Προς το περιεχόμενο

Ο θερμοστάτης του θερμοσίφωνα συνέχεια πετάει έξω την ασφάλεια του

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 10/1/2022 στις 12:41 ΠΜ, Fotis_Greece είπε

Παντως θα με ενδιέφερε μια λυση θερμοστατη που να "επαναφέρεται" μονος του.

Εγω εχω καταλήξει στο συμπέρασμα (μετα απο 3 επισκεψεις με γερανό στα κεραμίδια και αλλαγη με νεο, και έλεγχος οτι ειναι σωστα σφιγμενο χωρις διαβρωσεις) οτι εαν ανοιξω την ασφαλεια για να λειτουργήσει με ρευμα ενω ειναι ηδη ζεστος απο ηλιο, τοτε πεταγεται το θερμικό.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Επειδή μου έχει κοστισει ηδη (γερανοι, αλλαγη κτλ) θα παω σε λυση επανεγκατάστασης και ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο πατάρι.

Δεν μπορει ρε παιδια, καποια λυση αυτοματισμου να μην χρειάζεται να ανεβω στα κεραμιδια?? Πως δεν το εχει σκεφτει καποιος?

Σου πετάει το θερμικό γιατί το ζεστό νερό μέσω του καπακιού της αντίστασης θερμαίνει υπερβολικά το κέλυφος του θερμοστάτη. 

Θα πρέπει να βρεις τρόπο να μην θερμαίνεται υπερβολικά το νερό ή να αλλάξεις το μποιλερ με ένα καλύτερα μονωμένο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...
14 λεπτά πριν, Aladdin347 είπε

Παιδιά καλησπέρα εγώ που άλλαξα θερμοστάτη και το νερό υπερβαίνει τους βαθμούς και μου σκάει το λάστιχο ξέρουμε τι συμβαίνει.??

Ο θερμοστατης έχει πρόβλημα ή δεν έχει συνδεθεί καλά.

3 ώρες πριν, Aladdin347 είπε

Παιδιά καλησπέρα εγώ που άλλαξα θερμοστάτη και το νερό υπερβαίνει τους βαθμούς και μου σκάει το λάστιχο ξέρουμε τι συμβαίνει.??

Ποιος αλλαξε θερμοστάτη;;;

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο θερμοστατης έχει πρόβλημα ή δεν έχει συνδεθεί καλά.

Νομίζω οτι στην συνδεση στα ρεύματα,παρεκαμψαν τον θερμοστάτη. Δωσαν απ'ευθειας ρευμα στην αντισταση. Ή την αφησαν στους 80C και οι σωληνες ειναι απλοι υδρεύσεως και οχι ζεστου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...