Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να τρέχουμε από μια microSDXC, 64GB, class 10 τα win7(έχω λάπτοπ που έχει υποδοχή για κάρτα SD και το BIOS μου επιτρέπει να κάνω boot από εκεί) και αν οι ταχύτητες θα είναι αρκετά γρηγορότερες από έναν usb hdd disk.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να τρέχουμε από μια microSDXC, 64GB, class 10 τα win7(έχω λάπτοπ που έχει υποδοχή για κάρτα SD και το BIOS μου επιτρέπει να κάνω boot από εκεί) και αν οι ταχύτητες θα είναι αρκετά γρηγορότερες από έναν usb hdd disk.

θεωριτικα γινεται,αλλα οι ταχυτητες του θα ειναι χειροτερες απο φλασακι

Δημοσ.

Αμφιβάλω βέβαια αν, το setup των windows σου δίνει τέτοια δυνατότητα. Δηλαδή αν στους δίσκους που σου εμφανίζει στην αρχή, δείχνει και την microsd κάρτα..

Αν και ποιός ο λόγος να δοκιμάσεις έστω κάτι τέτοιο? τελείως πληροφοριακά ρωτάω

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί είδα ότι δεν υπάρχει πολύ ποικιλία στους ssd usb και είπα μήπως μπορώ να βάλω win7 εκεί, αλλά τώρα που αναφέρατε αυτό με το φλασάκι να ρωτήσω κάτι: ένα φλασάκι τι ταχύτητες πιάνει συγκριτικά με έναν hdd usb ή ssd usb άμα θποθέσουμε ότι πάνω του τρέχουμε windows;

Δημοσ.

Έχει εσωτερικο δισκο αλλά σε αυτόν έχω win8.1, x64 και δεν μπορούν να μπουν στον ίδιο δίσκο σε άλλο partition τα win7, x32 γι αυτό ήθελα έναν εξωτερικό δίσκο που να είναι MBR και να μπαίνουν win7, x32. Το εχω κάνει ίδοι αυτό αλλά με έναν hdd usb που είναι σε μέτρια κατάσταση και βλέπω ότι είναι αργό συγκριτικά με τον εσωτερικο δίσκο και γι ατό έλεγα μήπως έβαζα ssd usb αλλά βλέπω δεν υπάρχει και πολύ ποικιλία και δεν αξίζει οπότε θα τον αφήσω τον hdd usb με τα win7, x32 ως έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...