Lam13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετω..εχουν ανοιχτει κιαλλα θεματα αλλα ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα και ετσι αποφασισα να ανοιξω και εγω ενα για να σας πω τα δικα μου.περιμενω την evo 212 και δυο fanakia 120mm BeQuiet.το συστημα μου υπαρχει στην υπογραφη μου.εχω κατεβασει το prime95,cpuid,hw cpuid,speedtest δεν ξερω αν χρειαζομαι και κατι αλλο.φωτο. HW monitor η φωτο ειναι σε full load μεσω blend απο prime95-στο speedfan το temp3 ειναι το μοναδικο που φτανει 70β. και δεν ξερω τι ειναι?τα τσιπακια της μητρικης?-η στοκ ψυκτρα εχει αρκετη βρωμια πανω οποτε με την καινουργια θα πεσουν πολυ οι θερμοκρασιες.-τα φανακια θα τα βαλω το ενα μπροστα και το αλλο πανω να βαζουν και τα δυο αερα και το στοκ του κουτιου πισω να βγαζει.ηθελα να κανω μια προεργασια και να συγκρινω στην συνεχεια τις θερμοκρασιες με την καινουργια ψυκτρα.επισης αυριο μεθαυριο που θα την παραλαβω θα χρειαστω βοηθεια με τις ρυθμισεις στα bios.γενικα γνωριζω καποια πραγματα για overclock οτι ανεβαζεις το fsb αργα και σταθερα και καθε λιγο κανεις τεστ για να βλεπεις αν ειναι σταθερο..οταν αρχισει να βγαζει error ανεβαζεις λιγο την ταση και προσπαθεις να βρεις την χρυση τομη.αυτο που θελω ειναι εναν καθοδηγητη για τυχον λαθη που ισως κανω.υπαρχει διαφορα σε εναν επεξεργαστη απο τα 3.5 να παει στα 4.2-4.3?ευχαριστω για οποιον και να ασχολειθει!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/558153-oc-amd-6300-fx/ Αυτό δηλαδή δεν σου κάνει. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει καμία 20ρια για 6χχχ άλλα τόσα για 8χχχ. Τώρα εαν περιμένεις να βρεις τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου κομματιού σορρυ αλλά θέλει 20 σελίδες για να βρούμε που μπορεί να πάει. Αυτό δεν το λέω θέλω να κάνω oc το λέω θέλω να μου κάνουν oc. Διάβασε λίγο εδώ ψάξε και αν νομίζεις ότι κολλησες κάπου γραψε παιδιά κόλλησα εκεί μήπως μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lam13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υποχρεωσα κανεναν να γραψει.αμα θελει καποιος βοηθαει,αμα δεν θελει δικαιωμα του ειναι.να χωθω σε μια αλλη κουβεντα καποιου αλλου δεν το θεωρω σωστο.τωρα σε αυτο που ειπες αμα κολλησω καπου να ρωτησω μαζι σου ειμαι.αν ενας διαχειριστης κρινει οτι το τοπικ δεν επρεπε να ανοιξει ας το κλεισει,εσυ που εισαι απλα μελος παρακολουθα και μην λες λογια χωρις καποια αρμοδιοτητα.φιλικα παντα μιλαω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν στο λέει για κακό αντιθέτως για να μάθεις και σύ... Όντως έχουμε γεμίσει με threads FX αμαρτία είναι και για τον άλλον που θέλει να ψάξει και δεν ξέρει που θα μπεί... και Lam13 δεν είναι κακό να συμμετέχεις σε άλλα threads γιατί δεν έχουν γίνει μόνο για αυτόν που θέλει την βοήθεια αλλά και τους άλλους που έχουν τις ίδιες απορίες... άλλωστε σε forum είμαστε ! Πάντα φιλικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα