Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω ένα gaming pc για ένα φιλαράκι κάπου στα 750€

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 750€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming  

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: ----

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα  ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? e-shop & vision studio

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα  ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το κάνω εγώ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)   οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι

Έλεγα να πάω σε κάτι τέτοιο :

COOLER : Raijintek Themis (όταν ξαναφέρει το e-shop) 25€

MOBO:  Κάτι σε h97 ή z97  85-95€

Δημοσ.

Έχω μια απορία κατά πόσο οι RAM(με τις οποίες έχει κολλήσει δε θέλει κάτι σε low profile) θα χωρέσουν?

Έλεγα να πάω σε asus ή gigabyte λόγο μεγαλύτερης εγγύησης κάνω λάθος? 

Δημοσ.

μπορεις να κοιταξεις σε asus η' gigabyte απλα θα ανεβει το κοστος. Ζ97 δεν υπαρχει λογος να βαλεις γιατι ο 4460 ειναι ''κλειδωμενος'' επεξεργαστης και η Ζ μητρικη ειναι για overclocking.για μνημες κοιτα και σε mushkin εχουν χαμηλη ψυκτρα http://www.e-shop.gr/mushkin%C2%A0996995-dimm-8gb-ddr3-1600-dual-blackline-series-p-PER.345998

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν χωράνε οι RAM και να προτείνει και κάποια μητρική ακόμη(έχω ζαλιστεί με τόσες μητρικές και όλες μου φαίνονται ίδιες)   :wacko:

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας αλλά δεν μου απαντησάτε στο αν θα έχω πρόβλημα με αυτές τις ram http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41110&cat=4&sub=244&pmanuf=14&sort=3&step=undefinedκαι την Themis για ψύκτρα.Επίσης θα ήθελα να μου πείτε κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις 2 mobo που προτάθηκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...