Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αστο μωρε... που να τρεχεις να βρεις μαστορα... και στον χασαπη που το πηγες πολυ του ειναι... καποια στιγμη θα χαλασει και κατι αλλο... και καποτε θα το πουλησετε... το πολυ πολυ να σκοτωθειτε.

Θέλει 200 μονο για να παει Αθηνα το αυτοκινητο. Αν υπηρχαν λεφτα για πεταμα δεν θα οδηγουσαμε 12 χρονων αυτοκινητο. 

Δημοσ.

Εχει 240,000χλμ, ειναι 12 ετων και ζηταει πυκνα-συχνα πραγματα. Ναι, ειναι παλιο. Αξιοπρεπεστατο, αλλα νιατο δεν το λες.

Δημοσ.

Κοιτα ζηταει γιατι φταιμε.καιβμεις.

Οταν παμε πχ για σερβις και μας λενε τα λαστιχα της ζυγαριας θελουν αλλαγμα, λεμε εμεις εχουν ακομα.θα το κανω στην επομενη αλλαγη.

Ετσι μαζευονται, μας φαινονται πολλα και δεν τα κανουμε

Δημοσ.

εχω κι εγω το ιδιο προβλημα

ειναι τα top mount

σε εμενα ειναι μεταλλικα τα δαιμονισμενα και ακουγονται παρα πολυ.

Δημοσ.

Σε εμένα από το καλοκαίρι μετά την άδεια άκουγα τέτοιους θορύβους μπροστά αριστερά και δεξιά.

240000 χλμ έχει λέω να αλλάξω μπρος πίσω όλα τα ψαλίδια.

Μετά την αλλαγή ο θόρυβος μειώθηκε αλλά συνέχιζε.

Σήμερα άλλαξα και τα ζαμφόρ + λάστιχα στην ζυγαριά μπροστά και το αμάξι κυρία πάλι.

Τα ζαμφόρ τα είχα αλλάξει πριν κανα 1,5 χρόνο και έβαλα της meyle τα ενισχυμένα που αποδείχτηκαν μαπέ μάλλον.

Βέβαια έχω κούτσουρα αμορτισέρ και ίσως για αυτό χαλάσανε γρήγορα.

Άμα είναι σηκωμένο το αμάξι και τα πιέσεις πάνω κάτω δυνατά χτυπάνε,και παίζουν εύκολα δεν είναι σφιχτά.

Τότε είναι χαλασμένα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρασκευη θα ειμαι στο νησι, θα το δουμε. Αμορτισερ να παραγγειλω τα β4; Τι αλλο ειναι ευκαιρια να αλλαξω (με χαμηλο κοστος); 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες βασεις ζαμφορ http://www.onparts.gr/ford-mondeo-iii-saloon-b4y-1-8-16v-110hp-110hp/antallaktika/anartisi-dieuthunsi-trochoi/baseis-sunemplok-antistreptikis-dokou και μπαρακια ζαμφορ 

http://www.onparts.gr/ford-mondeo-iii-saloon-b4y-1-8-16v-110hp-110hp/antallaktika/anartisi-dieuthunsi-trochoi/mparaki-antistreptikis-dokou

Μετα απο τοσα χλμ αν δεν εχουν αλλαχτει θα θελουν σιγουρα! Γενικα ασχολησου με συνεμπλοκ... 

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.

To δευτερο λινκ δεν λειτουργει... 

Την αλλη εβδομαδα θα ειμαι Αθηνα. Συμφερει να τα παρω στο χερι απο καποιο καταστημα, ή να τα παραγγείλω από internet; Και στις 2 περιπτώσεις, υπάρχει κάποιο αξίοπιστο κατάστημα να μου προτείνετε; 

Δημοσ.

Fixed. Το onparts που σου εστειλα ειναι μια χαρα παντως! Oσες φορες εχω παρει κατι δεν ειχα προβλημα και μου βρηκαν και κατι που δεν ειχαν καν στους καταλογους! :P

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε Toledo 2004 είχα παρόμοιο θέμα... Στις λακούβες ακουγόταν θόρυβος εμπρός και δεξιά!

Πήγα σε μάστορα χειρούργο. Αφού φόρεσε την ποδιά του, σήκωσε το αυτοκίνητο και έλενξε από κάτω, διέγνωσε πολλά κενά στα ακρόμπαρα και μου ζήτησε 300 μαζί με τα περαστικά. Περαστικά μου σκέφτηκα, αλλά προτού κλάψω τον μακαρίτη πήγα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.

Με τον δεύτερο όμως κάναμε μια βόλτα για να ακούσει και αυτός τον θόρυβο. Έβαλε ξανά μέσα το αμάξι, το σήκωσε λίγο, έβγαλε τον εμπρός δεξί τροχό και του έμεινε στο χέρι το τακάκι που λόγο ελαττώματος  ξεκόλησε από το κλιπ του..

Συνολικό κόστος 40 ευρώ με τακάκια αγορασμένα από εμένα από την αντιπροσωπεία!

Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε!!! Η απορία που μου έμεινε είναι αν ο πρώτος μάστορας θα με ενημέρωνε εν τέλη για το τακάκι γιατί θα το διαπίστωνε και ο ίδιος.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...