Samsung69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ ο κολλητός μου θέλει το παραπανω κινητό.έχει ψωμιά ακόμα για κάνα δυο χρονακια; έχει καλό wifi;το θέλει για fb viber twitter email και κλήσεις και θέλει μονο apple όχι μεταχειρισμένο.διαθετει γύρω στα 300 ευρώ και δε θέλει android και windows θέλει μονο ios.επίσης το οτι έχει χωρητικότητα 8 gb δε τον πειράζει δε τραβάει φωτο και βίντεο με το κινητό.είναι κανεις κάτοχος του 5c να μας πει εντυπώσεις;
basilis5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 θα σου πω πως επειδη εχω το 5 με ios8 (5c εχει ιδιο hardware με 5 αν δεν κανω λαθος) αυτα που θες τα κανει. αλλα δεν θα του εβαζα επανω ios9 και πανω, επειδη και το παραμικρο λαγκαρισμα με εκνευριζει. και με το 8 αρχισε να δειχνει τα χρονια του. σε καθε περιπτωση αν μονο τοσα μπορει να διαθεσει, με βαση τα κριτηρια που θετει δεν εχει εναλλακτικες.. 1
Samsung69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Στα 300 ευρώ καινουριο για προϊόν apple έστω και πλαστικό είναι καλη τιμή πιστεύω.
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που λέει ο Βασίλης, μονόδρομος είναι έτσι όπως το λες!
igoods Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Να εχει υποψιν του ομως πως το ios 9 που θα βγει μετα το καλοκαιρι θα ειναι και το τελευταιο που θα παιρνει.Δηλαδη θα ειναι αναβαθμισμενο μεχρι και το καλοκαιρι του 16.
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ ο κολλητός μου θέλει το παραπανω κινητό.έχει ψωμιά ακόμα για κάνα δυο χρονακια; έχει καλό wifi;το θέλει για fb viber twitter email και κλήσεις και θέλει μονο apple όχι μεταχειρισμένο.διαθετει γύρω στα 300 ευρώ και δε θέλει android και windows θέλει μονο ios.επίσης το οτι έχει χωρητικότητα 8 gb δε τον πειράζει δε τραβάει φωτο και βίντεο με το κινητό.είναι κανεις κάτοχος του 5c να μας πει εντυπώσεις; Με χρηση οπως την παραπανω μονο σε Apple μαλιστα.... Σιγουρα τον καλυπταν και αλλα κινητα δεν ξερω γιατι κοιταζει σε Apple εκτως πραγματικα απο το μηλο...(ειδικα στο πλαστικο 5C που εκανε τοσο χαλια πωλησεις που γιαυτο το κοψανε) 1
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Με χρηση οπως την παραπανω μονο σε Apple μαλιστα.... Σιγουρα τον καλυπταν και αλλα κινητα δεν ξερω γιατι κοιταζει σε Apple εκτως πραγματικα απο το μηλο...(ειδικα στο πλαστικο 5C που εκανε τοσο χαλια πωλησεις που γιαυτο το κοψανε) Τι εννοείς το κόψανε?Εδώ το δείχνει http://www.apple.com/iphone/compare/ ως κομμένο?
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς το κόψανε? Εδώ το δείχνει http://www.apple.com/iphone/compare/ ως κομμένο? Το κοψανε εννοω οτι δεν προκειται να βγαλουν αλλο παρομοιο .
diofter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Το είχα για μερικούς μήνες. Ωραίο κινητο και απροβληματιστο με ios 8.1 Αξίζει καινούριο αν το βρεις μέχρι 300 και όχι για το 8gb. Αλλιώς δώσε 350 και πάρε το 5s μεταχειρισμένο για μένα.
Samsung69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι για μένα το κινητό.ο φίλος μου δε θέλει μεταχειρισμένο δεν τα εμπιστευεται
epiphobe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Έχω το 5c εδώ και 2 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο.Η πραγματική χωρητικότητα του 8αριού ειναι 4,9g τα οποία τα θεωρώ λίγα αλλα ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση.Ειναι απροβλημάτιστο,καλή μπαταρία και iOS που δεν κολλάει ποτέ.
Samsung69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως του πρότεινα να πάρει ενα lg g2 να του μείνουν και ρέστα για πιτογυρα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα