kanesaxo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Συνφορουμίτες, κάποια άποψη για έναν απλό συναγερμό αυτοκινήτου; Δεν με απασχολούν ο remote χειρισμός της μηχανής και τέτοια, ούτε turbo timers κτλ. Δεν θα τον τοποθετήσω φυσικά εγώ. Και απ'το ebay αγοράζω, δεν έχω θέμα.
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 εχω παρει απο το ebay 2 σετ... τιμιος... μονο η σειρηνα του σετ ειναι λιγο γτπ αλλα αλλαζει με κατι καλυτερο με 5-10€ επιπλέον... Στον ενα εβαλα και ογκομετρικο σενσορα μαζι με τον κραδασμου με 3€ επιπλέον (τα πουλανε χωρια) Προσωπικά ομολογώ οτι δε βρισκω λογο να δώσω 200+ για επώνυμο οταν και αυτοι κανουν τη δουλεια τους με 20€ (αν θες δινεις και αλλα 20-30 και παίρνεις και ενα GPS tracking)
aGka8l Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τον ογκομετρικό με τ μάτι εβαλες π ειναι σαν ορθογώνιο η τα ματάκια π πάνε στις κολώνες?
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 http://www.ebay.com/itm/New-Double-Ultrasonic-Sensor-Detector-For-Auto-Car-Alarms-System-/350804307380?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item51ad90edb4&vxp=mtr αυτό ήταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα