giorgosbretos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Πρόσφατα αγόρασα ενα iphone 4s κλειδωμένο στην vodafone Ισπανίας απο οτι λέει μέσα η συσκευή,τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: Μπορεί να γίνει official unlock απο τον παροχο? (Είχα δει οτι ετοίμαζαν κάτι τέτοιο. 2ο Αν όχι υπάρχει περίπτωση να μπορεί να ξεκλειδωθει απο Ελλάδα (ώστε να μην μπλέξω με ebay κλπ) Αυτά τα ολίγα θέλω να μάθω,όντας χρηστης android για χρόνια το ξέχασα το επάγγελμα στο ios. Ευχαριστώ προκαταβολικα
igoods Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να μαθεις και να σιγουρεψεις καποια πραγματα πρωτα για το τηλεφωνο πριν αποφασισεις τι θα κανεις. Στειλε μου ενα μηνυμα εαν σε ενδιαφερει το official unlock να ξεκινησουμε τα βηματα
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Πρόσφατα αγόρασα ενα iphone 4s κλειδωμένο στην vodafone Ισπανίας απο οτι λέει μέσα η συσκευή,τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: Μπορεί να γίνει official unlock απο τον παροχο? (Είχα δει οτι ετοίμαζαν κάτι τέτοιο. 2ο Αν όχι υπάρχει περίπτωση να μπορεί να ξεκλειδωθει απο Ελλάδα (ώστε να μην μπλέξω με ebay κλπ) Αυτά τα ολίγα θέλω να μάθω,όντας χρηστης android για χρόνια το ξέχασα το επάγγελμα στο ios. Ευχαριστώ προκαταβολικα Το official unlock δεν είναι δύσκολο και δεν κοστίζει πολλά γενικώς. Καλύτερα να το κανεις έτσι και να τελειώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα