Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και τέλειωσα την πρώτη σεζόν, αν και είχε κάποιες δυνατές στιγμές και καλούς ηθοποιούς, δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κάτσω να δω και τη 2η του Bloodline.

ετσι ειμουν και γω αλλα μολις ειδα το πρωτο επ αλλαξα γνωμη 

Δημοσ.

έβλεπα το wayward pines 2η season και ένιωθα οτι τρώω μασημένη τροφή, απο το 1ο επεισόδιο φάνηκε οτι θα είναι ίδια πλοκή με άλλους ηθοποιούς.... 

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω το the man in the high castle. Μια - δυο κριτικές που διάβασα δεν με ενθουσίασαν. Αξίζει ή θα φύγει στο δεύτερο επεισόδιο?

Τελικά είδα ολόκληρη τη σεζόν. Αρκετά καλη θα έλεγα, την περίμενα χειρότερη αλλά με διέψευσε

Δημοσ.

έβλεπα το wayward pines 2η season και ένιωθα οτι τρώω μασημένη τροφή, απο το 1ο επεισόδιο φάνηκε οτι θα είναι ίδια πλοκή με άλλους ηθοποιού ς.... 

Ετσι οπως τα λες.Κριμας και ηταν απο τις καλυτερες σειρες.Ειδα και το 2 επεισοδιο σημερα απο season 2 τα ιδια και τα ιδια ασε που ο πρωταγωνιστης δεν τραβαει,θα του δωσω αλλη μια ευκαρια μεχρι το 4 επεισοδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Season 2 premiere Aquarius σήμερα το πρωί...

Σ'αρεσε η σειρα Thresh? Ειχα δει τον πιλοτο αλλα δεν τη συνεχισα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει το Hell on Wheels, να ξέρετε παίδες!

Και είναι και πολύ καλό!!!

Πάμε για τέλος της σειράς παρόλα αυτά. 

Κρίμα γιατί λατρεύω τα western! μακάρι να βγάλουν κάτι άλλο στο ίδιο στυλ.

how2-key-art-nologo-560.jpg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σ'αρεσε η σειρα Thresh? Ειχα δει τον πιλοτο αλλα δεν τη συνεχισα.

Είμαι Duchovny fanboy, κατα τα άλλα είναι μια χαρά, τπτ σπουδαίο όμως...

• Like 2
Δημοσ.

διπλη πρεμιερα, 1,5ωρα επεισοδιο πρεπει να ειναι

λάθος, τριπλό επεισόδιο, δίωρο, χωρίς διαφημίσεις

Δημοσ.

Καλα το Veep παρ'οτι εχασε τον δημιουργο του φετος και φανηκε, συνεχιζει με απιστευτες ατακες παντως.

Στο τελευταιο επεισοδιο, οπου ο Jonah Ryan λεει " I'm eating so much pussy, I'm shitting clit" και ανοιγει το πλανο και βλεπεις τα παιδακια του νηπιαγωγιου, εψαχνα τα πλευρα μου απο τα γελια.

Δεν κολωνουν πουθενα στις ατακες. Oλες οι σκηνες με Jonah φετος εχουν δωσει ρεστα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...