Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Narcos λεει τπτ?

Στα πρώτα επεισόδια φαίνεται αρκετά δυνατό. Βέβαια η ιστορία του Εσκομπάρ είναι γνωστή οπότε μπορεί να πλησιάζει και τα όρια του ντοκιμαντέρ.

Δημοσ.

Είδα Netflix είδα και τις βαθμολογίες στο imdb πάλι έκανε το θαύμα του. Αναμένουμε υπότιτλους.

επειδη μαλλον μιλας για ελληνικους και επειδη εχω την εντυπωση οτι τελευταια το κυκλωμα υπολειτουργει (αν λειτουργει κιολας...),

το εβαλα μπροστα με αγγλικους, μια χαρα βλεπεται και μ αυτους, σιγα μην περιμενουμε να ξυπνησουν οι δικοι μας,

αν ηταν ετσι δεν θα ειχαμε δει ποσες και ποσες σειρες που παρακολουθουμε αυτη την περιοδο,

πιαστε αγγλικους παιδια, φακ εμ

Δημοσ.

και το οποιο narcos ανανεωθηκε ηδη για οποιον δεν το ακουσε,

τελος μια χαρα ρυθμος, καμια σχεση με wire που ειναι τερμα νταγκλες,

και... escobar; ποιος escobar και η ιστορια του; δεν εχω ιδεα,

ενω μια χαρα ειναι και το ολο στυλακι της σειρας με την αφησηση,

το ντοκιμαντεριστικο κλπ, κανει την διαφορα νομιζω

• Like 1
Δημοσ.

επειδη μαλλον μιλας για ελληνικους και επειδη εχω την εντυπωση οτι τελευταια το κυκλωμα υπολειτουργει (αν λειτουργει κιολας...),

το εβαλα μπροστα με αγγλικους, μια χαρα βλεπεται και μ αυτους, σιγα μην περιμενουμε να ξυπνησουν οι δικοι μας,

αν ηταν ετσι δεν θα ειχαμε δει ποσες και ποσες σειρες που παρακολουθουμε αυτη την περιοδο,

πιαστε αγγλικους παιδια, φακ εμ

Αλλιως ειναι να το βλεπεις με ελληνικους.Στους αγγλικους υπαρχουν λεξεις δυσκολες που χανεις το νοημα αν δεν ξερεις τη σημασιολογια τη δεδομενη στιγμη.Εδω καποιες φορες οι υποτιτλιστες και κανουν τραγικα λαθη στη μεταφραση

Επισης το subz θα ξανα ανοιξει συντομα οποτε και θα ξανα παρουν μπρος.Xsubs και subz αν μπορουσαν να συνεργαστουν θα μετεφραζαν πολυ περισσοτερες σειρες γιατι αυτη τη στιγμη πολλες σειρες τις μεταφραζει πρωτα το subz και μετα απο 2-3 μερες και το xsubs.Οποτε γινετε διπλη δουλεια και ειναι κριμα γιατι και οι 2 ομαδες εχουν πολυ καλους υποτιτλιστες.

Τελος υπαρχουν και τα subs4free/subs4series τα οποια μαζευουν ολο τον κοσμο.Περνουν τους υποτιτλους απο τα αυθεντικα subz/xsubs και βγαζουν χρηματα εις βαρος τους.

Για περισσοτερα εδω:

https://www.facebook.com/SubzCommunity

Δημοσ.

Τελείωσα τη δεύτερη σεζόν του Black sails σήμερα και εντάξει απλά respect εξαιρετική σειρά. Στη δεύτερη σεζόν απογειωνεται στην κυριολεξία. Χαιρομε που ανανεώθηκε για 2 ακόμα σεζόν.

Δημοσ.

Μια νεα σειρα βασισμενη σε βιβλιο ειναι αυτο  THE ZOO  https://www.youtube.com/watch?v=YKr70mFxf_w   ωπου  ενας επιστημονας προσπαθει να δει τι κρυβεται απ τις απροσμενες αγριες επιθεσεις ζωων .μου θυμιζει το στορι λιγο το birds του  χιτσκοκ για να δουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...