patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 μπα, πολυ παραξενο, δεν θα ακολουθησω, not my style
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δεν είναι κι άσχημο, θα το συνεχίσω... 1
pigeon Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τον ψυχάκια τον Norman Bates τον βλέπει κανείς ή το συνεχίζω μονος μου ; Μολις τέλειωσε, αλλά λέει έχει πάρει οκ για 5η σεζόν με events από την ταινία.
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 it's official, τους εχουν τελειώσει οι ιδέες, ακυρο, it's worse http://www.telegraph.co.uk/tv/2016/05/19/trailers-for-the-new-us-tv-shows-ranked/
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τον ψυχάκια τον Norman Bates τον βλέπει κανείς ή το συνεχίζω μονος μου ; Μολις τέλειωσε, αλλά λέει έχει πάρει οκ για 5η σεζόν με events από την ταινία. Μπα το έκοψα στην 2η σεζόν αυτό.
Daemonos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση του Outcast και αρκετά πιστό στο κλίμα των Comics, Well Done!!!
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Daemonos : Δεν έχω καταλάβει το θέμα της σειράς παρόλο που είδα το trailer και διάβασα και μια μικρή περιγραφή. Μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου φίλε; 1
Daemonos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Daemonos : Δεν έχω καταλάβει το θέμα της σειράς παρόλο που είδα το trailer και διάβασα και μια μικρή περιγραφή. Μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου φίλε; Είναι ο τύπος στην εικόνα, εν ονόματι Kyle Barnes, ο οποίος όταν ήταν παιδί η μητέρα του κυριευμένη απο εναν δαίμονα τον κακοποιούσε, έπειτα έγιναν κάποια περιστατικά (θα τα δεις) και στην ουσία αυτός συνειδητοποίησε οτι κατέχει κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις στο αίμα του . Στην ουσία το νόημα απο το 1ο επεισόδιο ήταν ότι.... είναι κυριευμένος και ο ίδιος απο έναν δαίμονα, διαφορετικό όμως απο τους άλλους, ο οποίος είναι outcast όπως τον αναφέρει ενα possesed παιδάκι. Και έχουμε μείνει να δούμε τι ακριβώς παίζει. Σε γενικές γραμμές αυτά.
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Επειδή δεν θέλω να ανοίξω τα spoilers μπορείς να μας πεις για τι είδους υπερφυσικές δυνάμεις μιλάμε;
Daemonos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν θέλω να ανοίξω τα spoilers μπορείς να μας πεις για τι είδους υπερφυσικές δυνάμεις μιλάμε; Άνοιξέ τα, έτσι και αλλιώς 1ο επεισόδιο είναι μέχρι τη μέση του επεισοδίου θα τα έχεις δει... τα έβαλα για κάποιους που ίσως να μην θέλουν να ξέρουν τι παίζει. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από Daemonos
Fan Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Λέω να ξεκινήσω το the man in the high castle. Μια - δυο κριτικές που διάβασα δεν με ενθουσίασαν. Αξίζει ή θα φύγει στο δεύτερο επεισόδιο?
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Λέω να ξεκινήσω το the man in the high castle. Μια - δυο κριτικές που διάβασα δεν με ενθουσίασαν. Αξίζει ή θα φύγει στο δεύτερο επεισόδιο? Εγω το είχα ξεκινήσει αλλά το βαρέθηκα μετά από 2-3 επεισόδια. Αλλά αυτά είναι και γούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα