efo355 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Bγηκε και νεο Lost Girl βλεπω ε. Το Ζ Nation τι φαση, ποτε υποτιθεται πως θα αρχισει επιτελους? Z nation 11 σεπτεμβρη. Προσωπικα μου αρεσε πολυ η σειρα 2
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Bγηκε και νεο Lost Girl βλεπω ε. Το Ζ Nation τι φαση, ποτε υποτιθεται πως θα αρχισει επιτελους? Νέο lost girl? μήπως ξανά προβάλουν στην αμερικη αυτα που παίξαν στον Καναδά στις αρχές του 2015; Επίσης το znation πρεπει να ξεκιναει οπου ναναι... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Νέο lost girl? μήπως ξανά προβάλουν στην αμερικη αυτα που παίξαν στον Καναδά στις αρχές του 2015; nope, είχαν χωρίσει την 5η (last season) σε 2 χρονιές... εμφανίστηκαν τα 9-16 πλέον σε web-dl 1080p 2
DKNI Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ειδα οτι θα κανουν το The Man in the High Castle σειρα, και χαρηκα Μετα ειδα τις κριτικες του πιλοτου και εκλαψα για την καταντια Τελικα σκεφτομαι οτι δεν γινοταν το βιβλιο αυτο να γινει σειρα
dinhio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) To χει δει κανεις αυτο?Φαινεται αρκετα υποσχομενο! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2015 από dinhio
speedy23 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 the knick θα εχουμε φετος ή το κοψαν; Απο Οκτωβριο. Το αργησαν φετος.
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Άκουσα ότι το Banshee θα τελειώσει μετά απ αυτή τη season που θα βγει. Ισχύει ; Θα ξενερώσω άπειρα. Είναι μακράν απ τις καλύτερες σειρές που έχω δει.
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 ναι, ισχυει, κανα 8αρι επ μου φαινεται και τελος ε. ενταξει, αν ειναι να το ξεχειλωσουν ας τελειωσει
dinhio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δυνατο και αυτο και με bryan cranston(breaking bad)....μου θυμισε λιγο white collar αλλα ελπιζω να μην ειναι τοσο μουφα! Αλλα στο amazon τι παιζει?Εχει δει κανεις αλλος αξιολογες σειρες εκει? και σε σειρα ....ξεμειναν απο ιδεες τα παιδια στο cbs ,εχω κατι προτζεκτ στο μυαλο μου αμα ειναι να τους τα στειλω!παιζει η debra ομως ! τα παρατησε τα ζομπι ο κιρκμαν και ειπε να δοκιμασει τπτ αλλο?
Fan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γενικά πάντως το καλοκαίρι πέρασε πολύ καλά για όσους τους αρέσουν τα syfy και post apocalyptic. Under the Dome, Dominion, Defiance, Last Ship, Killjoys
king2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γενικά πάντως το καλοκαίρι πέρασε πολύ καλά για όσους τους αρέσουν τα syfy και post apocalyptic. Under the Dome, Dominion, Defiance, Last Ship, Killjoys Το under the dome και το killjoys δεν τα λες ούτε μέτρια όμως. Το dominion δείχνει να ανέβηκε στη δεύτερη σεζόν όπως και το Last ship αν και το παραχεσαν λίγο με τον πρόεδρο. Το defiance δεν το ξέρω καθόλου. Υπάρχει και το dark matter.
Fan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το under the dome και το killjoys δεν τα λες ούτε μέτρια όμως. Το dominion δείχνει να ανέβηκε στη δεύτερη σεζόν όπως και το Last ship αν και το παραχεσαν λίγο με τον πρόεδρο. Το defiance δεν το ξέρω καθόλου. Υπάρχει και το dark matter. Κοίτα δεν μπορεί να είναι όλα παραγωγές επιπέδου Walking Dead και Battlestar Galactica. Το Under the dome μια χαρά βλέπεται. Το killjoys είναι λίγο κάτω του μετρίου αλλά παλεύεται (έχει βέβαια το χειρότερο Soundtrack σειράς των τελευταίων χρόνων). Το Dominion ήταν μέτριο στην πρώτη σεζόν αλλά ανέβηκε πολύ τώρα. To Defiance αν και σε πολύ κόσμο δεν αρέσει εγώ πιστεύω ότι αξίζει γιατί σε κάνει να θέλεις να δεις το επόμενο επεισόδιο κάθε φορά. Επίσης φαίνεται παραγωγή που έχει καλό budget. Το Last Ship παρόλο που το concept στην αρχή μου φαινόταν μούφα έχει βελτιωθεί αρκετά, ειδικά στα γυρίσματα εκτός του πλοίου. Dark Matter σκουπίδι - παρωδία, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα