Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα κατάφερα να ολοκληρώσω την έκτη season της σειράς "The Walking Dead", η οποία όπως κάθε season με άφησε με διάφορα συναισθήματα. Ενώ η έκτη season δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης από τις προηγούμενες, για άλλη μια φορά έχει τα κλασικά κακά του Walking Dead.

Εκεί που δείχνει κάποια καλά επεισόδια που γίνεται κάτι ουσιώδης, ξαφνικά πετάει διάφορα filler επεισόδια και σε πιάνει για άλλη μια φορά βαρεμάρα..

Τουλάχιστον φάνηκε να θέλουν να κολουθήσουν πιο πιστά την ιστορία του comic (όσο μπορούν πια έτσι όπως τα έχουν κάνει) και αυτό είναι θετικό. Επίσης μου άρεσε πολύ ο Negan στο τέλος και το όλο σκηνικό που δεν ξέρουμε ποιον έχει σκοτώσει. Μπορεί να το κράζουν πολλοί, αλλά θεωρώ πως με αυτόν τον τρόπο η σειρά εξασφάλισε τους ίδιους και ακόμα περισσότερους τηλεθεατές για την επόμενη season. Το φινάλε πάντως μου άρεσε, γιατί είχα πραγματικά να νιώσω τόση αγωνία από τη δεύτερη season με την χαμένη κόρη της Carol. (Νομίζω Sophia την έλεγαν).

Μπορείται να δείτε ολόκληρο το review που έχω κάνει για την έκτη season εδώ και να μου πείτε αν συμφωνείτε ;)

Δημοσ.

το outcast θα το τσεκαρω κι εγω σιγουρα (κυριως λογω kirkman)

Outcast και εγώ περιμένω. Ελπίζω να μην είναι φλομπα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...