Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ψυχάκια τον Norman Bates τον βλέπει κανείς ή το συνεχίζω μονος μου ; :-)

Μολις τέλειωσε, αλλά λέει έχει πάρει οκ για 5η σεζόν με events από την ταινία.

Δημοσ.

Τον ψυχάκια τον Norman Bates τον βλέπει κανείς ή το συνεχίζω μονος μου ; :-)

Μολις τέλειωσε, αλλά λέει έχει πάρει οκ για 5η σεζόν με events από την ταινία.

Μπα το έκοψα στην 2η σεζόν αυτό.

Δημοσ.

Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση του Outcast και αρκετά πιστό στο κλίμα των Comics, Well Done!!!

l1JqVIY.png

Δημοσ.

Daemonos : Δεν έχω καταλάβει το θέμα της σειράς παρόλο που είδα το trailer και διάβασα και μια μικρή περιγραφή.

Μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου φίλε;

• Like 1
Δημοσ.

Daemonos : Δεν έχω καταλάβει το θέμα της σειράς παρόλο που είδα το trailer και διάβασα και μια μικρή περιγραφή.

Μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου φίλε;

Είναι ο τύπος στην εικόνα, εν ονόματι  Kyle Barnes, ο οποίος όταν ήταν παιδί η μητέρα του κυριευμένη απο εναν δαίμονα τον κακοποιούσε, έπειτα έγιναν κάποια περιστατικά (θα τα δεις) και στην ουσία αυτός συνειδητοποίησε οτι κατέχει κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις

στο αίμα του

. Στην ουσία το νόημα απο το 1ο επεισόδιο ήταν ότι....

είναι κυριευμένος και ο ίδιος απο έναν δαίμονα, διαφορετικό όμως απο τους άλλους, ο οποίος είναι outcast όπως τον αναφέρει ενα possesed παιδάκι. Και έχουμε μείνει να δούμε τι ακριβώς παίζει.

Σε γενικές γραμμές αυτά.

Δημοσ.

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω τα spoilers μπορείς να μας πεις για τι είδους υπερφυσικές δυνάμεις μιλάμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω τα spoilers μπορείς να μας πεις για τι είδους υπερφυσικές δυνάμεις μιλάμε;

Άνοιξέ τα, έτσι και αλλιώς 1ο επεισόδιο είναι μέχρι τη μέση του επεισοδίου θα τα έχεις δει... τα έβαλα για κάποιους που ίσως να μην θέλουν να ξέρουν τι παίζει.

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω το the man in the high castle. Μια - δυο κριτικές που διάβασα δεν με ενθουσίασαν. Αξίζει ή θα φύγει στο δεύτερο επεισόδιο?

Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω το the man in the high castle. Μια - δυο κριτικές που διάβασα δεν με ενθουσίασαν. Αξίζει ή θα φύγει στο δεύτερο επεισόδιο?

Εγω το είχα ξεκινήσει αλλά το βαρέθηκα μετά από 2-3 επεισόδια.

Αλλά αυτά είναι και γούστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...