Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεεε, δεν θα πω ότι το the night of είναι ένα σκοτεινό μείγμα του the wire & damages αλλά είναι αρκετά κοντά...

• Like 1
  • Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεε, δεν θα πω ότι το the night of είναι ένα σκοτεινό μείγμα του the wire & damages αλλά είναι αρκετά κοντά...

οπότε αν γούσταρες the wire(damages δεν έχω δει), αξίζει να την δεις? την πήρε κάπου το μάτι μου σήμερα κ έλεγα να την δοκιμάσω 

btw ξέρει κανείς για το hunters? γιατί τρώει τόσο θάψιμο στις κριτικές? τόσο αποτυχία είναι? έχω τον πιλότο και κάθεται αλλα όλο το αναβάλω να το δω xD..με τρόμαξαν τα ratings 

Δημοσ.

οπότε αν γούσταρες the wire(damages δεν έχω δει), αξίζει να την δεις? την πήρε κάπου το μάτι μου σήμερα κ έλεγα να την δοκιμάσω 

btw ξέρει κανείς για το hunters? γιατί τρώει τόσο θάψιμο στις κριτικές? τόσο αποτυχία είναι? έχω τον πιλότο και κάθεται αλλα όλο το αναβάλω να το δω xD..με τρόμαξαν τα ratings

Ειναι ridiculously καλο γιαυτο ειναι και HBO αλλα θα πρεπει να περιμένω μερικά επεισόδια ακομα μιας και δεν μου άρεσε κατι στο τέλος.

Το hunters ειχε απίστευτες ιδέες αλλα το logframe του πάσχει σε κάποια σημεία γιαυτο και το θάψιμο.

In other news

Wynonna Earp: το έβλεπα για τους side characters μέχρι που έσκασε ο ' Cthulhu ' και είπα shift+del με φωνή τενόρου.

=]

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ridiculously καλο γιαυτο ειναι και HBO αλλα θα πρεπει να περιμένω μερικά επεισόδια ακομα μιας και δεν μου άρεσε κατι στο τέλος. 

το βλέπω τώρα και

με το θάνατο της κοπελιάς ένιωσα λες κ σκοτώσανε μονόκερο με καραμπίνα :-(  :-(  :-( 

• Like 1
Δημοσ.

το βλέπω τώρα και

με το θάνατο της κοπελιάς ένιωσα λες κ σκοτώσανε μονόκερο με καραμπίνα :-(  :-(  :-( 

ισχυει. Βασικα παρολο που ηταν τελιωμενη ηταν συμπαθητική ταυτοχρονα. Δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το pilot από το Containment και παρόλο που δεν φαίνεται low budget η απόδοση των ηθοποιών είναι επιπέδου επαρχιακού θιάσου. Το έχει προχωρήσει κανένας στα επόμενα επεισόδια, να μου μου πει εάν ανεβαίνει στην πορεία?

Δημοσ.

Είδα το pilot από το Containment και παρόλο που δεν φαίνεται low budget η απόδοση των ηθοποιών είναι επιπέδου επαρχιακού θιάσου. Το έχει προχωρήσει κανένας στα επόμενα επεισόδια, να μου μου πει εάν ανεβαίνει στην πορεία?

είμαι στο τέταρτο επεισόδιο. Εντάξει παλεύεται τίποτα το τρομερό.

Δημοσ.

Είδα όλα τα επεισόδια του containment και κάπως ανεβαίνει στην πορεία.

Επίσης είδα χτες το Pilot από το Preacher. Καιρό είχα να την πατήσω και να χάσω τον χρόνο μου τέτοια μπούρδα. Εντελώς καμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρετε πιο είναι το πρόβλημα με το stranger things? Ότι θα σας είναι αρκετά γνώριμο έως και προβλέψιμο, εάν έχετε διαβάσει SCP...

:-/

Δημοσ.

Χθες κατάφερα να δω ολόκληρο το 6x01 του Suits.  dead.gif

Επειδή το άλλο με τον Τοτό θα το ξέρετε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...