Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 3 υπολογιστες απο τους οποιους στους 2 εχω δημιουργησει account με username και password.Στον 3ο δεν εχω βαλει κωδικο και μπαινει αυτοματα στα windows, με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω το remote desktop και να μην μπορω να δινω ξεχωριστα δικαιωματα για file sharing σε αυτο το pc.

Υπαρχει καποιος τροπος να μπαινει αυτοματα στα windows χωρις να πληκτρολογω καθε φορα το pass ετσι ωστε να μπορω να χρησιμοποιω τις εξτρα δυνατοτητες remote των windows?

Δημοσ.

αποθηκευσε στη μνημη του remote αυτα που θες....

Δημοσ.

Μαλλον δεν το εξηγησα σωστα.Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να βαλω στα windows account ΜΕ κωδικο αλλα να μην χρειαζεται να τον πληκτρολογω καθε φορα στην login screen.Να μπορει δηλαδη να τον θυμαται και να μπαινε αυτοματα στο desktop

Δημοσ.

Λοιπόν...

1) Πάτα στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R ή πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση, δώσε το παρακάτω και πάτα ENTER:

control userpasswords2

2) Ξετσεκάρισε την επιλογή "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν..." και πάτα ΟΚ. Αν έχει παραπάνω από έναν χρήστη επέλεξε πρώτα τον χρήστη που θέλεις να συνδέεται αυτόματα.

3) δώσε τον κωδικό του χρήστη.

4) Είσαι έτοιμος.

(είναι αυτό που λέει fixxer αλλά στα Ελληνικά)

Δημοσ.

Λοιπόν...

1) Πάτα στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R ή πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση, δώσε το παρακάτω και πάτα ENTER:

control userpasswords2

Η εντολή control userpasswords2 υπάρχει μόνο στα Proffecional και στα Ultimate (νομίζω και στα Enterprise).

H εντολή που πρέπει να τρέξει είναι η netplwiz, όπως πρότεινε ο fixxxer29.

Δημοσ.

Η εντολή control userpasswords2 υπάρχει μόνο στα Proffecional και στα Ultimate (νομίζω και στα Enterprise).

H εντολή που πρέπει να τρέξει είναι η netplwiz, όπως πρότεινε ο fixxxer29.

Το ίδιο panel βγάζει και στα δύο. Πως όμως συμπέρανες ότι ο t.s. έχει home edition;

@rfc: Καμία. Απλά, αν κατάλαβα καλά, δεν θέλει ο spocky όταν συνδέεται απομακρυσμένα σε κάποιον υπολογιστή να πρέπει να βάζει και τον κωδικό του χρήστη για να πει στο desktop.

Δημοσ.

Εγώ στο γραφείο έχω στήσει το tight vnc σε όλους τους υπολογιστές με static ip για remote.

Τώρα που ανέφερες το tw, μου πέταξε μήνυμα για να το αγοράσω επειδή πιστεύει ότι το χρησιμοποιούσα για επαγγελματικό σκοπό. Αφαίρεσα μερικές επαφές και σταμάτησε τα μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...