X1200-MT6592/32273908645.html  ??

Σιγουρα δεν ειναι Galaxy αλλα σαν πακετο φαινεται τουμπανο....

Και τελος ολες η αγορες μου απο εξω ειναι ειτε απο ebay, η minidea amazon κλπ,το aliexpress τι παιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...