viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εεεε, δεν θα πω ότι το the night of είναι ένα σκοτεινό μείγμα του the wire & damages αλλά είναι αρκετά κοντά... 1
Vapir Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εεεε, δεν θα πω ότι το the night of είναι ένα σκοτεινό μείγμα του the wire & damages αλλά είναι αρκετά κοντά... οπότε αν γούσταρες the wire(damages δεν έχω δει), αξίζει να την δεις? την πήρε κάπου το μάτι μου σήμερα κ έλεγα να την δοκιμάσω btw ξέρει κανείς για το hunters? γιατί τρώει τόσο θάψιμο στις κριτικές? τόσο αποτυχία είναι? έχω τον πιλότο και κάθεται αλλα όλο το αναβάλω να το δω xD..με τρόμαξαν τα ratings
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 οπότε αν γούσταρες the wire(damages δεν έχω δει), αξίζει να την δεις? την πήρε κάπου το μάτι μου σήμερα κ έλεγα να την δοκιμάσω btw ξέρει κανείς για το hunters? γιατί τρώει τόσο θάψιμο στις κριτικές? τόσο αποτυχία είναι? έχω τον πιλότο και κάθεται αλλα όλο το αναβάλω να το δω xD..με τρόμαξαν τα ratings Ειναι ridiculously καλο γιαυτο ειναι και HBO αλλα θα πρεπει να περιμένω μερικά επεισόδια ακομα μιας και δεν μου άρεσε κατι στο τέλος. Το hunters ειχε απίστευτες ιδέες αλλα το logframe του πάσχει σε κάποια σημεία γιαυτο και το θάψιμο. In other news Wynonna Earp: το έβλεπα για τους side characters μέχρι που έσκασε ο ' Cthulhu ' και είπα shift+del με φωνή τενόρου. =] 1
Vapir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ειναι ridiculously καλο γιαυτο ειναι και HBO αλλα θα πρεπει να περιμένω μερικά επεισόδια ακομα μιας και δεν μου άρεσε κατι στο τέλος. το βλέπω τώρα και με το θάνατο της κοπελιάς ένιωσα λες κ σκοτώσανε μονόκερο με καραμπίνα 1
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 το βλέπω τώρα και με το θάνατο της κοπελιάς ένιωσα λες κ σκοτώσανε μονόκερο με καραμπίνα ισχυει. Βασικα παρολο που ηταν τελιωμενη ηταν συμπαθητική ταυτοχρονα. Δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο 1
Fan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Είδα το pilot από το Containment και παρόλο που δεν φαίνεται low budget η απόδοση των ηθοποιών είναι επιπέδου επαρχιακού θιάσου. Το έχει προχωρήσει κανένας στα επόμενα επεισόδια, να μου μου πει εάν ανεβαίνει στην πορεία?
efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Είδα το pilot από το Containment και παρόλο που δεν φαίνεται low budget η απόδοση των ηθοποιών είναι επιπέδου επαρχιακού θιάσου. Το έχει προχωρήσει κανένας στα επόμενα επεισόδια, να μου μου πει εάν ανεβαίνει στην πορεία? είμαι στο τέταρτο επεισόδιο. Εντάξει παλεύεται τίποτα το τρομερό.
Fan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Είδα όλα τα επεισόδια του containment και κάπως ανεβαίνει στην πορεία. Επίσης είδα χτες το Pilot από το Preacher. Καιρό είχα να την πατήσω και να χάσω τον χρόνο μου τέτοια μπούρδα. Εντελώς καμένο. 2
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ξέρετε πιο είναι το πρόβλημα με το stranger things? Ότι θα σας είναι αρκετά γνώριμο έως και προβλέψιμο, εάν έχετε διαβάσει SCP... :-/
pigeon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Χθες κατάφερα να δω ολόκληρο το 6x01 του Suits. Επειδή το άλλο με τον Τοτό θα το ξέρετε...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το The Night of τα σπάει.Η ερμηνεία του Riz Ahmed είναι απλά όλα τα λεφτά.Ο τύπος πάει για Emmy
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ποτε προλαβε ρε συ με 1 επεισοδιο να παει για Emmy? Stranger Things ειδε κανεις?
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ποτε προλαβε ρε συ με 1 επεισοδιο να παει για Emmy? Υπόθεση κάνω κ θα πέσω μέσα.
speedy23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ποτε προλαβε ρε συ με 1 επεισοδιο να παει για Emmy? Stranger Things ειδε κανεις? Σημερα βραδυ.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 To Dead of Summer με κοιμησε. Ευτυχως γιατι δεν πολυψηνομουν να κολλησω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα